Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

benziycek canim sislik qecsin cok quzel olcak :)

şişli etfalde olup, memnun olan var mı? barış çakıra ulaşmaya çalışıyorum, 2000 tl ile kabul ederse, barış beyde olucam.

Merhaba,

siz nerede oldunuz? daha doğrusu ameliyat oldunuz mu? sonuçlar nasıl?

panter ; kulaklarn ço gzl olmuş , kaç ay sonra kulaklrını cok rahat kullanabldn :))

ya kaç ay sonra kulagımz tam iyilck ve dkşlern aclma ihtimali olmyck

canım kulaqın tam olarak iyilesmesi 6ay suruyomus.. 1ayi qecirdikten snrasi sorun deil.. Acilma olayi dikislerin ne zaman olabilir bilmiorum insallah hicbirimizn acilmaz da kiminin 1haftada baslamis kminde 1ayda deisebilio bu ama insallah hic acilmaz..

inş acılmaz ya okdar cektik yani , şişlkler ne zmn iner ya yrn bi hafta oluyo ama hala şiş kulagm

ya fotoğraf cektmde bilgisayara aktarmdm kablo kayıptta , kulaklarınıda begendm gayet iyi olmş bnm kulaklrm da senin gibi aynı şiş hatta 6.günüm ama morlklr hala vr snde yok ama gayet gzl bnce içini rahat tut yoksa cok takıntı oluyo :))

bnm sag kulagım sola göre daha şiş ve acıyo ayrıca farklılık olablymş

bugün 8. günüm o fotoraftan sonra biraz masaj yaptım ertesi güne farketti evet hala farklı ama yapcak bişi yok :) benim arkasında ödem var solun heralde o da bi kaç güne geçer sol açılcak diye çok korkuyorum ama teşekkür ederim çok saol

inş acılmaz ya okdar cektik yani , şişlkler ne zmn iner ya yrn bi hafta oluyo ama hala şiş kulagm

baya sis sanirim senin canim 10qune hemen hemen inio ama 15qune belirsizlesio yani disardan anlasilmio sisliqi sadece sen dokunduqunda hissediosun o sekile qelio

rica edrim :)) nası masaj yaptın ? simdi şiş old için kafamıza yapışık duruyo şişi ininca kafamzla arasnda bi boşluk oluyo bzde açldı sanıyrz bnce

Bende kocaelinde oturuyorum lutfen yardımcı olurmusun tek kulaktan amelıyat oılmak ıstıyorum.

Son düzenleme:
kızlar kulaklrmn fotosunu koydm albümnden bakablrsnz :)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederiim :) hepimze geçmiş olsun. bu arada ben mesajı geç gördüm kusura bakma geç cevap verdim, benm kulaklarımda kıvrım yoktu iple onu oluşturdu doktor, estetik internationalda yaptrdım ben bursada

kızlar 13. günüm.
Pek beceremdim telefondan çektim idarelik artık

Nevacım merhaba,

nasıl oldu sağlık durumun? ağrıların, sızıların ne durumda? memnun musun, kulakta açılma var mı? bu hafta sonu ali beyle muayenem var..

merhaba ağrı sızı veya herhangi bir belirti olmuşmuydu kan topladığına dair

yok hayır canım normal kendi ağrısı vardıda ameliyattan 2 gün sonra pansumanda fark ettiler direk yatırdılar hastaneye zaten , fakat pansuman yapılırken çok bastırıyorlar kan gitsin diye çok canım yanmıştı ama şu an çok ama gayet memnunum çektiğim acılara değdi diyebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…