Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

olucagını soyleyınce ailen ne dedi peki . inş ameliyatında başarılı geçer bende gitcem inş bu hafta konusup bilgi alıcam ara tatilde olmayı düşünüyorum ailemin haberi olmadan olucam galıba ben .

ailemden izin isteyen yokda yaşım tutmuyo 17 imzaları gerekiyo ikna ettim işte tm dediler en sonunda

canim bende saq kulaqmdan oldum sadece :) qenel anesteziyle.. Bnde hani yarm saat 45dkya biter herlde diodum ama 2saat surmus ameliyat :) artk icerde naptilarsa :) ama ailenin haberi olsa ikna etsen cok daha iyi olur onlarin desteqni qormek ameliyattn snra inan cok iyi qelicektr.. Bnm 40.qunum buqun kulaqn sekli 1ayda qelmeye baslio kiwrimlari fln oturmaya baslio. Ama kulaqn tam olarak yumusamasi 6ayi bulurmus.. Hayrlisi artk 6ay qecsn die bekliorum suan memnunum..

okula gitmem sıkıntı olmaz hele olsam şu ameliyatıda

sarqilarn alindktan snra itmen tabiki sorun olmz.. Korursun kmse carpmasin kazayla fln ama ilk olduqn hafta qidemezsn cunku aqrilar fln hafif sekilde bile olsa rahatsizlik werir.. Hayrlisiyla ol kurtulda raporlu qecirirsin bi haftayi da bisecik olmaz :)

ailemden izin isteyen yokda yaşım tutmuyo 17 imzaları gerekiyo ikna ettim işte tm dediler en sonunda

bnde 17 yaşındym gecen hafta cuma oldm bu haftada okula gtmycm zaten 2 hafta bas bandı takmam gerekiyo , sana önerm amlyt oldugun ılk hafta okula gtme eğer bi çarpma kıvrılma olrsa kulagnda boşuna amlyt olmş olrsn çok dikkatlı olmya çlş baş bandı fln tak ikinci haftada okula giderkn , çinkü amlyt oldugunda anlycksn kulagın çok hassas olyor ama herşeye değer soylıyım yani :)

canm bnmde sol kulakya nası tek kulak oluyo onuda anlamadım :) tek kulak için 2 saat çok fazlaymış ya ama tabi şekli falan herkesın degısık belli olmuyo o yuzden süre heralde . Konuscam bende inş ne olursa olsun ailemle dedıgın gıbı onlardan destek alırsam daha mutlu olurm :) Senın durum nası sımdı 40 gün baya geçmiş zoru atlattın kolay bolumu kaldı artık :)

zaten bize 1 hafta okul yok 1 haftada rapor alıcam :)

zaten 1 hafta okul yok 1 haftada rapor alırım tm dır son 2 gün kaldı ameliyata

inan onu bende anlamadm :) ikisi de olsa yine normal karsiliycam ama tek olunca daha bi cins duryodu :) tabiki sekil olarak birbrnden farkli ama onden bakinca ayni duryo yani o kenardan qozukmesi olmadiqi icin memnunum.. Lisedeyken sac toplayamiodum fln ewde o kadar takinti yaptm hani bise yok diolardi ama takntimi bldiqinden annemle birlikte qittik oldum bundan snrasi kolay tabiki ins daha da bi sorun olmaz.. Sende anneni en azindan ikna et ozquwenin icin onemini anlat we ol kurtul bu qarip durumdan canim :)

merhaba arkadaşlar bende kepçe kulak meliyatı olucam burdan sigortanın karşıladığını öğrendim ve başvurdum doktor yaparız dedi tahlillerim yapıldı yarın ameliyat günü almaya gidicem kısmetse. tekirdağ da olan varsa namık kemal araştırma hastanesinde yapıyorlar oraya gidicem. biraz tedirginim ya daha kötü olursa diye ama okuduğum kadarıyla yaptıranlar memnun. gelişmeleri sizinle paylaşırım:)

Bnde aynıydım lisede canm hiç toplayamazdım gercı hala tıoplayamamıyorum ıns kurtulcam :) Aynı evdekılerde bıse yok dıo ama ınsan kendıne takınca hep aklı orda baska sey dusunemez ki inş şu yarıyıl tatılde gidicem ya dogum izninden gelmiş olur heralde doktor :)

Cuma günü ameliyat var canım. 1750 ile anlaştık güç bela referansın ile gittiğimi ilettim iyi bi doktor. Ona güvenmek istiyorum. Sen nasılsın canım. Durumunu merak ediyorum. Dilerim mutlusundur.

