Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Canım ben aştım kendimi numarasını bile istedim 2. gördüğümde. :)

Revizyon olacakmış o ama kulakları gerçekten çok güzeldi çocuğun. Ne yapışık, ne kepçe, o kadar normal ve o kadar güzeldi ki milimetrik bir açıklık benimkinden oldukça az bir açıklık hatta ben baktım baktım aynı dedim eliyle gösterince gördüm o derece az bir açıklık ya yok denilecek kadar az. 100 kişi getirseler 99 kişi farketmez 1 kişi farkeder öyle diyeyim size.

Ben utanmıştım, ben kulaklarını göremedim çocuğun saç bandı vardı kafasında görüşme sıramı bekliyordum o sırada soysal bey ile görüşüyordu kulak misafiri oldum.Çıkarken beni kapıda görünce böyle bir gülümsedi bizimi dinliyorsun der gibi o yüzdende utandım üstüne birde soru soramadım.:)
Canım sen o çocukla görüşürsen revizyon sürecini öğrenip bize yazarmısın en azından olmak isteyenler fikir sahibi olur.

tripli canım sana fatıura geldimi hastaneden?
Bana deiler ki yeni kanuna göre ücretli oldu oyuzden 700 civarı olur bizde bilmiyoruz dediler ve vezneye gittim sordum onlarda bilmıolar :KK50:
allahım kaç para olucak ki???????
çat diye karsıma 1000 liralık fatura çıkmasın?:KK50::18:

tripli canım sana fatıura geldimi hastaneden?
Bana deiler ki yeni kanuna göre ücretli oldu oyuzden 700 civarı olur bizde bilmiyoruz dediler ve vezneye gittim sordum onlarda bilmıolar :KK50:
allahım kaç para olucak ki???????
çat diye karsıma 1000 liralık fatura çıkmasın?:KK50::18:

Canım eve fatura gönderme gibi bir şey yok. Ameliyatı olmadan önce ne tutuyorsa malzemeler doktor parası vs hesaplanıyor sen gidip vezneye ödüyorsun. Zaten o ödemeyi yapıp dekontu getirmeden seni ameliyata almazlar.

Ben utanmıştım, ben kulaklarını göremedim çocuğun saç bandı vardı kafasında görüşme sıramı bekliyordum o sırada soysal bey ile görüşüyordu kulak misafiri oldum.Çıkarken beni kapıda görünce böyle bir gülümsedi bizimi dinliyorsun der gibi o yüzdende utandım üstüne birde soru soramadım.:)
Canım sen o çocukla görüşürsen revizyon sürecini öğrenip bize yazarmısın en azından olmak isteyenler fikir sahibi olur.

Yazarım tabi ki canım bende hiç mesaj atmadım şöyle bir kaç hafta geçsin dedim. Annem de sen nişanlı bir kızsın hiç oldu mu telefonunu istemen dedi. Anne dedim ne amaçla aldığım belli allah aşkına yapma falan dedim. Olsun erkekler yanlış anlar dedi. Onun üzerine bende çekindim daha bir şey yazmadım. Biraz daha geçsin olup olmadığını soracağım.

Çok güleryüzlü bir çocuk canım bence o nedenle gülümsememiştir. Ben ameliyattan çıktıktan sonrada onun işi bitmesine rağmen yanımızda durdu, ilgilendi sağolsun.

tripli canım o halde sana en yakın ameliyat olcak tarihli ben varım :KK33:
bana tam olarak ne kadar ödediğini vezneye yazarmısın istersen özeldende yazabılırsın tatlım:KK31:
fiyatı merak ediyorum
hey allaımmm ya veznedeki yaşlı adamda diyoki: nedemek o kepçe kulak ne dio:KK9: nerden bilelim biz nekadar tutcağını dio
keşke o yaşlı amcadan başkasınada sorsaymışım:KK31::KK49:

ama kulaklarım buyuk olduğu için benım çokta güzel olmıcak onu biliyorum:KK14:
birde dr hanım 3 ay önce gelseydın ücretsizdi amelyat dedi
inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa:KK19::nazar:

Yazarım tabi ki canım bende hiç mesaj atmadım şöyle bir kaç hafta geçsin dedim. Annem de sen nişanlı bir kızsın hiç oldu mu telefonunu istemen dedi. Anne dedim ne amaçla aldığım belli allah aşkına yapma falan dedim. Olsun erkekler yanlış anlar dedi. Onun üzerine bende çekindim daha bir şey yazmadım. Biraz daha geçsin olup olmadığını soracağım.

Çok güleryüzlü bir çocuk canım bence o nedenle gülümsememiştir. Ben ameliyattan çıktıktan sonrada onun işi bitmesine rağmen yanımızda durdu, ilgilendi sağolsun.

