Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bugun bandaja geçtim. kulaklarımı ilk kez gordum 3 gun sonra. Sağ kulagım ustten sol kulaga gore biraz daha acık duruyor. Tam simetrik olmamaıs yani... Bu acılmalar kac gun daha devam eder?

Çok teşekkur ederim.Geçmiş olsun bu arada.Yok mudur Adanada olan?

kızlaar bayadır girememiştim nete :) bende cuma günü oldum ameliyatımı. yenimahalle devlet hastanesinde. aslında keçiörende olacaktım ama oradakı doktorlar nedendir bilmiyorum bana cok ilgisiz geldiler ve vazgectım. batıkentte oldum şimdilik ne desem boş sonucta bi kaç günlük bi ameliyat öyle ciddi bi ağrım sızım olmadı zaten kulağımda çok bişey yoktu sadece üst kısmı kesildi. şimdilik aynaya baktıgımda kendimi farklı hissediyorum :)

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza izmir dikilide otururuyorum kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum 21 yaşındayım izmirde cemil tugay diye bir doktor var kent hastanesinde çalışıyor tavsiye edermisiniz ? ?

5. Günüm, şişlikler ve morluklar azalıyor gibi. Sağ yukardan hafif daha acık gibi ama bugun farkettim sağ üst sola göre daha çok şişmiş ona bağlıyorum yinede simetrik sayılır pek takılmıyorum artık eskisinden çok çok daha güzeller. Tenisçi bandına geçtim ama aldığım tenisçi bandı cok dardi dısarı cıkmaya fırsat olmadi değiştiremedım. Onun yerine arkadan cırt cırtlı elastık bant kulanıyorum su 4-5 lıraya satılanlardan... Fark olurmu varmı elastik bant kullanan?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,bende kepçe kulak ameliyatı olmaya karar verdim,Uludağ Üniversitesi'nde olmayı düşünüyorum,Uludağ Üniversitesi'nde ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Hangi doktoru tavsiye ederler ve sonuçtan memnunlar mı?

kızlarr sizde de ameliyat sonrası kulakta tatlı tatlı kaşınmalar oluyor muu???

uludağ üniversitesinde ameliyat olan var mı arkadaşlar? birde sgk ne kadarını karşılıyor ameliyatın

kızlarr sizde de ameliyat sonrası kulakta tatlı tatlı kaşınmalar oluyor muu???

hemde ne biçim :) ama normalmiş ben sargılarım alınırkende sormuştum doktora kaşınır tabi ama kaşıma demişti yanı dikişleini kaşıma :)

Arkadaşlar bende bu amelıyatı olmaya karar verdım.istanbulda önerebileceğiniz bi devlet hastanesi ve doktor varmı? yardımcı olun lutfen

kızlar ben size bişey soracağım. bu açılma olayı ne kadarlık bi açılma? yani ameliyatı olupta üstünden zaman geçirenler sanırım daha iyi anlayacaktır sorumu? benım yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı. bide kulak artık ne zamandan sonra tam halini alıyor?

Yarın benımde 1 hafta oluyor, ne kadar açılacagını bende merak edıyorum. suan yapısık ama guzel duruyor acılmasada olur.

ya bide bu kıkırdak hafızası dedikleri şey ortaya çıktı... kızlar ne yani bundan 10 sene sonra bizim kulaklar yine yelken gibi fora mı olacak

Mrb arkadaşlar,
Halamın oğlu bu durumdan sikayetci.malum erkeklerde daha da sıkıntı.Nasıl başvurmalı,nereye,ameliyat sonrası kısa saçla saklamasi da zor.kaç günde disari rahatça çıkar.Çevresinden bilenler yardım etsin.

Bu ameliyatı yapan özel/devlet/araştırma hastanelerinden iyi bir doktor seçsin, daha sonra o doktora randevu alıp görüşsün ameliyat tarihini verirler. O tarihte de gidip ameliyatını olur. 1-3 gün sargı kafasında olcak en azından. Sonra saç bandına geçer, Kısın olması daha iyi çünkü erkekler sac bandıyla kızlar kadar rahat dolasamaz en azından kafasına bere gecırıp bunu gizleyebilir. Genelde 2-4 hafta gece gündüz takılması öneriliyor bu bandında.

arkadaşlar merhaba Allahın izniyle çarşamba günü ameliyat olacağım olduktan sonra sonucu burda paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…