Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar ben de ameliyat oldum 4 Temmuz 2014 tarihinde ben aşırı derecede korkak olduğum için lokal yerine genel anestezi istedim ve doktorum da beni çok tedirgin bulduğu için bu isteğimi kabul etti. Sonuçtan çok memnunum o kadar mutluyum ki hayatım farklı bir şekil aldı saçımı istediğim gibi topluyorum keşke evlenmeden önce yaptırsaydım böylelikle saçımı kulaklarımı gizleyecek şekilde yaptırmak zorunda kalmazdım.
Doktorum Nurgül Altuntaş çok tatlı bir insan ameliyat sonrası hiç ağrı duymadım hastanede 1 gece kaldığım için sürekli ağrı kesici yaptılar belki de o nedenle ağrım olmadı.
Çok mutluyum.
şimdi sıra Göğüslerimde :KK70:

türkiyede bu estetik yapan doktorlar çok rahat devlet sağlam yaptırımlar ve yasalar çıkarmalıki bukadar hasta deformitesi ortaya cıkmaması lazım sonuçta bizler can taşıyoruz onlarda parayı cebe indiriyor..

kulağıni asılıyor derken :) cekiyo mu demek istedin cnm.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende 3 yıl önce Bursa da Bülent Cihantimur'a iple kepçe kulak ameliyatı oldum. Kesi olmadığı için bu yöntemi düşünmüştüm ve kendisi de bunu önermişti. Yaklaşık hafta şiddetli ağrılarım oldu sonra normale döndü ancak kulağıma dokunamıyordum bile. 2 Ay sonra sağ kulağımda ip çıktı ve doktora yeniden gidip kestirdik. Diğer kulağıma göre biraz fazla açıılmış olmasın arağmen bir müdahale yapmadı.
Şimdiye gelicek olursak sağ kulağım sol kulağa göre daha açık bariz belli oluyor açıklığı sol kulağımın üst kısmı yapışık ancak sürekli sabun artıkları kaçıyor ve annemin yardımıyla temizleyebiliyorum sadece bu şekilde nasıl devam edecek bilmiyorum ve halen ağrı sızı oluyor yani en ufak darbede ağrı oluyor kuaförleri tembih etmekten usandım sağ kulağıma saçlarımı dahi atamıyorum saç teli acıtıyor çünkü ve gözlük takarken dahi zorlanıyorum.
Bu şekil nasıl sürecek gerçekten bilmiyorum Bursa da da değilim yani oraya gitmem kolay değil. Doktorla görüştüm kontrole çağırdı ama ha diyincede gidilmiyor ve bana ameliyattan önce eğer tutmazsa açık ameliyat yaparız demişti fiyata dahil bir şekilde ama üzerinden de 3 yıl geçti ve yeniden o acıları çekmekte gözümü korkutuyor.
Ama şimdiki aklım olsa nasılsa ağrı çokça çektim bu yüzden açık olurdum. Açık ameliyat olan arkadaş tanıyorum kulağını asılıyor rahatlıkla.
Bu şekilde sürekli tedirgin yaşamaktan sıkıldım kulaklarım acıyacak diye birgün yeniden yaptırıcam öyle görünüyor ama nezaman imkan bulabilirsem bakalım
Sizlerden ikince kez ameliyat olanlar varmı acaba?

iple kepçe kulak ameliyatının eninde sonunda açılma yaptığını okumuştum ben normal yaptırmama rağmen hiç canım yanmadı bence burada doktorun kullandığı ağrı kesiciler de önemli.
Sadece narkozdan sarhoş gibi olmuştum onun dışında kulaklarımdan hiç sorun yaşamadım. Ve 4.5 ay önce ameliyat olmama rağmen gayet rahat bir şekilde gözlük falan takıyorum ağrı falan da yok ama dikiş yerleri uyuşuk sadece onlar da azalıyor.

iple kepçe kulak ameliyatının eninde sonunda açılma yaptığını okumuştum ben normal yaptırmama rağmen hiç canım yanmadı bence burada doktorun kullandığı ağrı kesiciler de önemli.
Sadece narkozdan sarhoş gibi olmuştum onun dışında kulaklarımdan hiç sorun yaşamadım. Ve 4.5 ay önce ameliyat olmama rağmen gayet rahat bir şekilde gözlük falan takıyorum ağrı falan da yok ama dikiş yerleri uyuşuk sadece onlar da azalıyor.
keşke bende açık ameliyat olsaydım okadar pişmanımki şimdi yenden ameliyat olmam gerekecek ve yıllardır zaten kulağıma bir darbe gelecek diye yüreğim ağzımda yaşıyorum. Sen hangi doktora ameliyat oldun ve fiyatı kaçtı öğrenebilir miyim acaba?

