- 14 Aralık 2011
- 111
- 1
canım istanbulda değilim ama bu 184 yada hastanenin kendi randevu sisteminden randevu alabilmen her hastane için zor bence sen bir gün öncesinden direk hastaneye gidip ordan randevu almayacalış :) benım değil ama bir kaç yakınımın başına geldi, direk hastaneye giderek daha çabuk halledebilirsin bu işi :)
KaramelizE senin durumun nasıl canım?
şimdi MHRS den 7 aralık için fatih tekinden randevu aldım
nessicim muhakkak haber vereceğim sanada
Canım bende Ankaradayım ve Keçiören araştırma ve eğitim hastanesinin methini duydum bende. Hatta önceki sayfalarda yazmıştım memnunmuş herkes diye. Açıkçası orayı düşünüyorum ama aklımda çok soru var. Yardımcı olursan çok sevinirm. :) Ameliyatın ne kadar sürdü,2 kulakta eşit mi yani şekil yada yapışıklık açısından bi sorunun var mı, bi de hastaneye gidince hemen gün verdiler mi yoksa biz haber vericez filan mı diyorlar. Fatih Tekin başasistanmış sanırım çok ilgili biriymiş sen birazcık anlatırsan ve sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim
hoşgeldiinn canım meraba: )
bende ameliyat olalı 1 hafta oldu ama heyecanlıyım işte
kulaklarım yapışık kalcakmış gibi gelio
senınde başta yapışıktı daha sonra açıldımı acaba
Kızlar ben ameliyat olalı 45 gün oldu ama dikişlerim hala erimedi normalmi bu?
müthiş bir doktor cok ilgili birisi canım fatih bey. Gidiyorsun ilk önce randevu alıp bakıyorlar kulaqına gün veriyor. Benim sağ kulagım daha kepçeydı soldakınde pek birşey yoktu.Ameliyata girdiğimde sag kulak 45 dkka falan surmustur sol da 15-20 dakka arasında. İkiside şuan cok guzeller acılma oluyor tabıkı ılk amelıyattan cıktıktan sonra. ama dogal durmadıktan sonrada cok yapısık olmasının bence bı bı anlamı yok canım.
Benimde tam tersi sağda pek bir şey yok ama sol baya kepçe o yüzden ikisini eşit yapabilirler mi diye korkuyorum.Tabiki çok yapışık olmasını istemem zaten ama açılma olupta normal bir görüntüye geliyor di mi tekrar kepçe gibi durmasın benim korkum o. Ya Fatih Tekin baya içime sindi benim bu ay içinde gidip muayene olucam. Senin dediklerini de okuyunca iyice emin oldum bi de pinkle'de gidecekti oraya onun yorumunu bekliyorum. Sana muayene olduktan ne kadar gün sonraya gün vermişlerdi canım benim için gün çok önemli çünkü.Yardımcı olduğun için teşekkürler :)
4 gün sonra olmustum ben canım araya sıkıstırmaslardı beni. eşit oluyor canım o konuda merak etme bı cetvel qbı brseyı wr onunla butun acıkları denqelıyor dıkıslerı atarken. ılk yapısık oluyor normal olarak ama snra asıl normal halıne donuyor :)
Normale döndüğü sürece sorun yok :) senin şimdi hiçbir sorunun yok demi canım rahat rahat üstüne yatabiliyorsun
meraba canım
dün gece rüyamda kulaklarımın yenıden acıldığını eski haline döndüğünü gördüm valla kabustu kabus
canım hala morluklar ve şişlikler mewcut hala sarılı bandımla, bakmıom bende moralım bozulmasın die hala yapışık gibi
sen nezaman ameliyt olmayı düşünüosun hangi şehirdesin
devlet has.
mrb arkadaslar ankarada serdar öztürk e ameliyat olan var mı.. ben kendısıyle gorustum ona olmayı dusunuyorum ama net degılım henuz. yardımcı olursanız sevınırım...