Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

çeşke sıkı baglamak için birz bekleseydn ama genede haklısn kulagmzsın arkasnı göstermemek için biraz dikkat edcz bi süre bn razıyım eskisi çok daha zor olydu :)

keşke toplamasaydım diyorum ama arkadaşlarım çok dikkatliler dünde yine tekrarladı arkadaşım senin kulağının üst kısmı bayağı geriye doğru olmuş falan dedi arkasını görcekler diye ödüm kopuyo başka bi okula gitmeyi bile istedim beni çok geren bişey şimdi inkar ettiğim için itirafta edemem ama anladılar bence komik duruma düştüm sanırım :KK43: dağınık topliycam artık saçımı

bende düşünüorum ama bir türlü cesaret edemiorum. gerçekten tavsiye eder misiniz? ameliyat olduğu belli oluyor mu peki?

keşke toplamasaydım diyorum ama arkadaşlarım çok dikkatliler dünde yine tekrarladı arkadaşım senin kulağının üst kısmı bayağı geriye doğru olmuş falan dedi arkasını görcekler diye ödüm kopuyo başka bi okula gitmeyi bile istedim beni çok geren bişey şimdi inkar ettiğim için itirafta edemem ama anladılar bence komik duruma düştüm sanırım :KK43: dağınık topliycam artık saçımı

Ne kadar dikkatli insanlar var öyle, enteresan valla :) onlarda pek iyi niyetli değiller bence anlamış olsalar bile üzerine gitmek hoş değil. Hiç kafana takma canım sen.Kulağının arkasınıda oldu ki farkettiler diyelim gerçek arkadaşların iseler anlayacaklardır seni ve mutlu olacaklardır bence.

komik duruma düştüğünü falan düşünme canım. vucudunda beğenmediğin bi yeri düzeltmek herkesin hakkıdır. onların da boyle bi problemi olsa eminim onlarda yaptrırdı. sen aldırış etme bence hiç bişey olmamış gbi davran :KK66:

canim bozma hic moralini.. Bunu diyenler once bi kendilerine baksinlar cok mu mukemmeller sanki? Sen kmsenin ne dediqni aldirma bu knuda istediqi kadar yapisik olsun qeriye doqru olsun kepce olmaktan iyidir her hali.. Hem o zamana kadar biraz aha daqinik toplarsin arkasndaki izler icin de bi doktoruna danis istersen bise onerebilir sanirim..

bende düşünüorum ama bir türlü cesaret edemiorum. gerçekten tavsiye eder misiniz? ameliyat olduğu belli oluyor mu peki?

canim cesaret edilmiycek bise deil qercekten kolay bi ameliyat bu.. Hele de benim qibi korkanlar icin uyutulark basit bi ameliyat yani :) Eqer ki rahatsizsan bu durumdan kesinlikle ol derim ben..

valla ben ameliyat videolarını o kadar iledim ne yaptığını bile biliyodum güzeldi ssorun olmaz öyle şeylerden etkilenmiyorum

wala iyimis o zaman :) bnde ameliyat olmadan once izledim diycem ama izleyemedm kesildi kan ciktiqi anda dahasina bakamadim :)

canımcım sakarya da oturuyorum. ben devlet hastanesinin plastik cerrah bölümünde oldum ücret ödemedim kulagımın şekli ile alakalı olarak dr. kıkırdak doku çıkarmadıgını sadece geriye yatırdıgını söyledi..

