Bu arada eski yorumlara bakarak benle aynı hastanede olan arkadaşlar var bu ameliyatı. Bende İzmir Atatürk Devlet Hastanesi'nde oldum ameliyatımı. Soysal bey ve diğerlerini tanıyorum ama benim ameliyatımı Ali Bey yaptı. Buse hanımda girecekti ama başka bir bölüme geçmiş. Ali Bey'in çok başarılı olduğunu söylediler kulak estetiği konusunda fakat dün Soysal Bey'in hastası geldi, ameliyat olalı 2 hafta olmuş. Acayip başarılıydı söylemeseler anlamazdım bu kadar mı simetrik bu kadar mı güzel olabilirdi çocuğun kulakları annemle hayran kaldık. Umarım benimkilerde öyle olur.
Atatürk devlet hastanesi artık bu ameliyatı ücretli yapıyor 18 yaş üstündekilere bu arada bilginiz olsun. Hastaneye yazı gelmiş. Fakat çok bir şey tutmuyor. 400- 600 tl arası.
Bende İzmir Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldum.Hemde Soysal Bey'e ameliyat güzel geçti ilk başlarda ben asimetri var zannediyordum meğer şişliklerdenmiş şuan çok mutluyum. :)
Ali Bey'i tanımıyorum hiç görmedim ilk muayenemi Kaan Bey yapmıştı.Umarım kulakların istediğin gibi olur canım.Bu arada çocuk nasıl biriydi?
Kızlar kızlar :)
Biliyorunuzki eylülün 25inde bnde kepçe kulak amelitı olmuştm ve doktorumu asistanları hastaneyi herkese tavsiye ettim..Şuan kulağım son şeklini iyice aldı sayılır son rütüşlar yapılıyor kulak içerisinde sanırım çünkü halen oynama vs oluyor kaşıyonr felan..Size şunu paylşaım dedim..Kulak ameliyatı oldum kulaklarım arkaya doğru yatırıldı iyi tmm fakat sanki kulakların ortası daha çok yapışık gibiydi ve kulaklarım lale gibi duruyordu ki ben ona bile razıyım şimdi farkettimki doktor onu hesaplayarak yapmış demekki..Kulaklarımda açılma sadece o orta yerde oldu üst ve art tarafla eşit şeikle geldi..Yani doktor gerçkten eşsiz bi iş çıkamrış Allahıma şükürler olsun..Son şekli iyice oturdu..Ki iç kıkırdak halen şiş oda inince daha güzel olur ama şuan süper oldular..Tamamen düz ve akraday doğru yapışık..Kulak arkasına 1 işaret parmağımn uç kısımları tam giriyor 2sinide..Zaten artık iyice alıştım..Geçen çekildiğiim fotoğraflara bakıyorum kulağım arkadan felan harika duruyor..Size tavsiye yani İstanbul Pendk Marmara Devlet Hastnesinde ki Uzman DR. harbi bu işin uzmanıymş:) Gerçi bende çok iyi baktım kulaklarıma ama olsun..Az kaldı fotoğrafları kademe kademe paylaşıcam...Ahh Ahh ne güzel şeymiş kepçe olmamak :) İnş hepimiz bu osnucu alırız
Bende İzmir Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldum.Hemde Soysal Bey'e ameliyat güzel geçti ilk başlarda ben asimetri var zannediyordum meğer şişliklerdenmiş şuan çok mutluyum. :)
Ali Bey'i tanımıyorum hiç görmedim ilk muayenemi Kaan Bey yapmıştı.Umarım kulakların istediğin gibi olur canım.Bu arada çocuk nasıl biriydi?
Canım benimde sol kulağımın üst kısmı yere bakıyor sanki ama sağ muhteşem bu kadar mı güzel olur zaten onun kıvrımları falan vardı çok kepçe değildi hatta hiç kepçe değil gibiydi azcık daha arkaya yatırdılar sola benzesin diye ama sol açık olmuş. Daha doğrusu üst taraf yatsa sorun olmayacak. Şuan solum çok şiş acaba ondan mı bu farklılık diyorum.
