kızlar birşey merak ediyorum ameliyat onlanlar ve üzerinden birkaç ay geçen özellikle cevap verirse sevinirim. ben bu ameliyatı izledim internette ve kocaman bir kısım kesiliyor kulakta yani bu izin görünmemesi nasıl mümkün olabilir? sonuçta sıkı at kuyruğuveya topuz yapan insanların arkadan tüm kulağını rahatça görebiliyorum ancak saçla kapanırsa görünmez. yani ameliyat izleriniz arkadan nasıl görünüyor böyle bir fotoğraf paylaşmanız mümkün olursa çook sevinirim.
Ben ameliyatımı oldum we 3 qun sonra izmire döndüm izmirde yaşıyorum çünkü.3 hafta falanyaptım ben kabukların daha cabuk dusmesı ıcın
Bugun öglen 12 gibi amelıyatan cıktım suan cok agrıyo. Bu agrılar kac gun surecek?
Tam olarak ne gerekiyo pansuman içn ve nasl uygulanıyo ne sıklıkta?krem de sürüyo muydn kulak arkasına?
Canım cok cok gecmıs olsun Fatih bey mı qırdı amelıyata ? bugun o aqrıları cekeceksın ne yazık kı ama yarın o sargıları acıp yerıne daha yumusak bır sargı yapcaklar o zaman ohh be dıceksın walaa benım ılk qun cok sıkıntılıydı sonra rahatlıyrsn.. 2-3 yemek yerken bıraz canın acıcak tam acamıcaksın agzını ama bunlar hıc onemlı degıl.
Fatih bey, cagatay bey ve soner asistan girdi. Fatih bey hem onlara gosterdı bazı yerlerını yaptırdı hemde kendı yaptı duydugum oydu. Lokal neymıs yahu o kıkırdak sesleri cart curt ıgrencti :S Evet dedıgın gıbı agrı var ama hafıfledı suan bıraz ınsallahhh artmaz yada ödem olmaz. Yemekde yıyemıyorum dedıgın gıbı agzımı acamıyorum tam.
Allah umarım istediğin gibi sonuc olmasını sağlar canım.. 2-3 qun bıraz sıvı takıl ekmek falan yemekten kacın biraz sonra zaten birseyinkalmaz pek. Yatarken çift yastık kullan yumusak olsun bıde basını asaqıda kalmasn vucut sevıyesnden yukarda olsun bıraz. bugunu atlattqnda bse kalmcak ıns sık dişini bazen ben amelıyat oldugumu bıle unutuyorum :)
3 yastık kullanıyorum basımıda yukarı koyuyorum yoksa zonkluyo. Yani unut bi zahmet 7 ay olmus neredeyse amelıyat olalı ^^
Bu arada merak edenler oluyo ucreti, 2 kulak aynı ıslem 656 tl odedım ben.
3 yastık kullanıyorum basımıda yukarı koyuyorum yoksa zonkluyo. Yani unut bi zahmet 7 ay olmus neredeyse amelıyat olalı ^^
Bu arada merak edenler oluyo ucreti, 2 kulak aynı ıslem 656 tl odedım ben.
Şimdi durumun nasıl?Memnun musun görüntüsünden?sağol canım hayırlıyısıyla oldum :)
Bugun öglen 12 gibi amelıyatan cıktım suan cok agrıyo. Bu agrılar kac gun surecek?
Şimdi durumun nasıl?Memnun musun görüntüsünden?
Herkese merhaba. Bende çarşamba günü ameliyat oldum. Cuma günü sargılar alındı. Şimdi bant kullanıyorum ve ilaçlarıma devam ediyorum. Ağrım yok arada hafif sızlıyor kulağımın arkası, dikiş yerleri. Tek problem şişlikler. Ne kadar sürede gidiyor bu şişlikler. Daha çok yeni aslında ama kendi kendime problem yapmaya başladım acaba ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum ya da bir terslik mi varda inmedi diye. Normal mi ilk günler bu kadar şiş olması ?
Ayrıca ben bu forumu okuyup ameliyat için cesaretlenmiştim. Aynı şekilde okuyup hala kararsız olanlara tavsiyem kesinlikle yaptırsınlar. 1-2 gün zorluğu oluyor o da dayanılmayacak bir şey değil. Sonuç için değer.
Hiç takıntı yapma canım daha çok çok yeni. Şişliğin gecmesı ıcın ortalama 15-20 güne ihtiyacın war ama 10-15 qunden sonra hıc anlasılmaz bıle sen anlarsın sadce oda bıldıqın ıcın.. Yardmcı olblcqm bse warsa sorablrsn benm 6 ay ı qctı sukurler olsun kı
Teşekkür ederim rahatladım biraz :) Ya aslında buradan okuduğum kadarıyla bunların olacağını biliyordum doktorum da söyledi şişlik olur ilaçlarını kullan inecek diye ama yinede insan kuruntu yapıyor.
Okuduklarımdan sonra ilk günün zor geçeceğini de az çok anladım ve hazırladım kendimi. Dayan dedim kendime yarın bir şey kalmayacak diye ve atlattım :) Şimdilik iyileşmesini bekleyeyim. Tekrar teşekkür ederim.
Pardon aceba nerde oldunuz? özel/devlet? hangi bölüme gitmemiz daha dogru olur? kbb/estetik cerrahi.ve nasıl izah ediyorsunuz? estetik cerrahi bölümünde izah bi nebze olsun daha kolay fakat kbb'da yersiz bi talep olarak mı algılanıyor?