Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bnde aynıydım lisede canm hiç toplayamazdım gercı hala tıoplayamamıyorum ıns kurtulcam :) Aynı evdekılerde bıse yok dıo ama ınsan kendıne takınca hep aklı orda baska sey dusunemez ki inş şu yarıyıl tatılde gidicem ya dogum izninden gelmiş olur heralde doktor :)

insallah canim anliyorum tek kulakta olmasi daha buyuk problem bnce cunku qercekten anormal bi qoruntu :) 2.doneme saclarini toplayarak qidersin ne quzel :)

bence üzülmeyin. çok normal. çünkü bu sayfa da yüzlerce yorum ve yüzlerce kişinin final durumunu anlatan mesaj var. gözlemlediğim kadarıyla herkes için bir miktar oluyor. doktorum %1 - 2 oranında açılmanın zaten kesin olduğundan bahsetti. :)

tesekkür ederim destegin için... inşallah bu kadar açılmayla kalır da sonunda hüsrana uğramam, kimse de uğramasın hatta... psikolojimizi çok etkiliyor çünkü ister istemez

öyle söyledim zaten. neva hanım çok yapışık önerdi. ali bey de onayladı, öyle yapacağız zaten dedi:) ama ben nedense sanki senin çok mutlu olmadığını seziyorum. böyle istediğin olmamış gibi. bilemiyorum, yanlış mı hissediyorum.

fakat benden kıkırdak da alacaklar. yani biraz daha haşmetli olacak, morluklardan bahsetti ali bey. işyerimden 1 hafta izin aldım. artık 1 hafta içinde ne kadar iyileştiyse. beni asıl düşündüren, 5 yıl önce yalnızca çok yapışık yapmadığı için mi tekrar nüksetti. yoksa farklı bir yöntem mi denedi. 5 yıl içinde metodlar mı gelişti. bide şimdi kıkırdak ta alacaklar. acaba atıyorum, 5 yıl sonra kulak açılınca, kıkırdak alındığı için ameliyattan önceki halinden daha farklı olacaktır diye düşünüyorum. acaba daha ileri safhada mı olur kepçelik, daha mı az olur, merak konusu bende..

Canım ben mutluyum :) tabi ki endişelerim var ama herkesin var :) Herkesin kulağı bir değil ki sonuçlar farklı olabilir. Sen sakın umutsuzluğa kapılma ben ilk ameliyatımı zaten 5 yıl önce olmuştum, teknikler değişti doktorların deneyimi arttı. Benim ilkinde çok yapışık değildi zaten ve hemen haftasında açıldı ama ilki gibi olmadı hiç. 5 yıl beklemem benim iş yoğunluğum vs.Kötü olsa 5 yıl bekler miydim hiç :) Aileme kalsa iyiydi ama ben takıntılıyım işte ille yapışık istiyorum. Ben şimdi çok iyiyim ve memnunum ama dediğim gibi ilerleyen zamanda ne olur bilemiyoruz.
Kıkırdak alınmasına takılma benim ilkinde tek kulağımdan alınmıştı şimdi gerek görülmedi. Öyle zahmetli bi durumu yok emin ol.Kıkırdak çıkarılması kulağının şeklini bozmaz.Benim ne kulağım da ne de arkasında zerre kadar iz kalmadı.Şu an bile çok dikkatli bakılırsa hifif bir çizgi var o da ilk deneyimimden biliyorum ki yok olup gidecek. 1 haftalık izinde sana yeterde artar bile :) Ben ilk ameliyatımda 3. gün işe dönmüştüm. Bu sefer 1 hafta iznim vardı evde geçirdim 7. gün saçımı toplayıp işe gittim. 23 gündürde hiç salmadım saçımı :) İçini rahat tut, sormak istediğin bişey olursa da ben burdayım. Sevgiler..

