Arkadaşlar aranıza yeni katıldım... Yaklaşık 2 senedir kulaklarıma estetik yaptırmayı düşünüyorum. aralık 2011 de hastaneye gittim ön muayene için doktor ocak 2012 için bi tarih vermişti. ama ben bi düşüneyim diyip çıktım hastaneden ve çıkış o çıkış...hala ameliyat olsam mı olmasammı karar veremedim açıkcası korkuyorum doktor çok basit anlattı ama bende öyle hastane ortamlarını pek sevmediğimden lokal anestezi yapmasanızda beni bayıltsanız olurmu dedim doktor olmayacağını söyledi bende valla ben kendimden geçerim yoksa diyince ozaman sen bana hiç bulaşma dedi. inanın o an doktora olan bütün güvenim gitti. gerçekten bu ameliyatı olmayı çok istiyorum ama bana gerçekten açık ve net bilgilendirecek bi aradaş lazım doktor benim iple bu estetiği olacağımı söylemişti ben iple ameliyat olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bana birebir yardımcı olabilicek fotoğraflarını gönderebilecek birileri varmı ? inanın sürekli aynaya bakıp ellerimle arkaya yapıştırım nasıl olacağına bakıyorum. çok bunaldım kendime güvenim yok ayrıca nişanlıyım ve biraz çekiniyorum saçımı onun yanında toplamaktan o sorun olmadığını sevdiğini söyledi ve bunada eminim ama herkesten önce kendim için istiyorum...LÜTFEN YARDIMCI OLUN...
kızlar albüme ekledim kulaklarımın önden görünüşünü sol kulağımın ameliyatı sırasında bişi oldu bence sağı düzgün yapan doktor solu niye böyle yapsınki solda doktorun yanında biri vardı ona da yaptırtıyodu ondan olabilir belki diye düşündüm doktor sağı tek başına yapmıştı solda yanındakine bişeyler yaptırmıştı öğrensin diye(( kızlar fotoları arkadaşlarım görebiliyo sadece...bakın ve nolur bişeyler söyleyin bana solun üst kısmını açtırırsam sorun bitermi sizce ??
kızlar bu kulaktaki morluk ve şişlikler nezaman inmeye başlıo kaç gün sonra? ve kaç gün bant takmak lazım
ya canım mercanaycım bişi dicem ama inanmıcaksın
ben mi anlamadım ama bana inan cok doğal ve hiç yapışık gibi gelmedi hatta baya doğal gözüküyor tatlım bende bugun gittim
tripli ozaman bende ali bey e olayım. ben bugun gittim baktılar dediğim gibi kulak küçltemiyolarmış
bana meltem hanım yardımcı oldu hatta 2hafta sonraya gün bile aldım
ama şuan çok korkuyorum
ameliyattan değil sonrasından korkuyorum
bı hafta izin alıcam ama umarım döndüğümde kimse farketmez
çok merak ediyorum nası olcak ama olabilecek şekli gösterdi yinede pek hoş gözükmüodu çünkü büyük malesef
arkadaslar ben tenıscı bant bulamadım o normal bantlarda kayıyor amelıyat olalı 1 ay oldu basortu takıyorum sıkıyorum bıraz ıstanbuldayım o bant nerden bulabılırım sızce aynı sey degılmı basortu etkı etmemısmıdır?
canım sen sadece sağ kulağımın fotoğrafına baktın sanırım sol kulağıma dikkatli bak anlarsın kulağın üst kısmındaki anormalliği
mercanay keşke benımkıde öyle olsa
sakın canım bi ameliyata daha hiç gerek yok baktım hiçte kötü değil boşuna dert etme yandanda çekseydin ama keşke tatlım o daha önemli
acı macı yok demi kızlar ben çok korkuyorum ya
kızlar kulaklarımın yandan ve arkadan görüntüsünde bi problem yok bizim sınıfta bi kız 2500 tlye özelde ameliyat oldu onunda sol kulağının üst kısmı açık bu sol kulakta ne var anlamadım tripliii rica etsem iki kulağınında önden fotoğrafını koyarmısın çok merak ettim sadece arkadaşlarının görmesini istersen benim gibi albüm yapabilirsin karamelizecim seninkinide merak ediyorum sende koyabilirmisin hem ameliyattan sonra karşılaştırma yaparsın ameliyattada can yanmıyo ben iğnelerden başka bişiyden korkmadım seslerede ameliyat ilerledikçe alıştım kızlar acı falan önemli değil sonuç güzel olsun yeterki...
