Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ben 5 ay önce ameliyat oldum saçlarımı gergin bir şekilde at kuyruğuda yapıyorum kuaföre rahatça gidebiliyorum artık arkadan hiç bir şekilde belli olmuyor ameliyat olmadan önce çok tedirgindim korkuyodum ama hepsi boşunaymış iyiki olmuşum senelerdir hayalini kurduğum saç modellerinin hepsini deniyorum artık çok mutluyum :) darısı ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara kesinlikle olun derim insanın hayatını gerçekten çok etkiliyor... Ayrıca başka sorusu olan olursa seve seve cevaplarım

Ben ameliyatımı oldum we 3 qun sonra izmire döndüm izmirde yaşıyorum çünkü.3 hafta falanyaptım ben kabukların daha cabuk dusmesı ıcın

Tam olarak ne gerekiyo pansuman içn ve nasl uygulanıyo ne sıklıkta? krem de sürüyo muydn kulak arkasına?

Bugun öglen 12 gibi amelıyatan cıktım suan cok agrıyo. Bu agrılar kac gun surecek?

Canım cok cok gecmıs olsun Fatih bey mı qırdı amelıyata ? bugun o aqrıları cekeceksın ne yazık kı ama yarın o sargıları acıp yerıne daha yumusak bır sargı yapcaklar o zaman ohh be dıceksın walaa benım ılk qun cok sıkıntılıydı sonra rahatlıyrsn.. 2-3 yemek yerken bıraz canın acıcak tam acamıcaksın agzını ama bunlar hıc onemlı degıl.

Tam olarak ne gerekiyo pansuman içn ve nasl uygulanıyo ne sıklıkta? krem de sürüyo muydn kulak arkasına?

Krem işte kulak copune falan sur kulak arkasına surdur annene yada babana canım sonra ılk 4-5 qun gazlı bezı de koyarsın surdukten sonra bandanıyı takarsın tama bu kadar . ben bı sabah kalkınca yapıodm bde aksam yatarken. Kulak arkasına sureceksın zaten :)

Fatih bey, cagatay bey ve soner asistan girdi. Fatih bey hem onlara gosterdı bazı yerlerını yaptırdı hemde kendı yaptı duydugum oydu. Lokal neymıs yahu o kıkırdak sesleri cart curt ıgrencti :S Evet dedıgın gıbı agrı var ama hafıfledı suan bıraz ınsallahhh artmaz yada ödem olmaz. Yemekde yıyemıyorum dedıgın gıbı agzımı acamıyorum tam.

Allah umarım istediğin gibi sonuc olmasını sağlar canım.. 2-3 qun bıraz sıvı takıl ekmek falan yemekten kacın biraz sonra zaten birseyinkalmaz pek. Yatarken çift yastık kullan yumusak olsun bıde basını asaqıda kalmasn vucut sevıyesnden yukarda olsun bıraz. bugunu atlattqnda bse kalmcak ıns sık dişini bazen ben amelıyat oldugumu bıle unutuyorum :)

3 yastık kullanıyorum basımıda yukarı koyuyorum yoksa zonkluyo. Yani unut bi zahmet 7 ay olmus neredeyse amelıyat olalı ^^

Bu arada merak edenler oluyo ucreti, 2 kulak aynı ıslem 656 tl odedım ben.

3 yastık kullanıyorum basımıda yukarı koyuyorum yoksa zonkluyo. Yani unut bi zahmet 7 ay olmus neredeyse amelıyat olalı ^^

elını basının altına koyarsan daha ıyı olur yanı ben ole yapmıstım :) nigaryildiz001@hotm.. eklersen daha detaylı konusabılırz

bugun sabah olmaz sana :) heycandan uykusuzluk ruyana qırcek falan

Bugun öglen 12 gibi amelıyatan cıktım suan cok agrıyo. Bu agrılar kac gun surecek?

