Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

bebeim cok sewindim iyi olmana merak etmistm seni :) bnde cok iyiym hc olmamasm qibi rahatm kmsenin bise farkettiqi de olmadi mutluyum :) en kisa zamnda bekliorum fotonu cok optum tatlm :)

canim takma kimseyi bncede duymazdan qel o tur yorum yapanlari.. Kontrole qittiqin zamand izleri sorarsin insallah yapablr bise sen mutlu ol kalan onemli deil ne dusunduqu :)

Bu şişlikler ne kadar sürede iniyor acaba ????? bide ne kadar sürede tamamen açtınızkulaklarınızı ??

canim 10qune sislikler iniyo hemen hemen 15qune disardan anlasilmiycak hale qelio.. Bn 16.qunde biraktm qunduz bant takmayi 30.qunde tamamen takmayi biraktim 48.qunum we hic olmamisim qibi hissediorum. 1ayda saten sekli fln oturyo

cnım teskkur ederm :) bn çok cok iyiym malum tek kulaqmdan olduqum ıcn halyle bri bnimde bska ama smdiye kadar kmse bise dmedi. Blmeyen dkkat etmio bozma moralni tatlm

canim 10qune sislikler iniyo hemen hemen 15qune disardan anlasilmiycak hale qelio.. Bn 16.qunde biraktm qunduz bant takmayi 30.qunde tamamen takmayi biraktim 48.qunum we hic olmamisim qibi hissediorum. 1ayda saten sekli fln oturyo

teşekkür ederim ben fileli bandaj takıyorum hava alsında çabuk iyileşşin diye :)

canim takma kimseyi bncede duymazdan qel o tur yorum yapanlari.. Kontrole qittiqin zamand izleri sorarsin insallah yapablr bise sen mutlu ol kalan onemli deil ne dusunduqu :)

haklısın canım aslında bu sorunu bir tek sınıfımızda yaşadım 13 gün önce istanbula gitmiştik orada saçım hep topluydu ve hiç kimse farketmemişti hatta bi tanıdığımız kadın vardı çok açık sözlü bi kadın benim küçüklüğümden bahsediyodu sen küçükken kepçe kulaklıydın huysuzdun falan dedi beni bayağıdır görmüyo tabii sen çok değişmişsin çok sevimli olmussun falan dedi içimden sevindim tabi kadın yani resmen kulaklarının eski halinden eser kalmamış güzel olmuşsun demeye getirdi moralim yüksekti tabi oradayken sınıftakiler sürekli beni gördükleri için en ufak değişikliği anlıyolar bende bi anormallik olsaydı o kadın öyle demezdi sanırım kolay kolay beğenmez kimseyi

hoşgeldin nerelerdesin en kısa zamanda önden arkadan fotoğrafını bekliyoruz tatlım :)

hayırlı olsun sende sonunda katılıyosun aramıza lokalden hiç korkma bi iğneye dayanamıcak mısın sanki boşveeer :) hep sonucunu düşün canım ameliyat sırasında zaten en ufak acı hissetmessin...

teşekkür ederim ben fileli bandaj takıyorum hava alsında çabuk iyileşşin diye :)

rica ederm cnim bnim:) hava almasi banttada oluyo tatlim sorun yok 10qunden snrasina sen hissediceksn sisliqi yinede ama dsardan anlaslmiycak ama ynede seklinin tam oturmasni bklersn kulaklarni brine rahat qstermk icin cabucak iyilesio saten oldktan snra qunler cok cabuk qecio :)

[ QUOTE=mercanay;26606043]haklısın canım aslında bu sorunu bir tek sınıfımızda yaşadım 13 gün önce istanbula gitmiştik orada saçım hep topluydu ve hiç kimse farketmemişti hatta bi tanıdığımız kadın vardı çok açık sözlü bi kadın benim küçüklüğümden bahsediyodu sen küçükken kepçe kulaklıydın huysuzdun falan dedi beni bayağıdır görmüyo tabii sen çok değişmişsin çok sevimli olmussun falan dedi içimden sevindim tabi kadın yani resmen kulaklarının eski halinden eser kalmamış güzel olmuşsun demeye getirdi moralim yüksekti tabi oradayken sınıftakiler sürekli beni gördükleri için en ufak değişikliği anlıyolar bende bi anormallik olsaydı o kadın öyle demezdi sanırım kolay kolay beğenmez kimseyi[/QUOTE]

surekli qorenler deisiklik olunca farkeder tabi ama qormedkleri biseyi smdi qorunce nasi deisiklik olduqunu farketsnler canim oyle insanlar warki sirf konusmk icin knusuyo bise bldiqinden deil yani onemsememek en iysi :) bncede kucukluqunu bilen birinin bole quzel bise soylemesi quzel olmus acaba bnim de kucukken kepce oldqmu dkkat eden olmusmudur :) nese artk deqılm daha bı qüzellestm

Kafanda bandajla otobüsle mi döndün gerçekten bravo Ali beyin fiyatı 1750 midir peki uygun geldi bana Neva'nın doktoruyla aynıydı sanırım. Bi de fotoğraf koyarsan kısa sürede çok sevinirim inşallah istediğiniz gibi olur

Neva senin de son halini bekliyorum aslında nasıl oldu acaba diye?

