Canım korkma ama daha iğneler yapılırken bile bayılan oluyormuş ya da o sesleri duyunca. Sesler gerçekten çok rahatsız edici ve sinir bozucu ki ben göğüs estetiği de oldum o tabi özeldi ve genel anestezi altında olduğundan bir şey anlamadım gözlerimi açtığımda herşey olup bitmişti ve iyileşme süreci buna göre daha kolaydı. Zorluğu dikişler alınana kadardı, o da bir hafta. Bu lokal olduğundan kötü. Ben bu ameliyatı kulaklarından çok fazla rahatsızlık duymayanlara önermiyorum. Ben çok korkusuz bir insanım çok cesurumdur. Küçüklüğümden belliydi dişçi koltuğunda bile gıkım çıkmazdı tek başıma girer ne olacaksa olurdum çıkardım. Hiç unutmuyorum daha ilkokuldayım, ilkokulda olan insanın 20'lik dişleri olur mu olmaz daha patlamamıştır deri altındadır ben tek başıma gittim damağım yarıldı 20'liklerim çıkarıldı her yer kan ama ben çok soğukkanlıyım. Kanda tutmaz beni. Yani eğer ki bende böyleyim diyorsan ol ama ben hassasım, narinim diyorsan bir kez daha düşün. Ameliyatın gecesi ne yaparsan yap çok ağrın olacaktır doktorda uyarmıştı beni 5 tane ağrı kesici içtim ben o gece banamısın demedi ve uyumayı unut o gece muhtemelen kulaklarında uğultu ve makas sesleri olacak ama ertesi gün ağrın sızın büyük oranda %70 diyebilirim azalmış olacak yani çekeceğin kısa süreli bir ağrı. Şuan ben sırtüstü yattığımdan sırtım ağrıyor, olabildiğince geç yatıyorum iyice yoruyorum kendimi uykusuzluktan ölüyorum öyle giriyorum yatağa yoksa uyumak ne mümkün bu da gece 02:00'yi buluyor hem daha kısa süre sırtüstü yatmış oluyorum bunlar kendimce bulduğum çözümler. Pansumana gelince geçtiğimiz cuma ameliyat oldum 2 kasımda, 4 kasımda pazar günü pansumana gittim sargımı açtı krem sürdü tekrar sarmak istedi sardırtmadım sargı çok rahatsız bir şey o zaman medikalcilerden kulak bandı alın dedi onu aldık geldik onu taktı o da arkadan çıtçıtlı çok sıkarsa gevşetirsin ne çok sıkacak ne gevşek kalacak 1 saatte bir 10 dakka havalandır yara olmasın dedi. Pazardan sonra bir de bugün gittim göstermeye iyi dedi bir daha iki hafta sonra gel dedi, istersen duş alabilirsin ama ılık suyla olacak dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir amacım asla korkutmak değil, sadece bil ben okumadım yorumları bilmeden girdim. Mesela arkadan ufacık 1-2 cm'lik bir kesi açılıyor ordan giriliyor sandım ama kulak boydan boya kesiliyormuş. Bunu da ameliyattan 2 gün sonra yani pazar günü pansumana gittiğimizde öğrendim annem vardı yanımda o görmüş, şaşırmış. Sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum. Değer mi diye sorarsan da değiyor canım. Doktorunu iyi seç sadece.