Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

o çocuk sana haber verirse sende bana haber verirmisin canım ya sol kulağımın üst tarafını açtırtıcam ben inşallah mümkümdür...

Bende revizyona gitmek istiyorum sag kulagimda acilma war

Benimde sag kulagim sola gore acik oldu hatta cok acik oldu 1 ay oldu ameliyat olali revizyona gitmek istiyorum yarin doktoruma goruncem bu sureci anlatir misiniz

Ya bana yardim eden nie yok bende begenmedim sag daha acik 1ay oldu reviZyona gitmek istiyorum napmam gerek

Bildiğim kadarı ile aradan 6 ay geçmesi gerekli.

Ben 13 10 2012 tarihinde oldum yani okadar para okdar aci cop oldu sag kulagim acik yani inanilmaz farkli sol kulagimdan kontrole gittim yok bisey dedi doktorum ama mutlu degilim ameliyattan onceki ilk halime benZioo yanİ ameliyattan sonra nasil sacimi toplayamiyosam yine toplayamiyorum bugun doktorumla konuscam calsiyorum bide ben ariycam 9 da ogleden sonra icin randevu alicm begenmedim diycem yeniden ne yapiyosa yapsin raziyim o acilara

Canım revizyon için 2 ay gerekiyor sanırsam yine açtıkları yerden aynı şekilde açıyorlar, komple açılma varsa yine aynı açarlar ama atıyorum sadece üst açıktır o zaman aşağıya kadar kesmiyorlar üstten kesiyorlar. Ben revizyon olmadım ama bildiğim bu şekilde. Doktorunla mutlaka görüş derim rahatsızsan.

Birde açılanlar sizce neden açılıyor bu kulaklar? Yanlış bir hareket mi yapıyorsunuz? Doktorunuzun söylediklerine harfi harfine uymuyor musunuz? Üstüne mi yatıyorsunuz? Sık mı duş alıyorsunuz? Yanlış anlaşılmasın bu söylediklerim bizde dikkat edelim diye soruyorum. Açılanların ortada hiç bir şey yokken bir anda mı açılıyor? Mesela bir akşam siz dümdüz yatıyorsunuz sabah kalktığınızda kulağınız eski haline mi dönmüş oluyor?

Bu arada kulaklarımın fatağrafını çektim yarın inş. ekleyeceğim kızlar.

Canım iyi haberlerini bekliyoruz.

evet açılanların kulakları ameliyat sonrası neden açılıyor acaba
bende merak ettim
:18:tripli fotograflarını cok merak ediyorum bugun senin 10. günün falan mı artık
iş yerinde farkeden oldumu:26:

okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olan var mı? ben orda ameliyat olmayı düşünüyorum hatta yakına randevum var görüşmeye gideceğim. biraz fikir verin lütfen

evet açılanların kulakları ameliyat sonrası neden açılıyor acaba
bende merak ettim
:18:tripli fotograflarını cok merak ediyorum bugun senin 10. günün falan mı artık
iş yerinde farkeden oldumu:26:

Canım ben foto yükleyeceğim ama cepten çektim aktarma kablosunu bulamıyorum ya. Telefonumdan girip atmaya çalışacağım inş. olur. Benim iş yerimdeki herkes biliyordu canım zaten. Ben kafama taktığım o bantı iş yerimde bile takıyorum. Cuma günü ameliyat olmuştum bugün 11. günüm zannediyorum. Dikişlerim erimeye başlamış annemin dediğine göre.