bnde 17 yaşındym gecen hafta cuma oldm bu haftada okula gtmycm zaten 2 hafta bas bandı takmam gerekiyo , sana önerm amlyt oldugun ılk hafta okula gtme eğer bi çarpma kıvrılma olrsa kulagnda boşuna amlyt olmş olrsn çok dikkatlı olmya çlş baş bandı fln tak ikinci haftada okula giderkn , çinkü amlyt oldugunda anlycksn kulagın çok hassas olyor ama herşeye değer soylıyım yani :)

bende 17 yaşındayım 41 gün önce oldum ameliyatımı ailem dışında kimse bilmiyor okuldaki arkadaşlarım da anlamadılar :)

bende 17 yaşındayım 41 gün önce oldum ameliyatımı ailem dışında kimse bilmiyor okuldaki arkadaşlarım da anlamadılar :)

bnmde sadece ailem blyr , umarım bnimde kulaklarmı kmse anlamaz :)) bnm daha 13 gün oldu ve sert senin epey olmş nası şimdi?

kızlar saçımı kestrmem gerekiyoda uzun kulanması zor oluyo ama şimdi kuafr yanlışlıkla carpar mı daha 13 gn oldu cnkü ama böylede hc raht edemyrm ?? :)

Canım merhaba,
Evet benim 2. operasyonum fakat, benim ilkinde zaten tamamen yapışık durmuyodu ve hemen açılmıştı. İlk halinden iyiyidi ama hiç tatmin etmemişti beni kulaklarımın üstü açılmıştı. Şimdi 22. günüm iyi görünüyor ama senin gibi ilk 2 hafta çok yapışıktı kulaksız gibiydim. Şimdi açılmalar başladı özellikle sağ daha açık ama çok dikkatli bakmak lazım anlamak için. Ben zaten kafayı yemiş gibiyim bütün gün kulaklarımı kontrol ediyorum. İnan bende bilemiyorum ki nolacağını. Bundan sonra açılırsa ciddi bi bunalıma girerim zaten çünkü 2. ameliyat çok acı çektirdi bana. Burada herkes ilk ameliyat olunca yazıyor ama aylar yıllar sonra yorum yapan pek yok maalesef. Bana açılsa açılırdı gibi geliyor artık. Moralimizi bozmamaya çalışıp bekleyeceğiz canım :)

benim de sol üst biraz açıldı ya ameliyat olmak da ayrı dertmiş yani simetrik mi açılma var mı diye sürekli kulaklarımı kontrol etmek istiyorum. 33. günüm benim de, saç bandı kullanmıyorum artık siz kaçıncı günde bıraktınız?

benim de sol üst biraz açıldı ya ameliyat olmak da ayrı dertmiş yani simetrik mi açılma var mı diye sürekli kulaklarımı kontrol etmek istiyorum. 33. günüm benim de, saç bandı kullanmıyorum artık siz kaçıncı günde bıraktınız?

Valla 2 tane başarısız kulak ameliyatı geçiren biri olarak söyleyeyim sana 2 ayda falan açılacağı kadar açılır. Öyle 5-6 ay geçince açılma gibi bi durumu olmuyor. Açılacağı varsa 1.5-2 ay gibi bi sürede açılır öyle kalıyor. Özellikle 2-3 hafta arasında açılma başlıyor ufaktan. O arada hafif hafif alıyor şeklini. İnşallah istediğiniz gibi olur bende aynı doktora gidicem çünkü galiba.

Son düzenleme:

Canım ben ilk hafta sadece gündüzleri bant taktım.24. günümdeyim sadece uyurken bant takıyorum. Doktorum 3. günden sonra gündüzleri bant takma demişti.Çalıştığım için takmadım bende zaten. Valla ne bileyim benimde ilk hafta çok yapışıktı şimdi açılmalar başladı hafif. Bikaç gündür sanki açılıyor gibi geliyor bana özellikle sağ üst. Annemlere kalsa gayet iyi ben takıntılıyım.Bu haliyle kalsa iyi de daha açılırsa çıldırırım valla. Bekleyecez artık canım napalım

kızlar saçımı kestrmem gerekiyoda uzun kulanması zor oluyo ama şimdi kuafr yanlışlıkla carpar mı daha 13 gn oldu cnkü ama böylede hc raht edemyrm ?? :)

bence biraz bekle canım kestrmek için eger çok rahatsız etmiyorsa. eger kestiriceksen de kuaföre ameliyat geçirdim de bence. dikkatli olsun yani, garantiye al :)

