Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Haklısın canım iyice bir otursun öyle karar vercem bugün doktorumlada konuştum oda göze çarpmadığını söyledi biraz zaman geçsin şişlikler fln insin sağ kulağındada hafif açılma olursa sorun yaşamazsın dedi.Rahatsız olcak bir durum yok ama yinede senin isteğine göre revizyon yaparız dedi.Şuan için çok gerek yok ama duruma göre bakcam işte.Belki bir iki ay sonra hiç gerek duymucam çünkü gerçekten büyük bir problem değil.
Sadece bir arkadaşıma söyledim zaten başkaları sorunca iltihap vardı fln diyorum.Dediğin gibi bant çıktıktan sonra başkalarından tepki gelirse veya bi kaç bakış yakalarsam tekrar revizyon ameliyatı olurum.Eskisine göre çok daha güzel zaten oldukça memnunum :)

Evet bebeğim sgklıyım ben bugün doktora gittim konuştum sana malesef kötü bir haberim var Aslında çok kötü sayılmaz ama ben bi anlatayım sana.Kontrolüm vardı bugün doktorun odasına girdim seninle ilgili bir sıkıntı oluştu dedi bana bende ne olduğunu sordum.Ssk artık 18 yaş üzerinin kepçe kulak ameliyatını karşılamıyormuş dedi bunun için psikiyatriden rapor istiyorlarmış depresif,majör,minör vs vs bişeyler söyledi kısaca sana fatura gelebilir dedi.Bende ilk randevu aldığımda bana böyle bir şey söylenmediğini söyledim.İlk başta korktum çünkü 1000 lira civarında fatura gelcek zannettim sordum peki ne kadar ücreti diye 237 lira diyince rahatladım.Çünkü daha yüksek bekliyordum.Tamam dedim 237 lira için gidip psikiyatriden rapor almam çünkü bu ilerde heryerde çıkacak ayrıca öyle bir problemimde yok zaten.Neyse sonrasında ben yine bir gidip sorayım dedi.Sordu işte şanslısın sen randevu aldğında böyle bişey olmadığı için senin ameliyatını ssk karşılamış dedi.Orda sevindim ama karşılamamış olsaydıda rapor fln almazdım 237 lira için öderdim.
Muhtemelen sanada böyle bişey söylerler canım ama sen yinede rapor fln alma 200 kusur lira hiç bişey bu ameliyat için.Rapor almak saçma birşey ilerde heryerde çıkar bu rapor sorun yaratabilir senin için.

Son düzenleme:
sedacim bncede canim suan icin bu mutluluqu yasa ilerisine duruma qore karar werirsin :) ayrica bn 20yasindayim tek kurus odemedim hic boyle bise de demediler? Yeni kanunmuymus bu??

sedacim bncede canim suan icin bu mutluluqu yasa ilerisine duruma qore karar werirsin :) ayrica bn 20yasindayim tek kurus odemedim hic boyle bise de demediler? Yeni kanunmuymus bu??

Evet canım yeni kanun böyleymiş ben randevu aldığımda sormustum karşılıyo demişlerdi ama şuan böyle bir durum varmış..

Evet canım yeni kanun böyleymiş ben randevu aldığımda sormustum karşılıyo demişlerdi ama şuan böyle bir durum varmış..

tam zamaninda ameliyat olmusuz o zaman canim :) ama bncede ole sacma raporlar almaktansa o kadarcik miktar odemek daha iyi..

Arkadaşlar 2. kez ameliyata giricem sol kulağım üst kısmıdan açıldı baya kötü duruyor 2. kez ameliyata girenler bi şeyler yazabilirmi bide doktor bayan doğum iznine ayrılmış ne zaman geleceği belli deil 1 aydır bandajı takıyorum çıkaramıyorum doktor gelene kadarda çıkaramıcam

Sen ne zaman ameliyat olmuştun?

