Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

şimdi MHRS den 7 aralık için fatih tekinden randevu aldım :KK70:
nessicim muhakkak haber vereceğim sanada

canım istanbulda değilim ama bu 184 yada hastanenin kendi randevu sisteminden randevu alabilmen her hastane için zor bence sen bir gün öncesinden direk hastaneye gidip ordan randevu almayacalış :) benım değil ama bir kaç yakınımın başına geldi, direk hastaneye giderek daha çabuk halledebilirsin bu işi :)

canım benim , çok sağol , olmadı artık ne yapalım gidip kendi başımıza halledeceğiz. Umarım dediğin gibidir de hemen hallederim işimi. Tekrar teşekkür.

KaramelizE senin durumun nasıl canım?

meraba canım
dün gece rüyamda kulaklarımın yenıden acıldığını eski haline döndüğünü gördüm valla kabustu kabus:KK9:
canım hala morluklar ve şişlikler mewcut hala sarılı bandımla, bakmıom bende moralım bozulmasın die hala yapışık gibi:KK50:

sen nezaman ameliyt olmayı düşünüosun hangi şehirdesin:KK31::KK55:

şimdi MHRS den 7 aralık için fatih tekinden randevu aldım :KK70:
nessicim muhakkak haber vereceğim sanada

Gazide sıra sorunu oluyo diye duymuştum ama demekki halletmişler ama yinede benim hiç içime sinmedi gazi baksana daha yapmadan beğenmezsin demiş. Eleyelim orayı.

Artık bizde kurtulalım ya saçlar hep açık hep açık mahvoldu valla düzleştirmekten.

Canım senden haber bekliyorum bakalım Fatih Tekin ne diyecek inşallah içimize sinerde bizde bir an önce oluruz :)

Bekliyorum mesajını :*

mrb arkadaslar ankarada serdar öztürk e ameliyat olan var mı.. ben kendısıyle gorustum ona olmayı dusunuyorum ama net degılım henuz. yardımcı olursanız sevınırım...

Canım bende Ankaradayım ve Keçiören araştırma ve eğitim hastanesinin methini duydum bende. Hatta önceki sayfalarda yazmıştım memnunmuş herkes diye. Açıkçası orayı düşünüyorum ama aklımda çok soru var. Yardımcı olursan çok sevinirm. :) Ameliyatın ne kadar sürdü,2 kulakta eşit mi yani şekil yada yapışıklık açısından bi sorunun var mı, bi de hastaneye gidince hemen gün verdiler mi yoksa biz haber vericez filan mı diyorlar. Fatih Tekin başasistanmış sanırım çok ilgili biriymiş sen birazcık anlatırsan ve sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim :KK70:

müthiş bir doktor cok ilgili birisi canım fatih bey. Gidiyorsun ilk önce randevu alıp bakıyorlar kulaqına gün veriyor. Benim sağ kulagım daha kepçeydı soldakınde pek birşey yoktu.Ameliyata girdiğimde sag kulak 45 dkka falan surmustur sol da 15-20 dakka arasında. İkiside şuan cok guzeller acılma oluyor tabıkı ılk amelıyattan cıktıktan sonra. ama dogal durmadıktan sonrada cok yapısık olmasının bence bı bı anlamı yok canım.

hoşgeldiinn canım meraba: )
bende ameliyat olalı 1 hafta oldu ama heyecanlıyım işte:KK31:
kulaklarım yapışık kalcakmış gibi gelio
senınde başta yapışıktı daha sonra açıldımı acaba :KK49: :KK52:

Açılma oluyor tabıkı canım. 2-3 arası tam seklıne oturur kulaqın ıns ıstedqn qbı olur sonuc .d

Kızlar ben ameliyat olalı 45 gün oldu ama dikişlerim hala erimedi normalmi bu?

Kremini ihmal ediyorsundur canım. ben ilk baslardan sonra ihmal etmıstım 5 ay oldu benım olallı dusun 2 hafta once ust kısımda kalmıs kabuk krem surdum attırdım kabuqu kremını kullan canım mutlaka dusene kadar ıhmal etme.

müthiş bir doktor cok ilgili birisi canım fatih bey. Gidiyorsun ilk önce randevu alıp bakıyorlar kulaqına gün veriyor. Benim sağ kulagım daha kepçeydı soldakınde pek birşey yoktu.Ameliyata girdiğimde sag kulak 45 dkka falan surmustur sol da 15-20 dakka arasında. İkiside şuan cok guzeller acılma oluyor tabıkı ılk amelıyattan cıktıktan sonra. ama dogal durmadıktan sonrada cok yapısık olmasının bence bı bı anlamı yok canım.

