Kizlar uyuyamiyorum heyecandan:) doktorum geldi demin..genel anestezi hazrligi yaplms ama lokal olckmism buyuk ihtiml:) merak etme az kaldi alcz ameliyta dedi:) lokal olursm korkarmym acaba cok heyecnliym ins yeniden dogum bugn..21senlik hasret btiyr ya Allah herkse nasp etsn :)bende lokal oldum uyuşturmak için yaptığı ineleri çok hafif hissedersin gerisini duymassın bile :)
heyooo ben geldimmmm
kusuruma bakmayın kızlar ancak net buldum
kulacıklarımın maşallahı var allahım nazarlardan saklasın
bi allahın kulu abavv musmutluu kulaklarından ameliyat olmuş demiyo
arkasında izlerim var ama kulaklarım hala yapışık saçımı sıkı sıkı toplasam bile belli olmuyo
pofuduk sen nasılsın canım geçmiş çok uzun tam okuyamadım haliyle :26:
ameliyat olalı 46 gün oldu allah tüm olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda foto atıcam çok öptüm sizi
neva81,pofudugum,first angel ;
teşekkür ederim kızlar,bizim sınıfımızda kulakları kepçe olan 5 kişi falan vardır heralde bugüne kadar hiçbirisine kulağı ile ilgili bişey söylememişimdir ama sınıfımızdaki bir kız herkesin kulağına çok dikkat eder benim kulağım mesela ameliyattan önce çok problemli değildi ama yinede farketmişti değişik bi kız kendi kulağı da hafif kepçe memnun değil ama saklama gereği de duymuyo ,hiç birisinin ne dediğine bakmıycam,ameliyatı onlardan saklamamın sebebi de beni bu şekilde tanımalarını istememdi hiçbirine de söylemiycem allahtan sınıftaki diğer kişiler farketmedi 1-2 hafta sonra kontrole gidicem izler için doktorum bişeyler yapabilir inşallah...
Bu şişlikler ne kadar sürede iniyor acaba ????? bide ne kadar sürede tamamen açtınızkulaklarınızı ??
canlarım tatlılarım nasılsınız ne zamandır görüşemiyoruz :)
pofuduqumm herzaman ki formundasın şekerim yorumlara son hız devam ediyorsun :)
25 gün önce amelyatımı olmuştum fakat ameliyattan 1 hafta sonra 2. kez olmak zorunda kalmıştım tek kulağımdan bazı arkadaşlar hatırlar,şimdi sadece bandaj takıyorum geceleri gündüzleri vakit buldukçada takıyorum fakat sağ kulağımın üst kısmı açıldı aşırı fazla olmasada açıldı arkadaslar diğer kulaktan farklı oldu biraz o yüzden,randevu olup doktorumla görüseceğim napacaklar bakalım.
parmağımla ucunu hafiften ittirince çok düzgün duruyor ama bırakınca hayal kırıklığı(
okulum başlıyor ilk hafta gitmedim nasıl olcak bilmiyorum amelyat oldugumu bilen arkadaslar digerinin ucu hafiften acık diyorlar oldukca moralim bozuluyor bilirsiniz ki o kadar acı cekiyoruz.
yarın sevgilimle bulusacagım onada göstereceğim ne diyecek çok merak ediyorum :)
amelyat olan arkadaslara önerebilceğim şunlar var.
lütfen sac bandını 2 hafta sürekli takın ya merak ettim bandı çıkartıyım bi bakıyım felan sakın demeyin banyo olcagınız zaman cıkartın su degdirmeden olun ve çok dikkat edin üstüne yatmayın 2 ay ( benim kanaatimce )
kulagınızla oynaşmayın :) bırakın dinlensin.
arkadaslar hepinize gecmis olsun diyorum.
olmak isteyenler hiç beklemesin biran önce olsun.
AYRICA OLMAKTA KARARSIZ KALAN SORULARI OLAN ARKADAŞLAR VARSA TEK TEK YANITLARIM HERŞEYİ SORABİLİRLER .
hepinizi seviyorum hayırlı geceler.
canim 10qune sislikler iniyo hemen hemen 15qune disardan anlasilmiycak hale qelio.. Bn 16.qunde biraktm qunduz bant takmayi 30.qunde tamamen takmayi biraktim 48.qunum we hic olmamisim qibi hissediorum. 1ayda saten sekli fln oturyo
canim takma kimseyi bncede duymazdan qel o tur yorum yapanlari.. Kontrole qittiqin zamand izleri sorarsin insallah yapablr bise sen mutlu ol kalan onemli deil ne dusunduqu :)
heyooo ben geldimmmm
kusuruma bakmayın kızlar ancak net buldum
kulacıklarımın maşallahı var allahım nazarlardan saklasın
bi allahın kulu abavv musmutluu kulaklarından ameliyat olmuş demiyo
arkasında izlerim var ama kulaklarım hala yapışık saçımı sıkı sıkı toplasam bile belli olmuyo
pofuduk sen nasılsın canım geçmiş çok uzun tam okuyamadım haliyle :26:
ameliyat olalı 46 gün oldu allah tüm olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda foto atıcam çok öptüm sizi
Kizlar uyuyamiyorum heyecandan:) doktorum geldi demin..genel anestezi hazrligi yaplms ama lokal olckmism buyuk ihtiml:) merak etme az kaldi alcz ameliyta dedi:) lokal olursm korkarmym acaba cok heyecnliym ins yeniden dogum bugn..21senlik hasret btiyr ya Allah herkse nasp etsn :)
teşekkür ederim ben fileli bandaj takıyorum hava alsında çabuk iyileşşin diye :)
Yaklaşık iki saat önce 1750 tl ücret ile nişantaşı'nda özel bir muayenede, doktorum Ali Mezdeği ile operasyonu gerçekleştirdim. Olmayı düşünen çekinen veya cesaret edemeyenler için süreci aktarmak isterim.