sedacım podukcum teşekkür ederimmm
ya 250 lıraysa veririm valla ama 700 itibari ile falan karşılayamam onu en baştan bi konuşiim
ay şimdiden heycanlandım vallahiiiiii:18:
1kasımda randevum ayyy 45 gün sonrasına veriolarsa nası dayancam been bi önce olsunnn
hihooyytt

kızlar bende duymuştum bu 18 yaşın üstündekileri ücret alıolar diye mercanay arkadaşımız bu bilgiyi aktarmıştı
mercanay yenı kulaklarıyla nasıl acabaaa girsede yazsaaa

sedacım evet tatlım keyfine bak eminim eskısıne göre cokcok güzel olmuştur
atkuyruğu topuz yapabilmenin keyfini çıkar canımm

ne demek canım rica ederim.Sıra yoksa dahada erken gün verebilirler :)

benim o konuda bi bilgim yok bende ücret almadılar ama 18 yaş üstünü bilemem ,bu arada hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer ben sağ kulağımdan memnunum ama soldan memnun değilim herkes açıklıktan şikayet ediyo bende aksine yapışıklığından doktor nası diktiyse artık açılmadı mübarek :) ben fotoğraf koydum o kadar marek edenler için ama kimse koymuyo onlarınkini de merak ediyorum :)

nerelerdesin canım sen görünmüyosun :) ya aslında benim sorunumda seninkine benziyo sol taraf açık diyorum ama sağ taraf sol taraf kadar açık olsada çok güzel olcak.İki kulakta çok güzel görünüyorlar yani biri kepçe diğeri yapışık değil sadece ufak bir asimetri var.Sen doktorunla görüştünmü bu durumu?

Son düzenleme:
Ben geldim....Ameliyat olalı tam tamına 1 ay oldu..ilk 5 gün full sargı duolaştım sonra 3 hafta gece gündüz taktım..Gerçi son zamanlarda çıakrıyordum işte felan..5 gündürde sadece yatarken takıyorum gündüzleri hiç takmıyorum..Şunu söylim kızlar bizler kısacası kulak fetişi gibi birşey olmuşm..Manykas gibi otobüste orda burda milletin kulağına bakıyoruz..Benm ameliyat olduğu farketmeyen bir ton insan var ki ben herkese çevremdeki herkese söylemiştim..Bakın %100 simetri olması bence imknasız gibi birşey..Çünkü tek vucutta olsa ayrı geliişimler gösterebiliyor.Benm sol kulağım hızla iyileşrkn sağ taraftaki kan toplamıştı mosmordu kan akıttılar vs yani kendi vucudmz bile ayrı iyileşim süreci gösteriyor..Mesela biyerden düşüyorsunuz sol konuzun ağrısı çabuk geçerkn sağ kolunuz çabuk geçmiyor..Eğer sizde benm gibi yaparsın %100 memnun kalırsınız..Öncelikle şunu beynimize anlatmamamız lazım..Biz bu ameliyatı neden oldu saç toplayamıyoruz saç kestiremiyoruz sürekli düzeltiyorz diye dimi..EEee daha ne..Eşsiz mükemmel kulaklarımız olsun diyemi olduk..Elbette simetri olmayacak..Okadar zaman geçti ameliyatmdan hala tam şeklini almış değil gittikçe yumuşor.Sol taraf azcık azcık daha açık ki kimse sorsam doktor harika yapmış çok dikkat ederse diyorki sol biraz daha açık gibi..İyide bir insanın kullağına kim okadar didik didik ederki..Ben kulağm ilk zamnlar şipşişken bile mcdonlasa felan gitmiştim milletinin tepkisini görmek için oderece manyaktım..Kimse bakmıyor ya arkada ipler duruyor kimsenin umrunda değil..Biz gerçkten kafayı yemişiz :) saçlarımı kestirdim vallahi süper birşey ya kulaklar sırıtmıyor felan banyo yapıyorum saçlar yapışık kulaklar yine sırıymıyor harika bir mutluluk ya..Nedesem boş yine devamlı kurcalayıp kulaklarınıza aynada bakıcaksınız biliyorum..Ama bence kendinizede kulaklarınızada haksızlk etmeyin..Amacınız harika süper kulaklara ulaşmaksa onu bilmem ama amacınız benm gibi saçlarsa hiç takmayın kesitirin gitsin berberiniz bile anlamaz asimetriliği o derece az oluyor..Ben 5 gün önce gittim doktoruma süper olmş dedi çok iyi bakmışsın dedi ve okadar içten söylediki tmm dedimya işte bu kadar..Pendik marmara devlet hastanesinde 506 TL ye oldum herşey dahil..Uzman doktor yaptı asistan doktorlar ameliyt sonrası ilgilndler sürekli kontorle çağırdılar..Hatta Bora Bey vardı onada fındık götürdüm :) Bakın saçlarım kısacaık ve ben çok mutluyum..Dünyanın en güzel kulakları bende olmayabilir ama ben mutluyum saçlarımı topluyorm belki kepçe ikende kimse farketmiyordu ama en azından artık içim rahat ben memnunum kim nederse desin size son tavsiyem dünyanın en önemli şyi kulaklarınızmış gibi davranmayın..Şuan kabuklarımda döküldü artık inş açılmada olmadna iyileşmeye başlar dikiş izleri...Biraz zaman geçsin size topluca iyileşme sürecimi resimelrini atıcam..Hepsini çektim görüceksin nasıl zamanla geçiyor ne oluyor arkadan nasıl vs vs :) Herkes sağlıcakla kalsın kepçe değilsenz boşverin simetriği asimetriği haydi güle güle :)