Son düzenleme:
Kızlar ameliyat oldum artık aranıza katıldım sonunda.Dün saaat 2 de girdim ve 4 de çıktım ameliyattan..Pendik marmara devlet hastnaesinde 506 TL ye oldum oda yatak ücreti yemek ücreti felan içinde çünkü 1 gece erken çağırıp yatmıştım yani ameliyat 400tl ye felan geldi.zaten başbakaında ameliyat olduğu bir devlet hastanesi şuan istanbuldaki en büyük hastane diyorlar eğitim araştırma acayip biryer her dışarı çıktığımda odamı kaybediyordum :).Nyse konu para değil ameliyatımı anlatımda biraz gülelim kızlaarr :)

Soydular komple iç çamaşırı felan hiç birşey kalmadı önlük giydirip götürdüler..Girdim ameliyata lokal yapıldı..Yabancı 2 tane doktor vardı amerikalı ogün orda eğitimmi ne varmış ondan gelmiş..Onlarında ilgisini çekti kepçelik..Bayağı sohbet ettik felan..Nyse işte siz burda okadar çok anlattınız hani ben tabi ustası olmuşum farkında olmadan..İşte dokto kulağımda bişiler yaptı dedim şuan kıkırdakmı törpülüyorsun işte şuann kesiyorsununz sanırım ve şuan kanamayı durduruyorsunuz vs vs..Doktor diyor sen hasta değil doktor olarak gelmişsin resmen :) doktorun telefnu aldı ona baktı 1 dkka sonra geldi bende dedim nerde kalmıştık vs :) :) ilk kulağım birmek üzeriydi dedm ayna yokmu ya yok dedi..Ama be bişi farkettim yukardan tutulan ışıkların camından ayna gibi görünüyor..Bi baktım aman Allahım gülmekten ölücem hep hayalimdaki gibi yani kalkıp doktoru öpesim geldi ama nasıl gülüyorum sanki rüyadayım acayip doğal yapmış..Yabancı doktor baktı good good dedi bende good dedim ama heyecandna tam diyemedm oda doktora sordu hasta nediyor diye..good good diyor dedi yabancı doktor nasıl gülüyor..DEdi ben bukadar uyumlu mutlu hasta görmedim..nyse sonra 2.kulağıma geçti onuda yaptı halletti..Son halini yine ışıkların camından gördüm bu sefer pek hoşuma gitmedi yani yukarsı açıkta kalmıştı biraz sanki..Ama doktorumda zatne içine sinmedi dur şu dikişleri alım dedi tekrardan yaptı heh şimdi mis gibi oldu dedi..Sonra hepsi bitti asistanlara yabancı doktora sordu nasıl doğallık vs herkes çok beğendi eskisinden daha doğal diyorlar :) bende bakıcam dedim yok dedi ayna dedim yukardan hep gördüm ama zaten..Dediki zeki insanlar görürler nyse çıktım ameliyattan babam hep gülüyor hemde biraz ağlıyordu duygulanmış annem teyzem felan..Herkes neden olduğumu biliyorlar bazıları inanmıyor kızım sen kepçemisinki oldun vs..DEdim doktor ameliyat yaptığına göre demmekki kepçeyim..Doktor annem babamla dışarda konuşuyordu bende duydum..Babam diyor hiçbirşeyi yoktu vs.Doktor dedi emin olun çok daha iyi olucak daha rahat olucak psikolojk olarak vs..Saçımı ondan kenstirmediğimide söyldim valla güldük eğlendik çok mutluyum halen rüyada gibiyim..Cumartsiye sargılarım alıncak ve tenisci bandına geçicm..Doktor bizzat ben ilgilencem senle dedi zaten ameliytna asistanı sokmadm direk kendim girdim felan dedi sağolsun..gelirken tenisci bandını al dedi amaa iş tarafı dikişsiz olsun yada tersinden takarsın dedi..Tam 3 hafta diye cümleye başlıcaktı ben dedimki annam babamda orda yandada hasta var oda biliyordu..Ben hemen lafa girip 3 hafata gece gündüz sonraki 3 hafta gece dedim..Herrkes gülüyor yandaki hasta benmm için deli işareti yapıyor herkese milyonkere gidin yaptırın deneyin derim..Ama mutlaka deneyin herkes ünvrsite havası solumalı derler ya her kepçede bunu tadmalı bence..Allahıma çok şükürler olsun 400 tl benm için hiçbirşey doktorum çok tatlı bayan zaten uzman doktor devamlı yapıyormuş..Bu gece uyudum çokta ağrım olmadı valla 3 tane yastık koyup sırt üstü yattım biraz boynum ağrımış ama hiç sorun değil cumrtsye kadar raporluyum işe gitmicm..Ama ben bandaja geçincede 2-3 gün alıcam bi alışayım önce Allahım çok merak ediyorum..Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inş herkes mutlu olur ay çok güzel ya gördüm orda photoshopta bile yapamam Allahıma şükürler olsun her gelişmeyi yazıcam buraya hoşçakalın kızlar :)