merhaba..bende sakaryada olmayı düşünüyorum ama emin değilim..memnun musunuz sizz bende devlet istiyorum ama doktorları hakkında hiçbir fikrim yok..bilgilendirirseniz sevinirim..birde buraya nerden randevu aldınız netten mi telefon mu bizzat sabahtan mı gittiniz ..kıkırdak alınmamış ya sizin doğla duruyor mu son durumunuz nedir yani :) :)

merhaba..bende sakaryada olmayı düşünüyorum ama emin değilim..memnun musunuz sizz bende devlet istiyorum ama doktorları hakkında hiçbir fikrim yok..bilgilendirirseniz sevinirim..birde buraya nerden randevu aldınız netten mi telefon mu bizzat sabahtan mı gittiniz ..kıkırdak alınmamış ya sizin doğla duruyor mu son durumunuz nedir yani :) :)

merhaba canım...
sorularını sıra ile cevaplıyorum...
evet cok memnunum.dr baykurt özbey nette taratırsan bulursun.özgeçmişi ve yorumları mevcut..
randevuyu netten aldım pazartesi salı hariç randevu alınabiliniyor.
şöyle söyliyeyim malum plastik cerrah bölümü oldugu için çok sıra olmuyor rahatlıkla randevu alınıyor veya sabahtan bizzat gidip muayene olunuyor.
resim ekledim 1 hafta önce şeklini bilmeyen kimse anlamıyor; bilenlere göre de dogal durdugu söyleniyor ve bana göre de dogal:KK42:
benim kulaklarım kepce şeklinde degilde açısı genişti.. esra erol'un kulak şekline benziyordu canım
yine soruların olursa cevaplarım.:KK14:

canlarım tatlılarım nasılsınız ne zamandır görüşemiyoruz :)
pofuduqumm herzaman ki formundasın şekerim yorumlara son hız devam ediyorsun :)
25 gün önce amelyatımı olmuştum fakat ameliyattan 1 hafta sonra 2. kez olmak zorunda kalmıştım tek kulağımdan bazı arkadaşlar hatırlar,şimdi sadece bandaj takıyorum geceleri gündüzleri vakit buldukçada takıyorum fakat sağ kulağımın üst kısmı açıldı aşırı fazla olmasada açıldı arkadaslar diğer kulaktan farklı oldu biraz o yüzden,randevu olup doktorumla görüseceğim napacaklar bakalım.
parmağımla ucunu hafiften ittirince çok düzgün duruyor ama bırakınca hayal kırıklığı :KK43:(
okulum başlıyor ilk hafta gitmedim nasıl olcak bilmiyorum amelyat oldugumu bilen arkadaslar digerinin ucu hafiften acık diyorlar oldukca moralim bozuluyor bilirsiniz ki o kadar acı cekiyoruz.
yarın sevgilimle bulusacagım onada göstereceğim ne diyecek çok merak ediyorum :)
amelyat olan arkadaslara önerebilceğim şunlar var.
lütfen sac bandını 2 hafta sürekli takın ya merak ettim bandı çıkartıyım bi bakıyım felan sakın demeyin banyo olcagınız zaman cıkartın su degdirmeden olun ve çok dikkat edin üstüne yatmayın 2 ay ( benim kanaatimce )
kulagınızla oynaşmayın :) bırakın dinlensin.
arkadaslar hepinize gecmis olsun diyorum.
olmak isteyenler hiç beklemesin biran önce olsun.
AYRICA OLMAKTA KARARSIZ KALAN SORULARI OLAN ARKADAŞLAR VARSA TEK TEK YANITLARIM HERŞEYİ SORABİLİRLER .
hepinizi seviyorum hayırlı geceler.

Son düzenleme:
wala iyimis o zaman :) bnde ameliyat olmadan once izledim diycem ama izleyemedm kesildi kan ciktiqi anda dahasina bakamadim :)