keşke bende açık ameliyat olsaydım okadar pişmanımki şimdi yenden ameliyat olmam gerekecek ve yıllardır zaten kulağıma bir darbe gelecek diye yüreğim ağzımda yaşıyorum. Sen hangi doktora ameliyat oldun ve fiyatı kaçtı öğrenebilir miyim acaba?

Ben Kocaeli'de Nurgül Altuntaş a ameliyat oldum kendisinden nsanlar o kadar memdundu ki direkt gidip onunla görüştüm başka biri ile görüşme ihtiyacı duymadım bile zaten arkadaş gibi sıcak yaklaşıyor size doktor tripleri yok ben çok sevdim :)
O zaman devlet hastanesindeydi ücret vermedim. Şimdi kendisine yeni bir yer açtı eğer Kocaeli'de ya da istanbulda yaşıyorsanız kendisi ile görüşün müthiş biri.
İnternette nurgül altuntaş yazın çıkıyor zaten. bayan olunca daha da bir rahat dile getirebiliyorsunuz kendinizi.
Geçmiş olsun. ben çok mutluyum hiçbir sorunum yok. Umarım siz de istediğiniz görüntüye bir an önce ulaşırsınız.

Merhaba kizlar bi sorum olacak benimdoktorum değişik bi teknik kullanip kulagin ust kismini kafatasina resmen dikmis ben rahatsiz oldum o kısmın açılması ni istedim kucuk bi operasyon oldum fakat gene doktor kendi bildiği gibi yapmis ve tam acmamis böyle bir teknikle ameliyat olan var mi kulagin arkasi normal halini alir mi bilgisi olan varsa cevap verirse cok sevinirim

merhabalar..bende iki ay önce ameliyat olmuştum.açık ve lokal anesteziyle.şuanki sonuçtan çok memnunum.sorusu ya da endişesi olan varsa yardımcı olabilirim. :)

merhabalar..bende iki ay önce ameliyat olmuştum.açık ve lokal anesteziyle.şuanki sonuçtan çok memnunum.sorusu ya da endişesi olan varsa yardımcı olabilirim. :)
Merhaba geçmiş olsun. Kime oldunuz acaba? şuan hiç bi ağrı sızınız yokmu yani kulağınızı eskisi gibi rahatlıkla hareket ettirebiliyor muusn

Ben de kepçe kulak ameliyatı oldum arkadaşlar bilgi almk isteyen olursa yardımcı olurum ama korkacak bir şey yok ben olduysam herkes olur :))

Merhabalar, bende 3 gün önce (25 Kasım'da) kepçe kulak ameliyatı oldum, 36 yıl boyunca neden beklediğimi hala bilmiyorum, denize gittiğimde; suya dalıp çıktığımda önce saçlarımı kulaklarımın üzerine atardım, Yakın akraba düğünlerinde, en önemlisi kendi düğünümde Bile saçımı doğru dürüst yaptıramaz, toplanılan saçların bir kısmını kulağımın üzerine çekerdim ki, Buda başkaları Tarafından dikkat çekmesine sebep oluyordu, doktorumla gittim konuştum müthiş bir güven verdi, güleryüzle karşılayıp, ameliyat hakkında bilgi verdi. 3 gün öncede ameliyatımı yaptı, ilk gittiğimde, hastaneden kaçmak istedim korkudan, fakat ameliyat zamanı gelip ameliyathaneye girdiğimde, iğnelerin ne kadar ince olduğunu gördüm, korkmanıza hiç gerek yok, çünkü anestezi ipnelerinin yapıldığını bile anlamıyorsunuz, sonra 1 saat içinde müzik eşliğinde güle oynaya ameliyat bitti, hatta bu Şarkıyı kim söylüyor falan diye sohbet ettik :) şimdi tenisçi bandım var, yarın doktora gidicem ve kontrolümü olucam, inşallah görebilirim yeni halini, çok merak ediyorum, bu arada hiç mi hiç ağrım olmadı, saadece ben genelde yan uyuduğum için, düz uyumakta çok zorluk çekiyorum, ona da değer inşallah, birde bugün çok kaşınmaya başladı, kaşıyamazdım için rahatsız oldum heralde iyileşmeye başladı :) fazla uzun yazdım ama baya heyecanlıyım. Gelişmeleri yazarım :)