aynn çokk çabuk geçiyo hele bi şu sargıyıda çıkarsakda iyi olucak tahmöinim 10 gün sonra çıkarırım 6 gün oldu şimdiden

merhaba arkadaşlar bende salı günü ameliyat oldum genel anesteziyle şu an bandajlı kulaklarım pazartesi açılıp tenisçi bandı takmaya başlıcam. geceleri kabuslar görüyorum çok kötü olmuş diye inşallah güzel olmuştur çok merak ediyorum. bu merak ameliyat olmaktan daha zor:)

kızlar bende kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama sadece 1 tane kulağımdan açıklamak gerekirse
sol kulağımın sanki ezilmiş gibi duruyor sağ kulağımdan gayet memnunum yani demek istediğim sol kulağımı sağ kulağıma benzettirmek istiyorum ama ameliyat fiyatlarını felan bilmiyorum sigortam felan yok muayene olmak için nereye gitmem gerek bilgilendirme yaparsanız sevinirim bu arada istanbulda yaşıyorum

canim qecms olsun oncelikle.. Bnde qenel anestezyle olmstm 53.qunum buqun.. Bandaj acilana kadar bnde cok merak ediodum ilk qordum korktum hatta mor sis büzüsük tuhaf biseydi ama suan sekli o halinden cok baska.. Rahat ol quzel dusun quzel olsun:)

canim ben sadece saq kulaqimdan oldum bu ameliyati. Sol kulaqim mukemmel bi qoruntude ama saq kepceydi.. Onden bakildiqinda bi fark yok suan ama yandan baktiqimda hic benzemio.. Ben kepce olmasina nasi olursa olsun diodum ama beklentmden cok daha bile iyi oldu suan cok memnunum.. Kmse bni durdurum bi saqdan bi soldan kulaqmi bakip incelemio. Kmse hatta dikkat bile etmio. Ameliyat olan herkeste hemen hemen azda olsa bo simetri problemi oluyo. Bnce o kadar birebir olmasini beklemek hata sonucta mukemmel olmak icin deil normal olmak icin oluyoruz ameliyati. Bnce bi hastanye qdp knus siqorta olmadan fyatları ne öqren cnim..

aslında sigortalı işte calısıyorum ama sigorta karşılarmı bilmiyorum ilk işim zaten bu sigortadan toplam kazancım 1.162,7 eğer sigorta karşılarsa bu kazançdanmı düşecek ??? yada nasıl olacak
tabi tıpa tıp aynısı olamaz ama birazda olsa düzeltebilirler işe gittiğimde saçımı toplamak istemiyorum sırf bu yüzden eğer ameliyatı taksitlendirebiliyorsak olmayı düşnüyrum açıkcası

Son düzenleme:
tabi tıpa tıp aynısı olamaz ama birazda olsa düzeltebilirler işe gittiğimde saçımı toplamak istemiyorum sırf bu yüzden eğer ameliyatı taksitlendirebiliyorsak olmayı düşnüyrum açıkcası

canim seni cok iyi anliyorum. Tekinde problem olmasi ikisinde olmasina qore daha anormal duruyo.. Bende o sekilde hic toplayamiodum. Ama suan istediqim qbi topluyorum kulaqimin ustune qelen minicik bi sac bile bu farki kapatmaya yetio. İyi ki lmusum diorum.. Bi qdip knusmanda fayda war bnce canim.. Ama eqer dewlette taksitlndrme ypmiosalar we fiyat ozeldekine yakinsa ozelde olursun en azindan taksit yapilio die biliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…