Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

R rkndmt merhaba canım, evet 3ay bitince süreç toplarlar ozaman görüşelim dedi bende 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım.
benm 2 kulak arasında fark var bariz, bende revizyon olmak istemiyorum ama enaz kaç ay sonra revizyon olunuuyo onu da bilmiyorom olurken hiç böyle hayal etmemiştim, saçımı topluyorm açıkçası oamaç için ameliyat olmuştum ama toplayınca fark belli şuan.

R rkndmt merhaba canım, evet 3ay bitince süreç toplarlar ozaman görüşelim dedi bende 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım.
benm 2 kulak arasında fark var bariz, bende revizyon olmak istemiyorum ama enaz kaç ay sonra revizyon olunuuyo onu da bilmiyorom olurken hiç böyle hayal etmemiştim, saçımı topluyorm açıkçası oamaç için ameliyat olmuştum ama toplayınca fark belli şuan.
Bence bekle biraz ben memnunum su halinden milletin kulağını görünce iyi diyorum,ama cok guzel kulaklar var daha geride onları görünce benimki biraz aralıklı gibi geliyor,sanırım buna cok takıntı yapmışız,sen biraz daha yapışık olsun İstiyosun sanırım,ali hoca en doğru kararı verir canim içini ferah tut,kulak yapısı herkeste farklı hatta kikirdaklarimiz her ıki kulakta farklı benim sol daha esnedi sağa göre mesela,bu doktordan değilde bizlerin dokusundan kaynaklı sanırım,tek kulağı acilanlarda oluyo kulak işi zor,resim yollarmisin yakından bi yorum yapiyim canim,diger resimlerinde gayet normal duruyordu ınşallah istediğin gibi olur,gelişmeleri bana yazarsin,bende merak ediyorum bende 6. Ayda kontrole gitcem

canım, benim hocayı yada ameliyatı kötüleme gibi bir niyetim yok, forumda da okuyoruz aynı doktorlara olup çok memnun olanda var ol(a)mayan da, ama olmadıysa da olmamıştır, kimse ikinci ameliyatı olmak istemez, benm iki kulağım ilk başta simetrik de değildi ikisinin de simetrik olmasını beklemiyorm fakat şuanda teki hiç istediğim, hayal ettiğim gibideğil kepçe olma yolunda ilerliyor, enson kontrole gittiğimde ali hoca da farklı olduğnu kabul etti, 3aydan sonra revizyonları görüşüryoz dediği için 1 aysonra kontrole gidicem haberdar ederim.
benim için doktor yağtığı işin arkasında durursa iyi doktordur,ilk seferde başarıya ulaşması tabiki çok güzel ama olmayanı yada ol(a)mayanı da düzeltirse yinede de iyi doktor olmasında birşey kaybedilmez benim düşüncem.

canım, benim hocayı yada ameliyatı kötüleme gibi bir niyetim yok, forumda da okuyoruz aynı doktorlara olup çok memnun olanda var ol(a)mayan da, ama olmadıysa da olmamıştır, kimse ikinci ameliyatı olmak istemez, benm iki kulağım ilk başta simetrik de değildi ikisinin de simetrik olmasını beklemiyorm fakat şuanda teki hiç istediğim, hayal ettiğim gibideğil kepçe olma yolunda ilerliyor, enson kontrole gittiğimde ali hoca da farklı olduğnu kabul etti, 3aydan sonra revizyonları görüşüryoz dediği için 1 aysonra kontrole gidicem haberdar ederim.
benim için doktor yağtığı işin arkasında durursa iyi doktordur,ilk seferde başarıya ulaşması tabiki çok güzel ama olmayanı yada ol(a)mayanı da düzeltirse yinede de iyi doktor olmasında birşey kaybedilmez benim düşüncem.

O açıdan sıkınti olmaz ınşallah bana da 5 yil boyunca herhangi bi sorun olursa ben isimin arkasındayım demişti,ilk gunler cok agliyordum açılırsa diye,babamda açılırsa doktor duzeltirim demis ağlama falan deyip teselli veriyodu,ilk gunler cok tedirgindim,sonuçta iyi olsunda ınşallah,arkasında önünde kocaman izler bırakanlar var allah korusun canim,ınşallah en kisa zamanda en guzel şekilde kurtulursun bu sıkïntıdan

inşallah canım, umarım herkes eniyi şekilde olur. teşekkür ederim sorduğun için.
beklicem mecbur fakat 2ayda düzelmeyen şey altı ayda hiç düzelmez, öyle düşünüyırum.
ciddi moral bozukluğu yaptı bende, psikoljim bozuldu herkesin kulaklarına bakar oldum.şimdi revizyon olma düşüncesi bile beni tekrar üzüp ağlatmaya yetiyor, ama bu haliyle mutlu da değilim, saçımı istediiğim gibi toplayamayacaksam bu ameliyatı ben neden oldum sorusunu soruyorum kendime.
senin de dedğin gibi diğer forumlardan benimde okduğum, ipler sarkan izler kalan kimseler de varmış, bu sebeple ameliyat olacak herkese çok iyi araştırmasını tavsiye ediyorum.