Yok canım sen revizyon sürecini merak ediyorum demişsin zaten neden yanlış anlasın.Ama bana tepkili gülümsedi mimikleri filanda öyleydi çok utandım.Konuşursan özür dilediğimi söylersen sevinirim.

merhaba canım, ben 3 hafta önce ip ile ameliyat oldum, geceleri band takmaya devam ediyorum hatta bazı günler gündüzleri de takıyorum ne olur ne olmaz diye kıkırdağımın normal olduğunu söyledi doktor. şimdilik kulağımda bir sorun yok, çok yapışıktı biraz normalleşiceğini söyledi gelecek günlerde geçen hafta da bir foto koymuştum yine ekledim zaten ona bakarsan da görebilrisin gayet . Acısı da ilk gün şiddetliydi 3 ağrı kesici aldım ve uyudum. Okuduğum kadarıyla herkesin öyle olmuş. Ipin kopması olasılığını bana kimse söylemedi. şu kadar gün oldu kopmadı da kısmet tabi inşalla bundan sonra da olmaz. Acım kalmadı biraz kulak arkasında gerginlik var. öyle yani şimdilik memnunum. Ameliyat olmadım büyük bir operasyon olsun istemmedim olsaydı da okuduğum kadarıyla onların da büyük kısmı açılmış. öyle yani : )Eki Görüntüle 547736

canım çok teşekkür ederim ilgin için ve fotoğrafını eklediğin için inan artık canıma tak etti kendimi daha iyi görmek istiyorum en önemlisi rahatca saçlarımı toplamak istiyorum. Bana özelden yazarsan çok mutlu olurum seninle daha detaylı konuşmak istiyorum.. :)

tripli canım o halde sana en yakın ameliyat olcak tarihli ben varım :KK33:
bana tam olarak ne kadar ödediğini vezneye yazarmısın istersen özeldende yazabılırsın tatlım:KK31:
fiyatı merak ediyorum
hey allaımmm ya veznedeki yaşlı adamda diyoki: nedemek o kepçe kulak ne dio:KK9: nerden bilelim biz nekadar tutcağını dio
keşke o yaşlı amcadan başkasınada sorsaymışım:KK31::KK49:

ama kulaklarım buyuk olduğu için benım çokta güzel olmıcak onu biliyorum:KK14:
birde dr hanım 3 ay önce gelseydın ücretsizdi amelyat dedi
inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa:KK19::nazar:

Canım ona bakarsan ben 1 hafta önce gitseymişim ücretsiz olacakmışım. Nasıl yıkılmıştım. Girişte sağ taraftaki vezneyi diyorsun sen kır saçlı bir amca var bizde ona yaptık ödemeyi.

Ameliyat olabilmen için sekreter Mihriban hanım ücretli giriş yapacak. Sonra sen gidip 15 tl muayene paranı ödeyeceksin vezneye. Onu hallettikten sonra senin ameliyatında kullanılacak malzemeleri girecek küçük cerrahi müdahale bölümü (bu ameliyatın yapıldığı yer oluyor) sonra tekrar estetik cerrahiden Mihriban Hanıma uğra o sana bir kod yazıp verecek sen o kodu vezneye vereceksin onlar ekrana o kodu girince ameliyatının tutarı gözükecek sende ödemeni yapacaksın. Daha sonra aldığın dekontu doktoruna veriyorsun ve artık ameliyat olabilirsin.

Benim ameliyatım yaklaşık 420 tl tuttu ama sen benimkini dikkate alma derim. Çünkü benim sağ kulağımda hiç bir şey yoktu sola benzesin diye sağ kulağıma ufak bir müdahale ettiler.
Mesela orda hasta bakıcı mıydı, temizlik görevlisi miydi neydi onun bir şeyine yaptırmak istemişler tek kulağına 600 demişler. Yani senin kulaklarına bakacaklar ne kadar işlem yapılması gerekiyor ona göre hesap çıkartacaklar.

Son düzenleme:
Ya kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Benim dikişlerim yavaştan erimeye başlamış annem öyle diyor. Ben ne kadar zaman sonra yan yatabilirim? Sizler ne kadar zaman sonra yan yatmaya başladınız? Çok yoruldum ben düz yatmaktan hiç alışıkta değilim gece 3-5 kere uyanıyorum ve uyumak için çok çaba sarfediyorum. Belim başım her yerim ağrıyor.

Ya kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Benim dikişlerim yavaştan erimeye başlamış annem öyle diyor. Ben ne kadar zaman sonra yan yatabilirim? Sizler ne kadar zaman sonra yan yatmaya başladınız? Çok yoruldum ben düz yatmaktan hiç alışıkta değilim gece 3-5 kere uyanıyorum ve uyumak için çok çaba sarfediyorum. Belim başım her yerim ağrıyor.