Bu arada sen çocuk nasıl derken Soysal Bey'in hastasını sormuşsun sanırım. 1.70 boylarında kumral 22 yaşlarında genç temiz yüzlü bir çocuktu. 2 hafta olmuş onunda kontrole gelmiş ben ameliyattan çıkınca benle konuştu çok güleryüzlü iyi birine benziyordu.
İnş. şişlik inerde sağa benzer sol kulağımda ama hiç sanmıyorum nedense tekrar ameliyat olacağım. Ne zaman yaparlar ki tekrar. Çok mutsuzum ya.
tripli cnm üzme kendini sakın.ilk halini düşün o halinden kat kat güzeldir eminim. benım randewum perşembe günü daha gitmedim.daha ilk randewum olcak ve ameliyat günü vericekler umarm cok uzağa atmazlar.ama 400-600 olmasına üzldüm ben 300 e ayarlamıştım kendimi: (
senden ne kadar aldılar ve nakıt mı alıorlar: (
ama değer diye düşünüyorum
canım ağrın kaç günde geçti ve banyo yasak demi:18:
Canım şişlikler yüzünden olabilir benimde sol kulağımda açıklık var gibiyd, -ne varsa bu sol kulakta anlamadım- ama şişlikler geçtikten sonra düzeldi.Yani tam simetrik sayılmaz yinede ama belli olmuyo rahatsız edecek düzeyde değil.Ama şişken bende senin gibi düşünüyodum.Her geçen gün biraz daha güzelleşicek kulakların merak etme.Eğer yinede seni rahatsız ederse ufak bir revizyon ameliyatı olursun.Kulak için revizyon ameliyatları oldukça basitmiş.Ne zaman olacağı konusunda pek bi fikrim yok ama yaraların iyileşmesini beklerler muhtemelen.Şuan sakın hayal kırıklığına kapılma zaman geçtikçe çok değişecek kulakların.Eski haline göre kat kat daha güzeldir zaten.Sadece biraz sabırlı ol.Aynaya baktığında hiç alışık olmadığın yepyeni kulaklarına baktığın için en ince ayrıntısına kadar görebiliyosun.Emin ol kimse herhangi birinin kulaklarını detaylı incelemez.
Bu arada konuştuğun çocuğu tanıyorum sanırım.
Canım sol kulağım yeniden şekillendirildi benim çünkü küçük ama şekilsiz kepçeydi. Mükemmel olmasını beklemiyordum ama yukarda bariz bir açıklık var tepe bölümünden biraz daha yapıştırılması gerekiyor çok değil çok az çünkü salarsa kendini kıvrımlı kepçe olucam gibi geliyor. Daha salmadan açıklık var çünkü. Gerçi doktorum düşmez dedi ama korkuyorum işte. Bir de o kadar acı çekiyor insan mükemmel olsun istiyor. O çocuğun kulakları yapılmamış gibiydi hatta hayatımda gördüğüm en güzel kulaklara sahip olmuş bende onun kadar şanslı olmak isterdim. Şuan sabredip beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden. İnşallah dua ediyorum o şişlik geçince görüntüsünde bir şey kalmaz 2. kez acı çekmem.
Bu arada karamelize sormuş parayı ameliyatı olmadan önce vezneye yatırıp dekontu veriyorsun seni alıyorlar ameliyata. Ücreti nakit ya da karttan tek silip olmak koşuluyla ödeyebilirsin. Ben hastanede bu ameliyatı ilk paralı olan hastayım.
kızlar hepinize merhaba.. :) buqün ameliyat olalı 90qün oldu :) maşallah diyim kulaqıma harika duruyo.. Başlardaki o şişlikler morluklar baya bi moralimi bozmuştu ama qün qeçtikçe düzeldi sislik indi hafif acildi.. Kisaca harika oldu :) kesinlikle o ilk ameliyat olduqunz qoruntusune aldanip moralinizi bozmayin.. Cok ama cok deisio.. Gorduqunuz ilk qoruntuyle canınızı skmayin we hemen rewizyonu simetriyi dusnmeyin.. Bi iyilesmesi icin zaman werin.. Kulaklariniza alismaya bakin.. Olan hepinize qecmis olsun..
