- 14 Aralık 2011
- 111
- 1
millet, önce şöyle başlıyım
şuan,yaklaşık 3 saat önce geçirmiş oldum kepçe kulak operasyonu sonrası kafama giydirilen bi tenisci banddıyla, hafif bir sızı içinnde size yazıorum,geçmiş olsun dileklerinizi duar gibiyim:) çok saolun.
bu ameliyatı düşünen varsa eer, öncelikle bu cesaret işi,net bi kararla, kesinlikle isteerek,fikrinizden eminn bir şekilde alın bu ameliyat kararını.
ikince olarak ,gerçekten görşüne,samiiyetine açık sözlülüğüne güvendiğiz bir iki insana ,mutlaka ve mutlaka,kulaklarının gerçekten kötü mü durduğunu sorun.samimi cevaplar arayın. eer cevaplar:
-gerçekten, eet biraz şöyle aslında fena olmaz yda
-hımmm,evt,,bi düşüneyimm.. gibi kararsız cevaplarsa
evet olablirsiniz.
ama ilk gösterdiinde
-"yuh abi, Allah aşkına ne vr kulağında ben ne göremiorum?" gibi
- Oha,saçmalama ,sen bildiğin kfanda büyütmşsün,,dur bakiim,dur dur senin derdin mi yok kuzum?!" gibi cevaplr alıosanız
abi sallayın! olmaın derim!
şöle ki,
eer ilk ameliyatınız olacaksa, gerçekten şaka maka deil ,lokal de olsa o da olsa bu da olsa müthiş bi adrenalin,korku,tedirginlik.inanın bana. siz zaten ameliyata girmden başlıo adrenalin. sadece altınızda bi iç çamaşırı ,tamamen çıplaksınız nerdeyse,üstünüze önlük başınıza bone takılıo,,damar yolu açıolar ,,antibiotik vs. ilavesi ve aynı zamanda her ihtimale karşı.
sonradan ameliyatı gerçekleştiren doktor ve ekibi hoş sohbetse, bi yerden snra biraz daha rahatlıosnuz.
bu arada benim gibi sap, tek bşına gidersenz stresinizi kontrol etmekte belki zorlanabilirsniz.elimi kolumu sallaya sallaya gittim ama inanın yanınızda sizi panik yapacağına inanmadığınız bir arkdaşınız fln vrsa onunla gtmek stresinizi yarı yarıya çok rhat indirir.
tenizçi bandını r....k dan aldım , bi spor giyim markası bilen bilir. takçaanız bantın sıkılığı önemli olduu için söylüorum, çok fazla sıkmıo tam ayarında.
bakalım,Allah ın izn,yle inşallah tez vakitte hızlı bi şekilde iğleşriz ,
son olarak, arkadşlar, gerçekten tkrar söylüorum:gerekiosa yaptırın;
gerekmiosa,bi adrenalin yaşiyim diosanız buyrun yatın sedyeye.
görşmek üzere.
Geçmiş olsun canım.İnşallah bir sorunla karşılaşmazsın.