:KK70: 4 gün oldu benim bu gün çaarmıştı p.tesi gel demişti acaba bandana takıcakmı bu gün inş sargıyı çıkarırda bandana takar :)

heyooo ben geldimmmm :KK9:
kusuruma bakmayın kızlar ancak net buldum
kulacıklarımın maşallahı var allahım nazarlardan saklasın :nazar:
bi allahın kulu abavv musmutluu kulaklarından ameliyat olmuş demiyo :KK33:
arkasında izlerim var ama kulaklarım hala yapışık saçımı sıkı sıkı toplasam bile belli olmuyo :KK16:
pofuduk sen nasılsın canım geçmiş çok uzun tam okuyamadım haliyle :26:
ameliyat olalı 46 gün oldu allah tüm olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda foto atıcam çok öptüm sizi :KK54:

neva81,pofudugum,first angel ;
teşekkür ederim kızlar,bizim sınıfımızda kulakları kepçe olan 5 kişi falan vardır heralde bugüne kadar hiçbirisine kulağı ile ilgili bişey söylememişimdir ama sınıfımızdaki bir kız herkesin kulağına çok dikkat eder benim kulağım mesela ameliyattan önce çok problemli değildi ama yinede farketmişti değişik bi kız kendi kulağı da hafif kepçe memnun değil ama saklama gereği de duymuyo ,hiç birisinin ne dediğine bakmıycam,ameliyatı onlardan saklamamın sebebi de beni bu şekilde tanımalarını istememdi hiçbirine de söylemiycem allahtan sınıftaki diğer kişiler farketmedi 1-2 hafta sonra kontrole gidicem izler için doktorum bişeyler yapabilir inşallah...

Bu şişlikler ne kadar sürede iniyor acaba ????? bide ne kadar sürede tamamen açtınızkulaklarınızı ??

neva81,pofudugum,first angel ;
teşekkür ederim kızlar,bizim sınıfımızda kulakları kepçe olan 5 kişi falan vardır heralde bugüne kadar hiçbirisine kulağı ile ilgili bişey söylememişimdir ama sınıfımızdaki bir kız herkesin kulağına çok dikkat eder benim kulağım mesela ameliyattan önce çok problemli değildi ama yinede farketmişti değişik bi kız kendi kulağı da hafif kepçe memnun değil ama saklama gereği de duymuyo ,hiç birisinin ne dediğine bakmıycam,ameliyatı onlardan saklamamın sebebi de beni bu şekilde tanımalarını istememdi hiçbirine de söylemiycem allahtan sınıftaki diğer kişiler farketmedi 1-2 hafta sonra kontrole gidicem izler için doktorum bişeyler yapabilir inşallah...

seni çok ii anlıyorum canm. bende öğrenciyken etrafımda böyle bir iki kişi olurdu insanların orasını burasını inceleyen, kusurlarını arayan... yok saçını niye hep aynı yapıosun yok kulaklarını niye saklıyosun diye sorarlardı. bu sorular da benm sinirimi bozardı... bencede isteyen istediğini söylesin sen hiç aldırış etme ki onlarda senin takmadığını görünce vazgeçer. ve sakın kimseye ameliyat oldugunu söyleme, şimdiki insanlar sürekli dalga geçicek konu ararlar zaten... onları hiç sevindrime yani, kendi mutluluğuna bak :)

Kizlar sonunda mujdeyi veriyrm..biliyrsn bnle bu konuya ayni zamnda yazanlr cok ameliyt olup duzeldlr :) kac aydr bekldgm gun geldi..saat 8de aradi ve gelip hastanede yatmami istedi bnde kosa kosa annm babm geldi..babm burda ogrendi kepce ameliytni uzuldu vs ama doktr hersyi anltti onlarda anldi zatn annm ablm teyzm cogu arkdsm bliyr :) suan yatiyrm gece 12den snra ymek icmk yasakms :) pendik marmara devlt hastnsnde oluyrm..asistan degl doc.dr yapickms ameluytmi fotogrflrmi cektilr vs suan heyecndn öluyorum sonunda bnde araniza katilicm Allahima sukurlr:)

Kizlar uyuyamiyorum heyecandan:) doktorum geldi demin..genel anestezi hazrligi yaplms ama lokal olckmism buyuk ihtiml:) merak etme az kaldi alcz ameliyta dedi:) lokal olursm korkarmym acaba cok heyecnliym ins yeniden dogum bugn..21senlik hasret btiyr ya Allah herkse nasp etsn :)

X