Merhaba geçmiş olsun ben de ikinci ameliyat stresini hiç yaşamak istemiyorum ama açılma oldu malesef nezmaan olmamız gerekiyor sonuç almak için siz ikinciyi erkenden olduğunuz için 3. Oldunuz diye anlıyorum doğru mu acaba
Bu arada bende çok bilindik bir doktora oldum ama malesef açılma oldu revizyon ameli 3 aydan sonra konuşuluyormuş 1ay kadar sonra tekrar muayene olucam bakalım
Bak kardeşim kepçe kulaklıyken nasıl yaşıyorsan 8 ay daha sabreh ve 8 ay sonra ol ameliyatını 3 ay falan değil 6 ay bile erken 6 ayda eski elastik yapısına ulaşmıyor çunku kulak 8 ayda %90 yumuşuyor ve sonuç alabiliyorsun kulağın açılması normal herkesde olan bişey ama sen istediğin kapatılmayı elde edememişsin sanırım sabret ve 2 . Yi sabırla bekle çok nadir kulak ameliyatında tek seferde sonuç almak, iyi bir kulak ve hayalindeki kulağa kavuşmak için 2. Hatta gerekirse 3. Ameliyatı bile olmalısın iyi geceler

Bak kardeşim kepçe kulaklıyken nasıl yaşıyorsan 8 ay daha sabreh ve 8 ay sonra ol ameliyatını 3 ay falan değil 6 ay bile erken 6 ayda eski elastik yapısına ulaşmıyor çunku kulak 8 ayda %90 yumuşuyor ve sonuç alabiliyorsun kulağın açılması normal herkesde olan bişey ama sen istediğin kapatılmayı elde edememişsin sanırım sabret ve 2 . Yi sabırla bekle çok nadir kulak ameliyatında tek seferde sonuç almak, iyi bir kulak ve hayalindeki kulağa kavuşmak için 2. Hatta gerekirse 3. Ameliyatı bile olmalısın iyi geceler
Peki teşekkürler yalnızcerrahlar yoğun aynı zamanda yaptıkları işe de güvendikleri için 3 ameliyat yapacak doktorçok az bulunur

açıkçası doktor 8 ay sonra ameliyat yapmayı kabul edermi ben biraz da oradayım,
arkadaşlar benim içinde dua edin ya bende bu şekilde yaşamaya alışayım yada tekrar olup düzeleyim:KK43:(

Ben ikinci ameliyati olmak istiyorum.5 ay oldu ameliyat olali.kulagimda acilma var diye gittim gorustum doktorla fakat kulaklarimin iyi oldugunu normal gorundugunu ben alisamadigim icin oyle dusundumu soyledi fakat ben hala acik oldugunu dusunuyorum baska bir doktora gitmek istiyorum.sizce de olmalimiyim

Eklentiler

• 820514-065eece051b9a711ecd01b0138a4ab7e.jpg
    820514-065eece051b9a711ecd01b0138a4ab7e.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 159
Ben ikinci ameliyati olmak istiyorum.5 ay oldu ameliyat olali.kulagimda acilma var diye gittim gorustum doktorla fakat kulaklarimin iyi oldugunu normal gorundugunu ben alisamadigim icin oyle dusundumu soyledi fakat ben hala acik oldugunu dusunuyorum baska bir doktora gitmek istiyorum.sizce de olmalimiyim
bence sana öyle geliyor kulak kıvdırım olduğu sürece kepçe değilsin demektir kulak kıvrımın tam anlamıyla belirgin kılak kıvrımı olmayan dümdüz olanlarınki kepçedir tam anlamıyla sen kurtulmussun kepçelikten

bence sana öyle geliyor kulak kıvdırım olduğu sürece kepçe değilsin demektir kulak kıvrımın tam anlamıyla belirgin kılak kıvrımı olmayan dümdüz olanlarınki kepçedir tam anlamıyla sen kurtulmussun kepçelikten[/QUOTE
İlk halini de gönderir misiniz bu arada hangi doktora ameliyat oldunuz geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur
cansuturkuaz1453 cansuturkuaz1453 kulak kıvrımı olmamk ne demek onu anlayamadım

