qecms olsun cnım nasildi ameliyat? İnsallh tam istedqn qbi olur.
çok iyiydi valla hiç ağrı sızıda yok doktor zaten melek gibi biriydi ameliyatta hasurt husurt sesler duyuyodum
çeşke sıkı baglamak için birz bekleseydn ama genede haklısn kulagmzsın arkasnı göstermemek için biraz dikkat edcz bi süre bn razıyım eskisi çok daha zor olydu :)
aqrin olmamsi cok quzel canim ama seslere nasi dayandin ya bn bayilirdim :)
keşke toplamasaydım diyorum ama arkadaşlarım çok dikkatliler dünde yine tekrarladı arkadaşım senin kulağının üst kısmı bayağı geriye doğru olmuş falan dedi arkasını görcekler diye ödüm kopuyo başka bi okula gitmeyi bile istedim beni çok geren bişey şimdi inkar ettiğim için itirafta edemem ama anladılar bence komik duruma düştüm sanırımdağınık topliycam artık saçımı
keşke toplamasaydım diyorum ama arkadaşlarım çok dikkatliler dünde yine tekrarladı arkadaşım senin kulağının üst kısmı bayağı geriye doğru olmuş falan dedi arkasını görcekler diye ödüm kopuyo başka bi okula gitmeyi bile istedim beni çok geren bişey şimdi inkar ettiğim için itirafta edemem ama anladılar bence komik duruma düştüm sanırımdağınık topliycam artık saçımı
bende düşünüorum ama bir türlü cesaret edemiorum. gerçekten tavsiye eder misiniz? ameliyat olduğu belli oluyor mu peki?
valla ben ameliyat videolarını o kadar iledim ne yaptığını bile biliyodum güzeldi ssorun olmaz öyle şeylerden etkilenmiyorum
canımcım sakarya da oturuyorum. ben devlet hastanesinin plastik cerrah bölümünde oldum ücret ödemedim kulagımın şekli ile alakalı olarak dr. kıkırdak doku çıkarmadıgını sadece geriye yatırdıgını söyledi..
merhaba..bende sakaryada olmayı düşünüyorum ama emin değilim..memnun musunuz sizz bende devlet istiyorum ama doktorları hakkında hiçbir fikrim yok..bilgilendirirseniz sevinirim..birde buraya nerden randevu aldınız netten mi telefon mu bizzat sabahtan mı gittiniz ..kıkırdak alınmamış ya sizin doğla duruyor mu son durumunuz nedir yani :) :)
wala iyimis o zaman :) bnde ameliyat olmadan once izledim diycem ama izleyemedm kesildi kan ciktiqi anda dahasina bakamadim :)
neva81,pofudugum,first angel ;
teşekkür ederim kızlar,bizim sınıfımızda kulakları kepçe olan 5 kişi falan vardır heralde bugüne kadar hiçbirisine kulağı ile ilgili bişey söylememişimdir ama sınıfımızdaki bir kız herkesin kulağına çok dikkat eder benim kulağım mesela ameliyattan önce çok problemli değildi ama yinede farketmişti değişik bi kız kendi kulağı da hafif kepçe memnun değil ama saklama gereği de duymuyo ,hiç birisinin ne dediğine bakmıycam,ameliyatı onlardan saklamamın sebebi de beni bu şekilde tanımalarını istememdi hiçbirine de söylemiycem allahtan sınıftaki diğer kişiler farketmedi 1-2 hafta sonra kontrole gidicem izler için doktorum bişeyler yapabilir inşallah...