canlarım tatlılarım nasılsınız ne zamandır görüşemiyoruz :)
pofuduqumm herzaman ki formundasın şekerim yorumlara son hız devam ediyorsun :)
25 gün önce amelyatımı olmuştum fakat ameliyattan 1 hafta sonra 2. kez olmak zorunda kalmıştım tek kulağımdan bazı arkadaşlar hatırlar,şimdi sadece bandaj takıyorum geceleri gündüzleri vakit buldukçada takıyorum fakat sağ kulağımın üst kısmı açıldı aşırı fazla olmasada açıldı arkadaslar diğer kulaktan farklı oldu biraz o yüzden,randevu olup doktorumla görüseceğim napacaklar bakalım.
parmağımla ucunu hafiften ittirince çok düzgün duruyor ama bırakınca hayal kırıklığı
(
okulum başlıyor ilk hafta gitmedim nasıl olcak bilmiyorum amelyat oldugumu bilen arkadaslar digerinin ucu hafiften acık diyorlar oldukca moralim bozuluyor bilirsiniz ki o kadar acı cekiyoruz.
yarın sevgilimle bulusacagım onada göstereceğim ne diyecek çok merak ediyorum :)
amelyat olan arkadaslara önerebilceğim şunlar var.
lütfen sac bandını 2 hafta sürekli takın ya merak ettim bandı çıkartıyım bi bakıyım felan sakın demeyin banyo olcagınız zaman cıkartın su degdirmeden olun ve çok dikkat edin üstüne yatmayın 2 ay ( benim kanaatimce )
kulagınızla oynaşmayın :) bırakın dinlensin.
arkadaslar hepinize gecmis olsun diyorum.
olmak isteyenler hiç beklemesin biran önce olsun.
AYRICA OLMAKTA KARARSIZ KALAN SORULARI OLAN ARKADAŞLAR VARSA TEK TEK YANITLARIM HERŞEYİ SORABİLİRLER .
hepinizi seviyorum hayırlı geceler.