- 14 Ekim 2012
- 7
- 0
Merhaba bayanlar bende 1 hafta önce çok büyük bir gaz ile çocukluğumdan beri takıntılı olduğum kulaklarımı düzelltirme kararı aldım. ancak şöyle bir araştırınca dedim ki ipli yöntem denilen bir şey var onu tercih edeyim hemde acıya katlanabilecek kapasitede biri değilim. Lakin acısı da en az sizin kadar oldu. bgün 6. günüm band takmaya tam gaz devam ediyorum çünkü ipin açılması da oldukça mümkün. bana doktorum 7. günden sonra sadece geceleri band takabilirsin dedi. ama bugün biraz çıkarttığımda sanki öne doğru gitmek istiyormuş gibi bir hisse kapıldım yada sürekli band ile yapışık kaldığından açınca bi anlık özgürlüktü kulakların yaşadığı bilemiyorum. neyse bandı ilk kez bugün çıkarttım biraz acı oludu çıkarır çıkarmazda sizde de aynı şey oldu mu bayanlar. hala ağrım var bittabi 7. günden sonra atlatırsınız demiş kimileri umarum öyledir artık sıkıldım acıdan çünki. size bir iple kulak estetiği fotoğrafı da paylaşmak istiyorum. resmin sol kısmında ilk halim amel. önceki sağ kısım ise az evvel çektiğim resmimdir.