karamelize canim randewun ins iyi qecer we uyqun bi fiyat werirler sana tatlm..
tripliii.. Canim sende dusunme hemen rewizyonu zamn wer iyilessin.. Kulak iyilesip kndini topladikca o fark qidicektr.. Aqrilara da biraz disini skman lazim.. Benim 1hafta surmustu aqrim we acayip cok olmustu.. Ama deqdi.. İns senin de tam istedqn qibi olur canim qecmis olsun..
seda_35 canimm kulaqinin duzelmesine cok sewindim daha da iyi olucaktr merak etme :)
Ben eylul 25 sali gunu olmstm cmrtsi sargilrim acilmsti..bandja gecmstm ve ogun hizli bi sekilde yikanmstm doktor demsti bi su vurup cikarsn dustan demsti bnde oyle yapmstm cok korkrakta olsa..sonra kontrole gtmstm 3-5gun sonrydi glba..sol kulagm kan toplamsti mosmordu fln doktor igne batrip kani akitmsti ama canimida almsti acidn=) snra hergn birz daaha indi sislik..ilk 15gun kulagn sekli pek ic acici durmuyr neresi yapisik neresi acik belli olmy..ama 20 ile 30gunlr arasnda kulagm baya iyilesmsti..yani ilk zamanlr ustu norml yapisik ortasi tam yapisik altlar acikti felan..o 20,gunden sonra ortalarida acildi ustle ayni oldu..alt tarafn aciklgda sisliktnms oda iyice indi..suan 40 oldu tam sekli fln iyice oturdu halen geceleri yatarkn takiyrm 2hafta daha takcm snra kurtlyrm=) suan sis olan tek yyer ic kikirdk oda nerdys 6ayda tam duzelrms..6ay dn sonra ipler dokululasyrms norml hc olmams gbi oluyrms...son 10gundr kulagmdn seklnde degsme yok belki azck daha ortalar acilir sislklerde tam inince alt tarafta duzeler taammamdr iste=) allah herkesi mutlu etsn ins,,banyodn cikip saclarmi yapistiriyrm kulaklarm siritmiyorya mutluluktn oluyrm ya artk ruzgr netarafa eserse essn sacmla oynmyrm=)Canım benimde öyle duruyor. Kulaklarımın üstü açık orta ve alt kısım yapışık o durum düzelir demi? Daha 2 günlük kulaklarım ve sıkı bir bandaj var şuan acayip rahatsız edici kaşımın üstünden başlıyor. Umarım bugün doktorum o bandajı çıkarır ve bir daha aynısından takmaz gerçekten çok sıkıldım o bandajla. Bu arada benimde kulaklarımdan sesler geliyor sürekli dikişim mi attı acaba diyorum ki o kadar dikkat ediyorum ki yemekleri bile küçük kaşıkla falan yiyorum ağzımı çok açmayım o bölgeyi germeyim dikiş atmasın diye. Çok dikkat ediyorum inş. benimde senin gibi mükemmel kulaklarım olur. Bu arada kaç günde çıktı sargıların? Ve ne kadar zaman sonra duş aldın?
kızlar yardımcı olan herkese cok tesekkürler hakkaten
bu forumu keşfetmeseydim hayatım boyunca yaptırmaya cesaret edemezdim bu ameliyetı hoş hala yaptrmadımda cesaretlendim cok
sanıyorum o dayanılmaz ağrıları 1 hafta içerisinde geçiyor.
ve benim şanssızlığım herkes bedava yaptrıır ben para veriirimhep böyle olur
neyse ama değer diye düşünüyorum değcek yani işalla
son 3 benım randewuma da ay bi an önce oliim dicem dr.a daaaa
çok beklemem umarım