Merhaba geçmiş olsun. Kime oldunuz acaba? şuan hiç bi ağrı sızınız yokmu yani kulağınızı eskisi gibi rahatlıkla hareket ettirebiliyor muusn
Teşekkür ederim :) ankara medicana da oldum bende. Şuan bandajsız yatıyorum,öyle saç degince falan agrım sızım olmuyo. Sadece bi çarpma olunca acıyo hassas ama gündelik hayatta hiçbir sıkıntı yok. Agrı yok sızı yok. :)

Arkadaslar amt olan her arkadasima gecmis olsun diyorum.daha onceden aktif olarak konuyu takip ediyordum.simdi de takip etmeye basladim.ben daha amt olmadim onu soyliyim.beklemedeyim.muayene olmustum doktorumu secmistim.ercan cihandideye amt olucam insallah medikal park goztepede.kendisi bu ayin basinda necati sasmaz namidiger polat alemdari amt etmis.her zamanki gibi tek eksigim ercan beye amt olan birini bulmak forumda?
Doktor beyin tecrubesiyle ilgili hicbir emdisem yok cok unlu biri kendisi.derdim anlayacagim dilden hasta tecrubesini dinlemek...

Merhabalar, bende 3 gün önce (25 Kasım'da) kepçe kulak ameliyatı oldum, 36 yıl boyunca neden beklediğimi hala bilmiyorum, denize gittiğimde; suya dalıp çıktığımda önce saçlarımı kulaklarımın üzerine atardım, Yakın akraba düğünlerinde, en önemlisi kendi düğünümde Bile saçımı doğru dürüst yaptıramaz, toplanılan saçların bir kısmını kulağımın üzerine çekerdim ki, Buda başkaları Tarafından dikkat çekmesine sebep oluyordu, doktorumla gittim konuştum müthiş bir güven verdi, güleryüzle karşılayıp, ameliyat hakkında bilgi verdi. 3 gün öncede ameliyatımı yaptı, ilk gittiğimde, hastaneden kaçmak istedim korkudan, fakat ameliyat zamanı gelip ameliyathaneye girdiğimde, iğnelerin ne kadar ince olduğunu gördüm, korkmanıza hiç gerek yok, çünkü anestezi ipnelerinin yapıldığını bile anlamıyorsunuz, sonra 1 saat içinde müzik eşliğinde güle oynaya ameliyat bitti, hatta bu Şarkıyı kim söylüyor falan diye sohbet ettik :) şimdi tenisçi bandım var, yarın doktora gidicem ve kontrolümü olucam, inşallah görebilirim yeni halini, çok merak ediyorum, bu arada hiç mi hiç ağrım olmadı, saadece ben genelde yan uyuduğum için, düz uyumakta çok zorluk çekiyorum, ona da değer inşallah, birde bugün çok kaşınmaya başladı, kaşıyamazdım için rahatsız oldum heralde iyileşmeye başladı :) fazla uzun yazdım ama baya heyecanlıyım. Gelişmeleri yazarım :)
Elacım senin adına çok sevindim yüzünü silerek veya kapatarak kulaklarının fotoğrafını koyabilir misin bize yardımcı olmak açısından. bir de doktorun kimdi acaba? :KK69:

Elacım senin adına çok sevindim yüzünü silerek veya kapatarak kulaklarının fotoğrafını koyabilir misin bize yardımcı olmak açısından. bir de doktorun kimdi acaba? :KK69:
Zeynep'cim şu an kulaklarım kapalı, bugün kontrole gittim, bende ilk defa gördüm, hafif morluk ve şişlik olmasına rağmen çok beğendim, doktorum Çarşamba Gününe kadar bunların geçeceğini söyledi, ve Çarşamba günü tamamen açacak inşallah, doktoruma gelince muayenehanesi şaşkınbakkal'da, Fevzi Yavaş, muhteşem bi doktor, her konuda bilgi veriyor ve çok rahat şekilde ameliyatı bitiriyor..

Screenshot_2014-11-16-01-59-47.png
bu ünlü kucuk ozge Özpirinçci ama simdiki fotolarina bakin instagramda falan kulaklarinin ucu yapisik ayrik degil sanirim oda ameliyat olmus..

X