Bu siteye yeni uye oldum ve bu basliktaki her seyi okuyup arastirdim. 1 yildir bu ameliyati olmak icin uygun doktor ve gunu bekliyodum sartlarin olgunlasmasi icin. 3 doktorla gorustum. Ikisi kbb biri estetisyen. Kbb doktorlari hemen yat yarin kulaklari burnu yapalim tarzi konustular hic hosuma gitme. Bir gun salih emre uregenden randevu aldim. Muayene ucretsizdi. Gittim gorustum icime sindi. Ama tabi her zaman bi suphe oluyor. Carsamba gittim pazartesi sabah bosuz isterseniz olabilirsiniz dediler. Ben yine de ailemle gorusmeden tamam demek istemedim. Fiyati 2750 tl oldugu icin ailem ne grrek var kbb doktoruna ol tarzi konustular onlar en az 500 tl az fiyat verdikleri icin. Neyse bi sekilde karar vrrdildi pzt sabahi ablamla beraber metrobuse bindik tabi ben cok kotu oldum. Tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum falan. Neyse geldik sisliye tekrar doktorla gorustuk. Fotolarim cekildi nasil bir kulak olucak onlari konustuk. Benim kulagimin ustu cok acik oldugu icin en geride ve en yapisik olmasini istiyorum cunku 25 yildir bu sorunla yasiyorum ve zaten azcik da.olsa acilma olucak. Doktor sana sole yapalim boyle yapalim tarzi kulaklar ve fotosopla benim kulaklarimi gosterdi. Ben olabilcek en geride kulaklari istiyodum. Neyse ameliyata girdim cok mutsuzdum asiri kotu olucak kesin begenmicem diye sora uyusturdular o sirada hala titriyorum ve canim azicik yandi. Tvden aski memnu izlerken operasyon basladi. Bir kulagimdan digeri buyuk oldugu icin buyukten basladi doktor. Bir saatten fazla surdu tek kulagim. Daha sonra doktor kaldirp kulagimi gosterdi. Hatta ablam da icerden gelip kapidan bakti. O ani hayatim boyunca unutmicam cunku o kepce kulak normal geride ve yapisik duruyodu. Inanilmaz sevindim aglicak gibi oldu. Tekrar yattim ayni kulaga biraz daha devam ettiler. Bittikten sora kalkip tekrar baktim. Gayet guzel gorunuyodu. Sonra diger kulaga gecildi. O da cok guzel oldu. Ikisi de bittiktek sonra doktor bey beni kaldirip iksiine de bakti simetri aciklik. Ayna verdi kendimi taniyamadim. Ablamla ikimiz inanilmaz mutluyduk. Neyse amt bitti. Metrobusle evimize donduk. Iki tane agri kesici ictim. Receteme verilen ilaclari aldim. Aksam uzeri biraz kanamam oldu sordum normalmis. Saat 9dan sora bir agri bastirdi inanamazsiniz. Uyucam korkudan uyyaymiyorum. Yemek yesem yiyemiyorum ole bi his. Agri kesicilerle biraz hafifledi ben o sirada dalmisim. Dik yastiklarla hafif oturur pozisyonda yattim. Sabah gidip bandajlarimi actirdim. Inanilmaz rahatladim resmen aciyi onlar yapiyomus. Doktor kontroletti hr sey iyi dedi. Pansuman yapti bir ince sargi bezi koydu uzerine medikal bandaj sardi doktora keske olmasaydim dedim cunku aci cektim. Bunu ilk gun gelip.solemeyen hasta yok dedi guldu. Rahatladim bende . Hic agrim olmadi ama uzerimde bir yorgunluk vardi o yuzden eve gittim dinlendim. Suan 3.gunumdeyim gayet iyim birazdan dus alicam pansuman yapicam. Olmak isteyen varsa salih emre uregen ve cigdem hanim gercekten iyiler. Suan kulaklarim cok sis odemli ve yapisik duruyo. Bi haftaya kadar inerler. Benim kadar korkak bile olduysa baskalari hayli hayli olabilir. Isallah bu acilaru sacimi topladigimda hemen unutucam grrcekten fon cektirmekten fenalik gelmisti. Sormak istediginiz bisi varsa yazin.

slm sisste çok geçmiş olsun bende olmak istiyorum ama korkuyorum açıkçası hiç ameliyat olmadım şuan g.antep te doktor araştırması yapıyorum tedirginim biraz canm sana sorum olacak ne kadara oldun ameliyattan sonra hemen eve mi çıktın

slm sisste çok geçmiş olsun bende olmak istiyorum ama korkuyorum açıkçası hiç ameliyat olmadım şuan g.antep te doktor araştırması yapıyorum tedirginim biraz canm sana sorum olacak ne kadara oldun ameliyattan sonra hemen eve mi çıktın
Evet hemen bi su icip ciktim ama dinlenmek istesem de kalirdim musaitti 2750ydi normal.fiyati nakitte saolsun indirim yaptilar 2500e oldum
Yilbasindan sora fiyatlar yukselicekmis. Istiyosan ol bir kac gun dayanirm dersen

X