Benimde tam tersi sağda pek bir şey yok ama sol baya kepçe o yüzden ikisini eşit yapabilirler mi diye korkuyorum.Tabiki çok yapışık olmasını istemem zaten ama açılma olupta normal bir görüntüye geliyor di mi tekrar kepçe gibi durmasın benim korkum o. Ya Fatih Tekin baya içime sindi benim bu ay içinde gidip muayene olucam. Senin dediklerini de okuyunca iyice emin oldum bi de pinkle'de gidecekti oraya onun yorumunu bekliyorum. Sana muayene olduktan ne kadar gün sonraya gün vermişlerdi canım benim için gün çok önemli çünkü.Yardımcı olduğun için teşekkürler :)

Benimde tam tersi sağda pek bir şey yok ama sol baya kepçe o yüzden ikisini eşit yapabilirler mi diye korkuyorum.Tabiki çok yapışık olmasını istemem zaten ama açılma olupta normal bir görüntüye geliyor di mi tekrar kepçe gibi durmasın benim korkum o. Ya Fatih Tekin baya içime sindi benim bu ay içinde gidip muayene olucam. Senin dediklerini de okuyunca iyice emin oldum bi de pinkle'de gidecekti oraya onun yorumunu bekliyorum. Sana muayene olduktan ne kadar gün sonraya gün vermişlerdi canım benim için gün çok önemli çünkü.Yardımcı olduğun için teşekkürler :)

4 gün sonra olmustum ben canım araya sıkıstırmaslardı beni. eşit oluyor canım o konuda merak etme bı cetvel qbı brseyı wr onunla butun acıkları denqelıyor dıkıslerı atarken. ılk yapısık oluyor normal olarak ama snra asıl normal halıne donuyor :)

4 gün sonra olmustum ben canım araya sıkıstırmaslardı beni. eşit oluyor canım o konuda merak etme bı cetvel qbı brseyı wr onunla butun acıkları denqelıyor dıkıslerı atarken. ılk yapısık oluyor normal olarak ama snra asıl normal halıne donuyor :)

Normale döndüğü sürece sorun yok :) senin şimdi hiçbir sorunun yok demi canım rahat rahat üstüne yatabiliyorsun

Normale döndüğü sürece sorun yok :) senin şimdi hiçbir sorunun yok demi canım rahat rahat üstüne yatabiliyorsun

Allaha sukur yatıyorm canım hıc bır skıntım yok sadce ust dıs kısmı acı deqılde sankı bole hala uyusuk qbı oda zamanla yok oluyr ztn :)

meraba canım
dün gece rüyamda kulaklarımın yenıden acıldığını eski haline döndüğünü gördüm valla kabustu kabus:KK9:
canım hala morluklar ve şişlikler mewcut hala sarılı bandımla, bakmıom bende moralım bozulmasın die hala yapışık gibi:KK50:

sen nezaman ameliyt olmayı düşünüosun hangi şehirdesin:KK31::KK55:

Rüyalarına girmesi çok normal.Onu düşünerek yatıp kalktığın için bilinçaltında bunlar var.Ben İzmirdeyim hala doktor araştırıyorum.

Arkadaşlar bu ameliyat sonrasında kulak arkasında iz kalıyor mu? Geçici bir iz kalıyorsa ne kadar zamanda kayboluyor?

mrb arkadaslar ankarada serdar öztürk e ameliyat olan var mı.. ben kendısıyle gorustum ona olmayı dusunuyorum ama net degılım henuz. yardımcı olursanız sevınırım...

serdar hocayla görüştüğünde önceden yapmıs olduğu kepce kulak ameliyat resimlerini gösterdimi ? fiyat olarak ne söyledi ?? burda önceden olan ve memnun kalanlar vardı önceki yazılarda görebilirsin ...

kızlarrr bu ameliyatı olanlarr en cok düşündüren ameliyattan sonra uyurken kulagınızın üstüne yatabiliyor musunuz yan yatma yanii, ne kadar süre sonra yatabildiniz acı sancı oluyormu kulaklarda ?

X