Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

canım kocaelinde olan wardir mutlaka ama burda warmidir bilmiorum? Olmasa da sen bi hastaneye qidip konusmalisin doktora isteqini anlatrsin nsi yapicaqni sorarsin..

salı günü oluyorum doktor dedi narkoz vermicem sadece kulağını uyuşturcam zevkli bi ameliyat olcak heralde :))

Bak izmitte seka devlet hastanesine git hemen 1 hafta sonrasına sıra veriyor ücretsiz tatlı bi bayan

Bende 1 senedir bu ameliyatı olmak istiyorum sonra kocaelınde olan varmıdır acaba derken sıze rastladım yaşım 19 daha aile falan soyleyemedım napıcam bılmıyorum seka dev hastanesınede çok yakınım aslında gıdıp sormayada utanıyorum nabıcam ben ya of .

Tabi olurum sormak istediklerini sorabilirsin.

ameliyat oldukktan sonra kaç güne kadar dikişler alındı senın ve nekadar sure saç bandı taktın amelıyatını yapan doktor nasıldı kolay bi ameliyatmıydı kaç saat sürdü çok agrılar oluyomu bana bi kısa anlatırmısın ya teşekkür ederim vede doktorun adını verırmısın bnde ogrenıyım de inş cesaretımı toplar gıderım oraya .

canim bn sana anlatiyim. Ben qenel anesteziyle oldum basta olana kadar korkuyosun fln ama is o masaya yatana kadar. Aqrilar ilk qun narkozun etkisiyle cok olmadi ama etkisi qecince baya oluyo 5qun kadar surdu aqrilarm. Dayanilmiycak kadar deil. Quzel lucaqni dusununce de qayet dayanilabilio. 4.qun buyuk sarqilar alindi sadece qazli bez ustunden sacbandi takmaya basladm 7.qunu de sadece sacbandi kullnmaya basladim 16.qunumde dikislerim alindi we qunduz sac bandi takmayi biraktim. 18.qunumde tam olarak banyo yapabildim. 30.qunumde de tamamen sac bandi kullanmayi biraktim. Rahatszsan bu durumdan qit knus utanlcak bise yok bn cok memnunum suan :)

saç bandı takmakta bıktım ama ikisi de birbirine benzemeye başladığı için çok mutluyum tek sorunum sol kulağımın arkasındaki ödem hala geçmedii azaldı ama hala şiş

çekincek bişe yok sadece gidip konuş hemen 1 hafta sonrasına sıra veriyo utanmana hiç gerek yok benim ailem dinine bağlı buameliyatı olmamı istemiyolardı 2 senedir bende olmaya çalışıyorum yardımcı olmuyolardı marmara bölgesindeki tüm hastaneleri alt üst ettim et sonunda sıra aldı işte salı günü bakalım ne olcak gitmeni tavsiye ederim

Nevacım merhaba,

nasıl oldu sağlık durumun? ağrıların, sızıların ne durumda? memnun musun, kulakta açılma var mı? bu hafta sonu ali beyle muayenem var..

Canım merhaba,

Ben çok iyiyim artık :) 19. günümdeyim. Sağ kulağım sola göre başından beri sıkıntılıydı ama şimdi daha iyi.2 gecedir her iki kulağımın üzerine yatarak uyuyorum ve hiç uyanmadan. Hala gülünce kulaklarım acıyor, kasılmalar var ama ağrım yok. İlk 1 hafta çok yapışıktı, kulaksız gibi duruyodum. Artık açıldı biraz ama çok iyi şu an şekli memnunum yani. Açılmaması için dua ediyorum :) Çok yapışık olmasını iste tamam mı. Umarım güzel geçer görüşmen hatta anlaşırsanız hemen ol o gün kurtul. Tekrar haberleşelim merak ediyorum seni.

bide ben lise öğrencisiyim okul aılmadan olsa bitse hani onu diyorum :))

aaa ewet okul haftaya acilio.. Sac bandina qecene kadar okula qdemezsn o yuzden canim.. Okuldada bizim sacbandi fln yasakti ama artk hocalara dersin ameliyat oldum rahatszdim die anlays qosteriler. Bilen yoksa qercrqi hic soyleme derim ben. 5qundur arkdslarmla brlikte kaliorum kmse farketmdi demyi de dusunmuyorum :)

Doktorun adı Nurgün Altuntaş zaten bir tane doktor var hamile bir bayan o yüzden gitceksen acele et derim çünkü dogum iznine çıkacakmış.Lokal anesteziyle yapıyor sadece kulaklarımı uyuşturarak yaptı.2 saat sürdü hastanede yatış olmuyor sadece ameliyattan sonra kendını toparlayana kadar odaya geçiyorsun.Ameliyat olduktan sonraki gün pansumana gittim kontrol etti daha az sargıyla gönderdi iki gün sonrada saç bandına geçtim.Saç bandını 3 hafta gündüz-gece 3 haftada sadece gece takmanı istiyor.Dikişleri aldırmıyorsun eriyen dikiş kullanıyor yani kendiliğinden geçiyor dikiş onu düşünme gözükmüyor bile :) Ameliyat kolaydı yani kişiden kişiye değişir ama ben zorlanmadım rahat atlattım.İlk gün açıkçası çok agrım oldu ama verdiği ağrı kesiciyi kullandıgımda hemen akşamına geçti ağrı.Arada tabi hafiften yanma ve agrı oluyor ama gün geçtikçe azalıyor yani öyle dayanılmıcak bi agrı değil. Sadece pişman oldugum şey doktor doğal durması için çok yapıştırmcam dedi bende bişey demedim o yüzden biraz çıkık duruyor sen yaptırırsan yapışık olsun de

olucagını soyleyınce ailen ne dedi peki . inş ameliyatında başarılı geçer bende gitcem inş bu hafta konusup bilgi alıcam ara tatilde olmayı düşünüyorum ailemin haberi olmadan olucam galıba ben .

ya ben şimdi acele olamam ama aile falan haberlerı yok anca izinden geldıgınde olabılırm ara tatilde hem cocugu olunca doktorun daha mutlu olur daha guzel yapar kulaklarımı senin şuan kaç gün oldu nası memnunmusun ve kulakların tam tamına oluşması kaç ayı bulurmuş bilgilendirirsen cok mutlu olurum :) bide benim tek kulaktan o daha kolay olur sanki bana oyle gelıyor :)

Son düzenleme:

okula gitmem sıkıntı olmaz hele olsam şu ameliyatıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…