Ameliyat öncesi uyuşturma işlemi olarak her iki kulak bölgenize 5 ya da 6 şar adet iğne yapılıyor. Şahsen hiçbir iğneyi dahi hissetmedim. Uyuşturma iğneleri hiç ağrı yapmadı.
En çok şaşırdığım nokta, iğneler sonrası kulak kendini öyle bir saldı ki, 2 kat kepçe oldum. Çok komik ve enterasandı. Artık iğneler nereye yapıldıysa.
Akabinde operasyon başladı. Benim kulağımdan kıkırdak alındı. Sol kulak biraz daha kepçe olduğundan sol kulaktan daha çok kıkırdak alındı ve yaklaşık 1.30 saat sürdü. Inanın uyuşturma dediğimiz şey öyle mucize bişey ki o an kulağı kökten kesse ah demezsiniz. Çok kolay ve gerçekten diş çektirmek kadar kolay bir operasyon. O kadar ciddi bir durum yok yani. Hatta ben tek başıma gittim. Dönüşte de otobüsle geldim.
Şuan narkozun etkisi geçiyor. Ağrılarımın olacağı şüphesiz bir gerçekten. Bıçak değiyor sonuçta. Ağrısız ameliyat olmaz. Tek kulak bitince doktorum gösterdi. Gayet güzel ve çok doğal duruyodu. Çok beğendim. Açılsa da olur açılmasa da. Her iki şekilde de çok güzel duruyodu. Şuan bandaj var. Iki gün kalacak ve sonra takmayacakmışım. Tabii ben hem gece hem gündüz bi hafta takacam. Bu konuda söz dinlemeyecegim :
Üst kısmı arkalara doğru olan kısmı, yani orta kısmın hemen üstü 1-2 santim açılabilirmis. Bu şekilde beğendim ama üst kısmı açılırsa tam doğal sonuç oluşacak kanaatimce. Gidin olun arkadaşlar. Devlette olun özel klinikte olun. Ama olun. Rahatsızsanız olun. O kadar büyük ikilemdeydim ki, kredi kartımdan para çekip öyle gidecektim. Parayı çekememe durumum vardı. Çekemesem vazgeçecektim. Olsam mı olmasam mı, ya daha kötü olursa. Ya açılırsa gibi karamsarlık durumu vardı. Ama şimdi iyiki oldum diyorum. Çok daha mutluyum.
Ilerleyen günlerde fotoğraf koyuyor olucam. Hoşcakalın.
rica ederm cnim bnim:) hava almasi banttada oluyo tatlim sorun yok 10qunden snrasina sen hissediceksn sisliqi yinede ama dsardan anlaslmiycak ama ynede seklinin tam oturmasni bklersn kulaklarni brine rahat qstermk icin cabucak iyilesio saten oldktan snra qunler cok cabuk qecio :)
merhaba arkadaşlar bende salı günü ameliyat oldum genel anesteziyle şu an bandajlı kulaklarım pazartesi açılıp tenisçi bandı takmaya başlıcam. geceleri kabuslar görüyorum çok kötü olmuş diye inşallah güzel olmuştur çok merak ediyorum. bu merak ameliyat olmaktan daha zor:)
kızlar bende kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama sadece 1 tane kulağımdan açıklamak gerekirse
sol kulağımın sanki ezilmiş gibi duruyor sağ kulağımdan gayet memnunum yani demek istediğim sol kulağımı sağ kulağıma benzettirmek istiyorum ama ameliyat fiyatlarını felan bilmiyorum sigortam felan yok muayene olmak için nereye gitmem gerek bilgilendirme yaparsanız sevinirim bu arada istanbulda yaşıyorum
aslında sigortalı işte calısıyorum ama sigorta karşılarmı bilmiyorum ilk işim zaten bu sigortadan toplam kazancım 1.162,7 eğer sigorta karşılarsa bu kazançdanmı düşecek ??? yada nasıl olacakcanim ben sadece saq kulaqimdan oldum bu ameliyati. Sol kulaqim mukemmel bi qoruntude ama saq kepceydi.. Onden bakildiqinda bi fark yok suan ama yandan baktiqimda hic benzemio.. Ben kepce olmasina nasi olursa olsun diodum ama beklentmden cok daha bile iyi oldu suan cok memnunum.. Kmse bni durdurum bi saqdan bi soldan kulaqmi bakip incelemio. Kmse hatta dikkat bile etmio. Ameliyat olan herkeste hemen hemen azda olsa bo simetri problemi oluyo. Bnce o kadar birebir olmasini beklemek hata sonucta mukemmel olmak icin deil normal olmak icin oluyoruz ameliyati. Bnce bi hastanye qdp knus siqorta olmadan fyatları ne öqren cnim..
tabi tıpa tıp aynısı olamaz ama birazda olsa düzeltebilirler işe gittiğimde saçımı toplamak istemiyorum sırf bu yüzdeneğer ameliyatı taksitlendirebiliyorsak olmayı düşnüyrum açıkcası