52 günüm sanırım bugun artık dediğim gibi şekil olarak cillop gibi oturdu resmen sanki kulaklarım kepçe olmasaymış böyle olurmuş gibi tipime kafama tam gitti...Şükürki asimetri açılma vsde olmadı..Kulak ile kafam arasın işaret parmağım tam giriyor ikisininde eşitliğini ölçüyorum fakat sizinkiler bu kadar süre olmadı aman diyim parmağını sokup test etmeyin..Doktorum bana sakın dedi kulağını bükme açma dikişlere dokunma vallahi peynir gibi aynı ip keser atar dedi..52.günüm şuan bile o içteki kıkırdak tahta gibi..Dıştanda azcık şişliği var ama elleyince direk belli oluyor halen yumuşamadı bildğin tahta..Doktorumun dediği gibi sanırım 6 ay geçmesi geçecek belliki..Şunu unutmayın kimseden gizlemek zorunda kimseyede anlatmak zorunda dğeilsiniz nasıl rahat edersenz öylşe yapın..Ben 1 Allahın kulundan saklmadım..Herkes destek oldu vs vs ..İsteyen istedğini sorabilir herşeklde yardımcı olurm..Ve çok düşünmeyin diyecem ama olmuyacka çnkü ben bile halen bakıyorum açıldımı vs diye..Herkes süpr olmş doktor nasıl ikisini aynı yapmş vs diyor fakt ben biliyorm minicik bir asimetriklik var onuda bir ben birde siz anlarsnız :)..Ve size açıklamak istediğim bişey var çok üzülerek söylüyorumki ben kız değilim..İlk başta dürüstçe erkek ismi ile üye olmştm ama üyeliğim bir türlü onaylanmadı..Bnde kız olarak girmeye karar verdim..Çünkü benmle aynı kaderi paylaşıyordunuz kendimi bundan mahrum edemezdm ve sizler sayesinde ameliyat oldum cesaret ettim..İsterseniz şikayt edin ama gerçktn yapcak birşeym yoktu kafayı yemiştm iyicene..Tek çarem aranıza katılmk için sizin gibi olmaktı..Fotoğraflarımıda oyüzden koymdım sonuçta saçlardan yanaklardan vs belli olucaktı..Halbuki ben resmen arşiv yaptım ilk gün fotosu bandaja geçtiğim ilk gün 1 hafta sonra 1 ay sonra diye şimdiki hali vs diye bir sürü fotoğraflarım var..Sizin için sakıncası yoksa yine burda kalmak istiyorum ve fotoğrafları koymak istiyorum taibiki yüzümü kapatırım o sorun değil :)..Biliyorum ayıp ettim sizden birisi gibi yaptım ama değilmiyim sizden birisi olmadımmı..Aynı sorunu yaşadık herkesle cinsiyet önemli değildi benm için..Ve emin olun saçlarım sizler kadar uzun olmadığı için daha zordu herşey..Erkek çocuklar kız çocuklarına göre daha açık sözlü daha saldırgan oldu hep..Ama hepsi geride kaldı..Ben istiyorumki sizin sayenizde kurtuldum belki bi kaç kişide benm sayemde kurtulur..Umarım beni anlarsnız eğer ilk başta üyeliğimi kabl etseydi geçrktende erkek olarka giricektim ama olmadı maalesef..Üzgünüm inş herkes için hayırlısı olur..Hee son birşey daha bnce sevgililerinzden ve yakınlarnızdan saklamayın onlara sizin mutluluğnzu paylaşmalarına yanınızda olmalarına imkan verin..

Simdi yaZabildim.oncelikle doktorumla gorusmedim ayni hastanede baska bir cerrahla gorustum 25 yasina giricem ve hayatim boyunca hic sacim tplu dolasamadim desem yeridir.bikere cok agladim doktoruma cektigim acilar sonrasi yasadgim bu hayal kirikligi tarif edilemeZ inann.eski haline geldi kualagim.harfiyen uydum doktoruma 13.10.2012 ameliyat oldum 17.10.da sargilarim acildi 18.10da sacimi yikadim ama banti hemen geri taktim sacima.hicbirzaman arkasini islak birakmadim 10.11.2012 ye kadar gece gunduz hep bant taktim ama yok olmadi.benim kulagim kepcelikten ziyade uzun yani ben daha kucuk gorunmesini istedim islem yanlis yapilmis anladgim kadariyla.nese 10.11 cumartesi gunu kulagimda inanilmaz bi acilma farkettim ikisindedr var bu bariz ortada eski haliyle hemen hemen hemeen ayni.nese ben tabi hastaneden yetkili bayanl gorustum gel baska doktora gorun dedi.12.11pazartesi gunu isten iziin alip gittim,baska bi cerraha gorundum ewet acilma var ben bu ameliyati yeniden yapicam bastan dedi.istedgin gibi olcak ama yaralarin yeni oldugu icin beklememiz gerek dedi.simdi bu surece her cumartsi kontrole gidicem kulagimin arkasi duzeldiginde 2kulak bastan yapilcak.suan sewincliyim cunku bu doktor hakkaten ilgilendi eliyle sekil verdi boyle olcak dedi aglama dedi sarildi moral verdi.ama yine acilar o agrilar((bide ya yine tutmazsa(( bana sormak istedginiz ne warsa sorabilirsiniz yazarim ameliyat oldum oncesi ve sonrasinida yazarim ama tawsiyem sormadan sorusturmadan sakin ameliyat olmayin