Canım ben mutluyum :) tabi ki endişelerim var ama herkesin var :) Herkesin kulağı bir değil ki sonuçlar farklı olabilir. Sen sakın umutsuzluğa kapılma ben ilk ameliyatımı zaten 5 yıl önce olmuştum, teknikler değişti doktorların deneyimi arttı. Benim ilkinde çok yapışık değildi zaten ve hemen haftasında açıldı ama ilki gibi olmadı hiç. 5 yıl beklemem benim iş yoğunluğum vs.Kötü olsa 5 yıl bekler miydim hiç :) Aileme kalsa iyiydi ama ben takıntılıyım işte ille yapışık istiyorum. Ben şimdi çok iyiyim ve memnunum ama dediğim gibi ilerleyen zamanda ne olur bilemiyoruz.
Kıkırdak alınmasına takılma benim ilkinde tek kulağımdan alınmıştı şimdi gerek görülmedi. Öyle zahmetli bi durumu yok emin ol.Kıkırdak çıkarılması kulağının şeklini bozmaz.Benim ne kulağım da ne de arkasında zerre kadar iz kalmadı.Şu an bile çok dikkatli bakılırsa hifif bir çizgi var da ilk deneyimimden biliyorum ki yok olup gidecek. 1 haftalık izinde sana yeterde artar bile :) Ben ilk ameliyatımda 3. gün işe dönmüştüm. Bu sefer 1 hafta iznim vardı evde geçirdim 7. gün saçımı toplayıp işe gittim. 23 gündürde hiç salmadım saçımı :) İçini rahat tut, sormak istediğin bişey olursa da ben burdayım. Sevgiler..

Sağol canım benim :-) peki rica etsem son görüntün ile ilgili resim atabilir misin :-)

Bak izmitte seka devlet hastanesine git hemen 1 hafta sonrasına sıra veriyor ücretsiz tatlı bi bayan

tamamdır çok teşekkür ederim sabahtan mı gidip göründün yoksa internetten randevumu aldın naptın :)tüm deneyimlerini doktorun seni nasıl ameliyat yaptığını memnun olup olmadığı her şeyi ama her şeyi ameliyatın sonrası merak ediyorummm..cevaplarsan deneyimleriniz paylaşırsan sevinirim :)kolay gelsin..

tamamdır çok teşekkür ederim sabahtan mı gidip göründün yoksa internetten randevumu aldın naptın :)tüm deneyimlerini doktorun seni nasıl ameliyat yaptığını memnun olup olmadığı her şeyi ama her şeyi ameliyatın sonrası merak ediyorummm..cevaplarsan deneyimleriniz paylaşırsan sevinirim :)kolay gelsin..

pazartesi ve cuma günleri gitme diğer günler öğleden önce muayene yapıyo valla bende yarın olucam ameliyatı yarın daha detaylı anlatırım :))

bnmde sadece ailem blyr , umarım bnimde kulaklarmı kmse anlamaz :)) bnm daha 13 gün oldu ve sert senin epey olmş nası şimdi?

benim kulağım gayet iyi durumda bayağı iyileşti arkasındaki izler canımı sıkıyo biraz.Birde arkadaşlarım anlamadı diye seviniyordum ama bugün saçımı sıkıca toplamıştım 2 arkadaşım sen ameliyat mı oldun dedi bende size öyle geldi heralde falan diye geçiştirdim ameliyatı olduk bu seferde ameliyat olduğumuzu anlamasınlar diye kulağımızı saklıcaz ya derde bak ben geçen sene saklardım ama yinede görmüşler demekki kulağımı kader işte doğuştan olmayınca böyle oluyor :KK43:

Son düzenleme:
X