- 21 Temmuz 2011
- 126
- 0
çok beğendimm :)
teşekkr edrim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok beğendimm :)
canım kocaelinde olan wardir mutlaka ama burda warmidir bilmiorum? Olmasa da sen bi hastaneye qidip konusmalisin doktora isteqini anlatrsin nsi yapicaqni sorarsin..
merhabalar..bende kocaelindeyim ..kocaellinde neresi var özel bilmiyorum ama devlette tabiki umuttepe bir kere gittim sonra prof. bakacaktı bir türlü fırsat bulup gidemedim..siz nerde nasıl ne kadara yaptırıyorsunuz peki..merakla beklemekteyim...
Tabi olurum sormak istediklerini sorabilirsin.
salı günü oluyorum doktor dedi narkoz vermicem sadece kulağını uyuşturcam zevkli bi ameliyat olcak heralde :))
az kalmis canim lokalle ne yaptiqni sende bilirsin bn korkardm kesldiqmi blmekten :)
Tabi olurum sormak istediklerini sorabilirsin.
yok be ne korkcam istediği gibi kessin valla sıkıntı yok biran önce şu gün bi gelse
ameliyat oldukktan sonra kaç güne kadar dikişler alındı senın ve nekadar sure saç bandı taktın amelıyatını yapan doktor nasıldı kolay bi ameliyatmıydı kaç saat sürdü çok agrılar oluyomu bana bi kısa anlatırmısın ya teşekkür ederim vede doktorun adını verırmısın bnde ogrenıyım de inş cesaretımı toplar gıderım oraya .
qelir canim hatta olursun qecer bile :) bende qun sayiyodum su kadar kaldi olmama die 39qun oldu ameliyat olali :)
Bende 1 senedir bu ameliyatı olmak istiyorum sonra kocaelınde olan varmıdır acaba derken sıze rastladım yaşım 19 daha aile falan soyleyemedım napıcam bılmıyorum seka dev hastanesınede çok yakınım aslında gıdıp sormayada utanıyorum nabıcam ben ya of .
Nevacım merhaba,
nasıl oldu sağlık durumun? ağrıların, sızıların ne durumda? memnun musun, kulakta açılma var mı? bu hafta sonu ali beyle muayenem var..
saç bandı takmakta bıktım ama ikisi de birbirine benzemeye başladığı için çok mutluyum tek sorunum sol kulağımın arkasındaki ödem hala geçmedii azaldı ama hala şiş
bide ben lise öğrencisiyim okul aılmadan olsa bitse hani onu diyorum :))
ameliyat oldukktan sonra kaç güne kadar dikişler alındı senın ve nekadar sure saç bandı taktın amelıyatını yapan doktor nasıldı kolay bi ameliyatmıydı kaç saat sürdü çok agrılar oluyomu bana bi kısa anlatırmısın ya teşekkür ederim vede doktorun adını verırmısın bnde ogrenıyım de inş cesaretımı toplar gıderım oraya .
çekincek bişe yok sadece gidip konuş hemen 1 hafta sonrasına sıra veriyo utanmana hiç gerek yok benim ailem dinine bağlı buameliyatı olmamı istemiyolardı 2 senedir bende olmaya çalışıyorum yardımcı olmuyolardı marmara bölgesindeki tüm hastaneleri alt üst ettim et sonunda sıra aldı işte salı günü bakalım ne olcak gitmeni tavsiye ederim
Doktorun adı Nurgün Altuntaş zaten bir tane doktor var hamile bir bayan o yüzden gitceksen acele et derim çünkü dogum iznine çıkacakmış.Lokal anesteziyle yapıyor sadece kulaklarımı uyuşturarak yaptı.2 saat sürdü hastanede yatış olmuyor sadece ameliyattan sonra kendını toparlayana kadar odaya geçiyorsun.Ameliyat olduktan sonraki gün pansumana gittim kontrol etti daha az sargıyla gönderdi iki gün sonrada saç bandına geçtim.Saç bandını 3 hafta gündüz-gece 3 haftada sadece gece takmanı istiyor.Dikişleri aldırmıyorsun eriyen dikiş kullanıyor yani kendiliğinden geçiyor dikiş onu düşünme gözükmüyor bile :) Ameliyat kolaydı yani kişiden kişiye değişir ama ben zorlanmadım rahat atlattım.İlk gün açıkçası çok agrım oldu ama verdiği ağrı kesiciyi kullandıgımda hemen akşamına geçti ağrı.Arada tabi hafiften yanma ve agrı oluyor ama gün geçtikçe azalıyor yani öyle dayanılmıcak bi agrı değil. Sadece pişman oldugum şey doktor doğal durması için çok yapıştırmcam dedi bende bişey demedim o yüzden biraz çıkık duruyor sen yaptırırsan yapışık olsun de
aaa ewet okul haftaya acilio.. Sac bandina qecene kadar okula qdemezsn o yuzden canim.. Okuldada bizim sacbandi fln yasakti ama artk hocalara dersin ameliyat oldum rahatszdim die anlays qosteriler. Bilen yoksa qercrqi hic soyleme derim ben. 5qundur arkdslarmla brlikte kaliorum kmse farketmdi demyi de dusunmuyorum :)