Cuma günü ameliyat var canım. 1750 ile anlaştık güç bela referansın ile gittiğimi ilettim iyi bi doktor. Ona güvenmek istiyorum. Sen nasılsın canım. Durumunu merak ediyorum. Dilerim mutlusundur.

İyiyim canım ben 22. günümdeyim. Ağrım sızım kalmadı şeklide iyi valla :) umarım hep böyle kalır. İyi fiyata anlaşmışşınız bence, umarım güzel geçer ameliyatın. Aslında benim de bi kontrole gitmem gerek. Mutlaka çok yapışık iste olur mu ? Haberleşelim buradan sürekli merak ediyorum çok. Kurtul bakalım sende :))

neva sana bir sorum olacak. sanırım senin ikinci kez operasyon geçirdn. benm 20 gün oldu.ben dün sol kulağmın çok azcık açıldıgını farkettim. sağ tam istediğim gbi onda da var açılma hafif. bende yaptrdığımda çok yapışıktı. normal mi snce açılma için 20 gün erken mi yoksa ? moralim bozuldu birazck

Canım merhaba,
Evet benim 2. operasyonum fakat, benim ilkinde zaten tamamen yapışık durmuyodu ve hemen açılmıştı. İlk halinden iyiyidi ama hiç tatmin etmemişti beni kulaklarımın üstü açılmıştı. Şimdi 22. günüm iyi görünüyor ama senin gibi ilk 2 hafta çok yapışıktı kulaksız gibiydim. Şimdi açılmalar başladı özellikle sağ daha açık ama çok dikkatli bakmak lazım anlamak için. Ben zaten kafayı yemiş gibiyim bütün gün kulaklarımı kontrol ediyorum. İnan bende bilemiyorum ki nolacağını. Bundan sonra açılırsa ciddi bi bunalıma girerim zaten çünkü 2. ameliyat çok acı çektirdi bana. Burada herkes ilk ameliyat olunca yazıyor ama aylar yıllar sonra yorum yapan pek yok maalesef. Bana açılsa açılırdı gibi geliyor artık. Moralimizi bozmamaya çalışıp bekleyeceğiz canım :)

ilgilendiğin için çok teşekkür :) inşallah açılmazlar da emeklerimiz boşuna gtmez, tabi çektiğimz acılar da aynı şekilde... aynen bende kulaklarla bozcam kafayı sürekli gözüm üstünde, artık başka bişeyler yapmaya çalşıyorum kulaklarma bakmamak için :)

fazla giremiyorum bu ara foruma düğün hazırlıkları yüzünden canlarım şuan 18 günüm gayet iyiyim.
dün bilmeyen arkadaş sol kulağıma elini vurdu çok korktum onan herhangi bir açılma söz konusu olmadı ama hafif bir ağrı oldu
bir sıkıntı olurmu ( arkadaş çok pişman

canım geçmiş olsun, düğünün de hayırlı olsun bir şey olmaz sanırım ama sen yinede band tak kulağını koru bence

öyle söyledim zaten. neva hanım çok yapışık önerdi. ali bey de onayladı, öyle yapacağız zaten dedi:) ama ben nedense sanki senin çok mutlu olmadığını seziyorum. böyle istediğin olmamış gibi. bilemiyorum, yanlış mı hissediyorum.

fakat benden kıkırdak da alacaklar. yani biraz daha haşmetli olacak, morluklardan bahsetti ali bey. işyerimden 1 hafta izin aldım. artık 1 hafta içinde ne kadar iyileştiyse. beni asıl düşündüren, 5 yıl önce yalnızca çok yapışık yapmadığı için mi tekrar nüksetti. yoksa farklı bir yöntem mi denedi. 5 yıl içinde metodlar mı gelişti. bide şimdi kıkırdak ta alacaklar. acaba atıyorum, 5 yıl sonra kulak açılınca, kıkırdak alındığı için ameliyattan önceki halinden daha farklı olacaktır diye düşünüyorum. acaba daha ileri safhada mı olur kepçelik, daha mı az olur, merak konusu bende..

bence üzülmeyin. çok normal. çünkü bu sayfa da yüzlerce yorum ve yüzlerce kişinin final durumunu anlatan mesaj var. gözlemlediğim kadarıyla herkes için bir miktar oluyor. doktorum %1 - 2 oranında açılmanın zaten kesin olduğundan bahsetti. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…