Son düzenleme:

Canım senin çok sevindim ya :) güle güle kullan yeni saçlarını ve kulaklarını :) Benimde bi kuaföre gitmem lazım aslında ama şimdi kulağımın arkasında iz falan görür diye çekiniyorum. Benimde 2 ay olmuş bugün ameliyat olalı, herşey yolunda gibi

Halil merhaba,
Niye hala bant takıyosun ki sen çıkart bence. Kendine eziyet ediyosun. Açılan kulak yapışmaz bidaha bant ile. Zaten 2.ye olacakmışsın bari olana kadar rahat et. Doktor doğum izninden en az 1.5 sene dönmez ben sana söyleyim. Bende 2. kez ameliyat olmuş biriyim seni çok iyi anlıyorum. Maalesef aynı ağrıları tekrar yaşayacaksın ama sonuç iyi olacak inşallah. Ben 2. ameliyatımı 5 ayıl ara ile oldum biliyor musun :) sen böyle yapma tabii sakın, hemen hallet kurtul. Benim moralim bozulmuştu gücüm yoktu sanki 2. yi çekmeye ama keşke hemen halletseymiştim diyorum şimdi.

canım kulaklarının fotoğrafını koyabilir misin çok merak ettim ayrıca ufak simetri problemlerini kafaya takma benim sol kulak üst kısmı tamamen yapışık ben bu yüzden rahatsızım yoksa ikisinin aynı olmayışı beni rahatsız etmez...üzülüyorum hep diyorum keşke solda sağla aynı olsaydı doktorumla görüşücem bu konuyu en kısa zamanda belki revizyon ameliyatına girerim.çünkü bu şekilde sol kulağımı gören biri bi anormallik olduğunu rahatlıkla anlar eğer insanlara dikkat ettiyseniz kulaklarının üst kısmı ayrıktır hep...

yok devlet hastanesinde bi plastik cerrahi o doğum yapmı benı ameliyat ederken hamileydi zaten iyileşir iyileşmez gelir ben çıkartmıcam doktor gelene kadar bandı geldiği gibi ameliyat olcam ağrı sızı felan önemli deil bayramdabile sargıyla dolaşcam artık napalım

Teşekkür ederim tatlım.Dediğin bende biraz takıntılı bakıyo olabilirim.Umarım diğer kulak açılırda revizyona hiç gerek kalmaz.Eski haline göre her halükarda daha güzel zaten :)

bende 13.10.2012 de ameliyat oldum sağ kulağımı begenmedım daha açık gibi ne yapılabilir

Selam arkadaslar herkese hayırlı bayramlar. Bu siteye yeni uye oldum ve bana yardimci olursaniz gercekten cok mutlu olurum. Bende kulak ameliyatı olmak istiyorum fakat malum cok korkuyorum olur mu olmaz mı olmazsa geri dönüşümü daha tehlikeli olur falan. Ameliyat olup iyi sonuc alan kisilerle konusmak istiyorum. Hangi doktora guvenecegimi de bilmiyorum. Acikcasi ozelde ameliyat olmak istiyorum. Devlet hastanelerine guvenemiyorum çünkü. İstanbul Avrupa yakasında bana doktor önerenilirmisiniz ?

Inşallah Sonuç istedigin gibidir canım. Bencede hiç meraklanma doktor ne yaptıgını biliyor sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…