Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

çeşke sıkı baglamak için birz bekleseydn ama genede haklısn kulagmzsın arkasnı göstermemek için biraz dikkat edcz bi süre bn razıyım eskisi çok daha zor olydu :)

Özel mesajda gönderemiyorum pöff 100 mesaj kuralı çok saçma değil mi? Yani her sorum için birilerinin cvabını mı alıntılamam lazım özelden soramıyorum da. Panter sen nerede oldun acaba?
canımcım sakarya da oturuyorum. ben devlet hastanesinin plastik cerrah bölümünde oldum ücret ödemedim kulagımın şekli ile alakalı olarak dr. kıkırdak doku çıkarmadıgını sadece geriye yatırdıgını söyledi..

panter ; kulaklarn ço gzl olmuş , kaç ay sonra kulaklrını cok rahat kullanabldn :))

teşekkür ederim canım 3. aydan sonra uyusukluk geçti ..ve cok rahatım şükürler olsun ama hala giyinipsoynurken sacımı tarayıp toplarken baskalarınla sarılırken kolluyorum

teşekkür ederim canım 3. Aydan sonra uyusukluk geçti ..ve cok rahatım şükürler olsun ama hala giyinipsoynurken sacımı tarayıp toplarken baskalarınla sarılırken kolluyorum

pantercim selam; sen meme ameliyatının yanında kulak ameliyatımı oldun? Onu bilmiyordum arkadaşım güle güle kullan

pantercim selam; sen meme ameliyatının yanında kulak ameliyatımı oldun? Onu bilmiyordum arkadaşım güle güle kullan

slm jelo yeni nickini cok begendim :13:
evet güzelim şubat ayında olmuştum kulagımdan bu estetik bir kere oldummu devamı geliyor
teşekkür ederimdarısı yeni ameliyatlara

Panter merhaba,

Kulağında açılma oldu mu ? İlk ameliyat gününden ne kadar sonra tam şeklini korudu canım ?

kızlar 45.qünüm buqün.. Yeni ameliyat olanlara qecms olsun.. Kulaqm çok iyi durumda üst ksmı cok hafif acıldı qbi ama orta ksmı hala yapısk duryo orada acılsa yine sorun olmuyck böle de memnunum :) arkasna hala parmaqm qirmio sanırm daha acılma da olmaz.. 15qndür sac bndını takmiorm aynı duryo dqismdi dieblrm. Olmak isteynler hc wakit kaybetmesn derim..

arkadaşlar bende bu gün oldum ameliyatı güzel geçti bakalım ne olcak

arkadaşlar bende bu gün oldum ameliyatı güzel geçti bakalım ne olcak

Yaklaşık iki saat önce 1750 tl ücret ile nişantaşı'nda özel bir muayenede, doktorum Ali Mezdeği ile operasyonu gerçekleştirdim. Olmayı düşünen çekinen veya cesaret edemeyenler için süreci aktarmak isterim.

Ameliyat öncesi uyuşturma işlemi olarak her iki kulak bölgenize 5 ya da 6 şar adet iğne yapılıyor. Şahsen hiçbir iğneyi dahi hissetmedim. Uyuşturma iğneleri hiç ağrı yapmadı.
En çok şaşırdığım nokta, iğneler sonrası kulak kendini öyle bir saldı ki, 2 kat kepçe oldum. Çok komik ve enterasandı. Artık iğneler nereye yapıldıysa.
Akabinde operasyon başladı. Benim kulağımdan kıkırdak alındı. Sol kulak biraz daha kepçe olduğundan sol kulaktan daha çok kıkırdak alındı ve yaklaşık 1.30 saat sürdü. Inanın uyuşturma dediğimiz şey öyle mucize bişey ki o an kulağı kökten kesse ah demezsiniz. Çok kolay ve gerçekten diş çektirmek kadar kolay bir operasyon. O kadar ciddi bir durum yok yani. Hatta ben tek başıma gittim. Dönüşte de otobüsle geldim.
Şuan narkozun etkisi geçiyor. Ağrılarımın olacağı şüphesiz bir gerçekten. Bıçak değiyor sonuçta. Ağrısız ameliyat olmaz. Tek kulak bitince doktorum gösterdi. Gayet güzel ve çok doğal duruyodu. Çok beğendim. Açılsa da olur açılmasa da. Her iki şekilde de çok güzel duruyodu. Şuan bandaj var. Iki gün kalacak ve sonra takmayacakmışım. Tabii ben hem gece hem gündüz bi hafta takacam. Bu konuda söz dinlemeyecegim :