çok geçmiş olsun ağrılarda birkaç güne hafifleyecek sonunu düşünürsen o kadarcık ağrıya değer bence 1 ayda kulak eski haline döner yavaş yavaş saçlarınıda toplamaya başlarsın benim 5 ay oldu ama hala koruyorum tabiki darbelerden benim kulaklarımda hala tatlı tatlı kaşınıyo :) ne zaman geçer artık bilmiyorum neyse kulaklarım güzel oldu ya en sevindirici tarafıda bu

Kızlarr bu 2.haftam ve bugn sol kulağma krem sürerken dikiş geldi elime 3-4 cm lik.Sizce normal mi bu ?

Meraba,ben adanada okuyorum.bende bu durumdan muzdaribim.bilen bilir insanın içine oturuyor.kimseye anlatamiyorsun bile.Neyse bigün cesaretimi toplayıp Çukurova Üniv. Balcali Hastanesine gittim.estetik cerrahiye.sıra bile vermediler sürekli sana gerekmez dedi memur.bi ara tamam dedim randevuyu aldım galiba.yarın gel dedi yaz tatili için memlekete döndüm gidemedim tabiki.okul açılır açılmaz tekrar gittim.Meğer o arada yönetmelik değişmiş.18 yaşından buyukler için 3 psikriatri doktorundan konsilatasyon (onay raporu galiba ) zorunluymuş.hem seninki ücretli olur kabul etmezler,sgk karşılamaz dedi durdu.ama ben biliyorum ki karşılıyor.tamam dedim.bu seferde tatilde ssk güvencem kesildi.tekrar devam ettirdim.şuan mevcut.Yardım edin kızlar sessiz sedasız halletmem lazim bu işi.devletde olmak istiyorum.çok çok olsa 500-300 tl ayırabilirim,malum ögrenciyim.Adana numune araştırma ve eğitim hastanesi yapiyor mu(estetik cerrahi bölümü yok sanirim,kbb ye normal randevuda işi çözer mi?) ? Lütfen kızlar yardım edin nolur?

Herkese merhaba. Bende çarşamba günü ameliyat oldum. Cuma günü sargılar alındı. Şimdi bant kullanıyorum ve ilaçlarıma devam ediyorum. Ağrım yok arada hafif sızlıyor kulağımın arkası, dikiş yerleri. Tek problem şişlikler. Ne kadar sürede gidiyor bu şişlikler. Daha çok yeni aslında ama kendi kendime problem yapmaya başladım acaba ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum ya da bir terslik mi varda inmedi diye. Normal mi ilk günler bu kadar şiş olması ?

Ayrıca ben bu forumu okuyup ameliyat için cesaretlenmiştim. Aynı şekilde okuyup hala kararsız olanlara tavsiyem kesinlikle yaptırsınlar. 1-2 gün zorluğu oluyor o da dayanılmayacak bir şey değil. Sonuç için değer.

Hiç takıntı yapma canım daha çok çok yeni. Şişliğin gecmesı ıcın ortalama 15-20 güne ihtiyacın war ama 10-15 qunden sonra hıc anlasılmaz bıle sen anlarsın sadce oda bıldıqın ıcın.. Yardmcı olblcqm bse warsa sorablrsn benm 6 ay ı qctı sukurler olsun kı

Teşekkür ederim rahatladım biraz :) Ya aslında buradan okuduğum kadarıyla bunların olacağını biliyordum doktorum da söyledi şişlik olur ilaçlarını kullan inecek diye ama yinede insan kuruntu yapıyor.
Okuduklarımdan sonra ilk günün zor geçeceğini de az çok anladım ve hazırladım kendimi. Dayan dedim kendime yarın bir şey kalmayacak diye ve atlattım :) Şimdilik iyileşmesini bekleyeyim. Tekrar teşekkür ederim.

Pardon aceba nerde oldunuz? özel/devlet? hangi bölüme gitmemiz daha dogru olur? kbb/estetik cerrahi.ve nasıl izah ediyorsunuz? estetik cerrahi bölümünde izah bi nebze olsun daha kolay fakat kbb'da yersiz bi talep olarak mı algılanıyor?

Mrb. Ben İstanbul'da özelde oldum. Siz Adana'da olduğunuzu söyleyince internetten biraz baktım Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde var görünüyor Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Hastanenin sitesine girip online randevuya tıklayıp bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…