doktorum benımle hıc ılgılenmedı maleseff amelyattan once fotograf cektıler asıstandan ben 1 gun onceden hastaneye yattım ama doktor gelıp bı acıklama morel destek hıc gormedım amelıyata gırdıgımde gordum ve korku ıcınde guzel olmasını ıstedıgımı soyledım zor bı kulak eskısınden guzel olucak dedı sımetrık olurmu dedıgımde bırebır aynı olmaz dedı amelıyattan cıktım doktorumun yuzuu bı kere gordum ne bant takıcagımı ne dus ılac vs hıc bısey soylemedı asıstanlara sordumda allahtan burda olanlardan bılgım vardıı ınanılmaz ılgısızsı 3 kere kontrole gıttım asıstanlar baktı bırı dıyo erıyen dıkıs oburu dıyo erımez alıcak bırı dıo 7 ay surer erımesı en sonunda aldırdım ne olursa olsun dedım suan tam 1 ay 10 gun oldu ve ben mutsuzum cunku guzel olmadı ıkısıde tamam kepce degıl ama şekli cok kotu kulak memelerım yarık gıbı kıvrık vs sorucak bırıde yok sınırden kontrole gıtmedım revızyon olsam beklemem lazım offf bana bı akıl verın napıcam ben?

Bak simdi canim benimkide hic ama hic guzel olmadi aynen ilgilenen olmadi allahtan ben ozel bi hastanede oldgugum icin aradim begenmedim dedim ayni hastanede baska bi doktor sahip cikti yani onunda nekadar iyi yapacagi belli bile degil:)) sen nerde oldun ozelden bana msj atsana bide revizyona en az 3 ay sonra gidilio sende bende belklemek zorundayiz(( ama ozelde olduysan sikayet et ara derim hastane mudurune falan ulas parayi da gectim hayal kirikligi ve yasadgin aciya degmio

chocolate
meraba benımde uzun ve büyüklükten şikayetçiyim bendeçok kötühaftaya ameliyat olucam ama küçültemeyiz sadece geriye ittirebiliriz dediler o toplayamama durumunu bende biliyorum canım yazın o sıcakta bile yapış yapış salık saçla gezerim ((
benım korjkum kımse bilmicek saklayabilrmiyim acaba
kaç günde bant cıkar ve umarım açılma falan olmaz:26:

Cnm tek tavsiyem ellinle kulagina sekil ver ve ben bunu istiyorum de ona yakin bisey yaptir

Bu yazıma hitaben sadece 4 adet resim koyacağım farkı anlamanz açısından bu 4 resim arasında geçen zaman dilimi tam 50 gün..Ve bende daha bir sürü resim var her aşamayı tek tek çektim..Tüm morluklar tüm iyileşme süreci ama tabiki hepsini buraya koymam imkansız isteyen olursa yazsın mail olarak atayım..Buyrun 20 sene boyunca olan kulaklarım ve artık Allahın izni ile bir ömür benmle olan yeni kulaklarım :)

Eklentiler

• $40gnsonra3.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $40gnsonra.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $40gnsonra2.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 108
  • $ameliyatncesiyllarnkepe.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…