tripliiicim merakla bekliycem ama seninkisinin de güzel olduğuna eminim :) kızlar çok iyisiniz ama içinizden ne geçerse direk söyleyin ben kırılmam bu arada annemle konuştum o da solun sağdan farklı olduğunu söyledi ben çok kafama taktığımı söyledim kızım sen kafana takma doktorunla konuşur bi çaresine bakarız dedi çok mutlu oldum annem olmasa ameliyat olmayı falan başaramazdım
kızlar yanınızda mutlaka size destek vericek biri olsun bu çok önemli annem öyle deyince çok mutlu oldum sol kulağımın üst kısmından revizyon olucam doktorumda önerirse tabii..
kızlar artık ailemden bişi isterken utanıyorum 1500 tlye tel taktırdım sonra bu ameliyatı oldum şimdi de bi daha olmayı düşünüyorum kısacası onlara yük olmak istemiyorum üzülüyorum her şeyi kafama takıyorum bi de ben çok zayıfım şimdi de kilo almayı kafama taktım psikolojim bozuldu resmen...kendimdeki en ufak kusura tahammülüm yok maalesef...
Yanlış anlamayın beni her revizyon isteyenin psikolojik sorunları vardır demiyorum.Elbette ikisi arasında simetri farkı varsa ve bundan rahatsız oluyorsak ameliyat olmalıyız.Bu çok ufak bir açıklık bile olsa geçerlidir Rahatsız oluyorsak ve aynı acıyı yaşamaktan korkmuyorsak bunu göze alıyorsak revizyon ameliyatı olmak çokta büyük bir sorun değil aksine güzel birşey.Ama tüm bunları hayatın merkezi haline getirip sürekli bunu düşünüp kendimizde kusur aramaya başlıyorsak burda bir problem vardır diyorum bence..
Ben Seda'ya katılıyorum canım sen kafaya taktıysan bir kere ol derim ama fikrimizi sordun ben görmüş biri olarak söylüyorum kulakların muhteşem olmuş. Çok güzel görünüyor canım bunu bil. Sana olma diye söylemiyorum boşuna olma diye söylüyorum dışardan objektif bakarak.
Hastanede gördüğüm çocuğunda ufacık üstten bir açığı vardı milimetrik bir açıklık yani benim gibi ama o takmış kafaya olacak bende ilk önce düşündüm olayım bir kere olmuşken tam olsun ama sonra vazgeçtim. Şimdi iyice iyileşeyim Aralık ayında at kuyruğu yaptıracağım ilk defa saçlarımı böyle üstten bombeli.
Aynen canım bende ilk başta olmayı düşünüyordum ama vazgeçtim.Tekrar aynı acıyı yaşayamam.Tamam çok sıkıntılı bir ameliyat değil ama sonuçta ameliyat ve dediğim gibi söylemedikçe kimse anlamaz ufak asimetrileri çünkü bu ameliyatı olmayan insanlardada ufak tefek asimetriler var.Sanırım bir tek bu ameliyatı olan bizler anlarız kulaklara kafayı taktığımızdan milletinden kulaklarına bakıyoruz.Yani ben bakıyodum ister istemez ama üzerimden attım bu psikolojiyi. :)
Ameliyat olduğum içinde çok mutluyum rahatsız oluyorsanız olun derim. :)
Hastanede gördüğün çocuğu bende görmüştüm Soysal bey ile görüşürken gördüm.Hiç konuşmadım hatta soru sorcaktım ameliyatla ilgili ama utandım soramadım. :)