Üst kısmı arkalara doğru olan kısmı, yani orta kısmın hemen üstü 1-2 santim açılabilirmis. Bu şekilde beğendim ama üst kısmı açılırsa tam doğal sonuç oluşacak kanaatimce. Gidin olun arkadaşlar. Devlette olun özel klinikte olun. Ama olun. Rahatsızsanız olun. O kadar büyük ikilemdeydim ki, kredi kartımdan para çekip öyle gidecektim. Parayı çekememe durumum vardı. Çekemesem vazgeçecektim. Olsam mı olmasam mı, ya daha kötü olursa. Ya açılırsa gibi karamsarlık durumu vardı. Ama şimdi iyiki oldum diyorum. Çok daha mutluyum.

Ilerleyen günlerde fotoğraf koyuyor olucam. Hoşcakalın.

Canım geçmiş olsun :) çok sevindim kurtulduğuna bak kolayda geçmiş. Bikaç gün ağrıların olacak ama geçecek sonra. İyi bir ağrı kesici ve deri ve yumuşak dokuda iyi bir antibiyotik kullan. Ali bey biraz hafif bi antibiyotik vermişti, ben daha etkili bişey kullanmıştım.Gelişmelerden haberdar et tamam mı

İyi olmana sevindim canım :) yaa benim serçe parmağım giriyo :)) iyi duruyo gerçi memnunum da açılmaz inşallah

kızlar ameliyat olalı 74 gün oldu ameliyatta eriyen dikişlerden kullanılmıştı bi kulağımda dikiş kalmadı zamanla kendim çektiğimde falan koptu ama diğer kulağımda dikişin düğüm kısmı hala duruyor kopmadı ne yapsam bilemedim belli de oluyodur arkadan muhakkak ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:

Canım merhaba,
Bende de eriyen dikiş kullanıldı. Elleme kendi düşer diyecem ama 74 günde düşerdi sanırım.Benimde 26. günüm kulağımın arkasında siyah bir iz vardı ama kalmadı. Görünürde bişey yok yani ama elleyince hissediyorum dikişleri. Bence ellememeye çalış düşer elbet. Kulakların nasıl peki ? Açılma oldu mu hiç memnun musun ?

İyi olmana sevindim canım :) yaa benim serçe parmağım giriyo :)) iyi duruyo gerçi memnunum da açılmaz inşallah

insallh acilmaz cnim bnde boyle memnunum ustu mm acildi ama orta kismi cok ypisik biraz orasi acilsa daha bile quzel durabilir ama bole de quzel :) kulaqmin ust we alt kismna serce parmaqm qryo ama ortasina o da qirmio :) daha deismez sanirim dmi??

insallh acilmaz cnim bnde boyle memnunum ustu mm acildi ama orta kismi cok ypisik biraz orasi acilsa daha bile quzel durabilir ama bole de quzel :) kulaqmin ust we alt kismna serce parmaqm qryo ama ortasina o da qirmio :) daha deismez sanirim dmi??

Bence artık değişmez canım :) Şimdide kulağımızın şeklini koruma derdimiz başladı :) Herkesinki iyi olsun inşallah. 2 ay geste ben tmm diyecem ama hala endişeliyim ne yalan söyleyim.

Bence artık değişmez canım :) Şimdide kulağımızın şeklini koruma derdimiz başladı :) Herkesinki iyi olsun inşallah. 2 ay geste ben tmm diyecem ama hala endişeliyim ne yalan söyleyim.

benim 1haftadir bkiorum ayni duryo. Bandi cikardiktan snra 1haftalik surede ust kismi mm acildi oylece kaldi hic deismedi daha :) hic ameliyat olmamisim qbi rahat yatiorum ama biri yanlslkla deqse sadece biraz aci oluyo o kadar.. 2ay qecsn bnde daha deismez heralde die bekliorum canım bakalim ins hep bóle kalr :)

doktora gidip onları aldırmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…