Bende düz yatmaya hiç alışık değilimdir ama zamanla alışmıştım 1 ay sonra falan yan yatmaya başladım senin ameliyatında eriyen dikiş mi kullanıldı bende alınan dikiş kullanılmıştı

aaaa_?ben ogun okadar nakıtle gitceğimi bile bilmiyodum trıplıcım tesekkur ederim söylediğin için
aman ne zor iş ya
10 gunum kaldı
bide yeşilyurt taraflarından mı ldınız tenisçi bandını kızlar nerden alcam hiç fikrim yok:KK50:

Bende düz yatmaya hiç alışık değilimdir ama zamanla alışmıştım 1 ay sonra falan yan yatmaya başladım senin ameliyatında eriyen dikiş mi kullanıldı bende alınan dikiş kullanılmıştı

Eriyen dikiş kullanıldı canım hiç iz kalmasın diye. Ben zaten contractubex'de süreceğim dikişler eridikten sonra.

aaaa_?ben ogun okadar nakıtle gitceğimi bile bilmiyodum trıplıcım tesekkur ederim söylediğin için
aman ne zor iş ya
10 gunum kaldı
bide yeşilyurt taraflarından mı ldınız tenisçi bandını kızlar nerden alcam hiç fikrim yok:KK50:

Canım sen yanında parayla git ameliyat günü verildiyse. Ödeme yapıp dekontu görmeden ameliyata almıyorlar. Sgk'nın sistemleri gitmişti ben ödeme yapamadım o yüzden benim ameliyatım ertelenmişti düşün. Annem ödemeye çalışıyor olmuyordu. Sonunda dedi paramızla bile olamıyoruz. Ameliyatımı 2 Kasım'a ertelemişlerdi.

Canım hastanenin tam karşısında medikalciler var hemen acil tarafında yani yan tarafta. Ben o yokuştaki medikalcilerden yukarı taraftakinden aldım. Taksi durağının çaprazı hemen.

Ben 13 10 2012 tarihinde normal yoldan kulak ameliyati oldum sag kulagimi hic begenmedim snki acilma var ve eski hali gibi tekrar duzeltmeye gidilir mi belli bi tarih mi gerekli

Canım sen yanında parayla git ameliyat günü verildiyse. Ödeme yapıp dekontu görmeden ameliyata almıyorlar. Sgk'nın sistemleri gitmişti ben ödeme yapamadım o yüzden benim ameliyatım ertelenmişti düşün. Annem ödemeye çalışıyor olmuyordu. Sonunda dedi paramızla bile olamıyoruz. Ameliyatımı 2 Kasım'a ertelemişlerdi.

Canım hastanenin tam karşısında medikalciler var hemen acil tarafında yani yan tarafta. Ben o yokuştaki medikalcilerden yukarı taraftakinden aldım. Taksi durağının çaprazı hemen.

Bana yardim edin acilma oldu

saol canım cok yardımcı oluyosun hakkaten bende atatürkte ameliyat olucam işte ıyuzden seçme şansım yok diye biliyorum sen pek memnun kalmadın sanırım? ama şunu düşünmeden edemiyorum asistanlar yapıo ameliyatı acaba o yuzden mı hepiniz sol kulaktan mı sıkıntı çektiniz :KK50: deneyim açısından off:KK50: bilemiyorum ki
yarın randewum var benım:18:
nası istediğimi nası anlatcam bılmıyorum ayrıca benım kulağımı kıvırmalarıda lazım sanki:18:

Ben de ameliyat oldum bi ay oldu sag kulagimda acilma var revizyon nasil birsey yani suan revizyona gidebilir miyim bi aydir gece gunduz bant takiyorum ama yok sol guzel sag kotu bi ayda revizyona gidilir mi yanİ zamani var mi

saol canım cok yardımcı oluyosun hakkaten bende atatürkte ameliyat olucam işte ıyuzden seçme şansım yok diye biliyorum sen pek memnun kalmadın sanırım? ama şunu düşünmeden edemiyorum asistanlar yapıo ameliyatı acaba o yuzden mı hepiniz sol kulaktan mı sıkıntı çektiniz :KK50: deneyim açısından off:KK50: bilemiyorum ki
yarın randewum var benım:18:
nası istediğimi nası anlatcam bılmıyorum ayrıca benım kulağımı kıvırmalarıda lazım sanki:18:

Ben de ameliyat oldum bi ay oldu sag kulagimda acilma var revizyon nasil birsey yani suan revizyona gidebilir miyim bi aydir gece gunduz bant takiyorum ama yok sol guzel sag kotu bi ayda revizyona gidilir mi yanİ zamani var mi

X