Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

merhaba kızlar bugün dikişlerim alındı sol kulağımda hafif bi kanama oldu ben artık tamamen duş alabilir miyim hala açılma tehlikesi var mı ve sol kulağım sağa göre daha açık ya :/

canim bnm doktorum dikis alindiktan 2qun snra banyo yapmami soylemisti.. Kminde de hemen alininca yapmasini soyluyo.. Acilma durumu hepimizde olasi.. Ama daha seninki cok yeni bise olmaz oyle hemen merak etme.. Bi de saqi da solu da tam onden foto cekip koyabilirmsn? Belki sana oyle qeliodur tatlm ya..?

iyi yapmışsın tatlım böyle bilmesinde de bir sakınca yok bence ne güzel destek de olmus sana , ii olmuş... bende bir şey saklayınca kötü hiissettğiim için söyleme gereği duydum, ne bileyim kötü hissettm kendimi saklyınca,benimkinin gelmesi ,imkansızdı zaten yurtdışındaydı o aralar,nasıl olsa yaptrdım söliim dedim :)

anliorum canim kotu hissedilmezmi?? Kac zaman icim icimi yedi ama soyleseydim izin wermiycekti biliorum smdi oldum sebep buydu desem way efendm bana nie baska soyledin fln aman bilmesin bunu da eksik kalsin :) ama yaninda olmasi qercekten cok quzel oluyomus daha onceden haber wermedqme psman oldum.. Bn icerdeyken annemi arayip durmus nasi oldu cikti mi fln.. Bana da qelemiyceqni soyledi ameliyttan cktiktan snra ma qece de yanimda o kaldi :) bileydim daha onceden qiderdim yaptrmaya sayede onu qordum :) okul acilsin bkliorum arkadslarm da anlamaz umarim :) bu arada snin kacinci qunun?

çok geçmiş olsun tekrardan ameliyat zor olmuştur ya...

evet ben 3.000 tl ye oldum ama deydi barış bey çok iyi. şuan 12 günümdeyim ne şiş ve morluk var kimse farketmiyor. gündüzleri bandaj yok. sadece geceleri takıyorum her geçen gün daha iyiyim.
sağ kulağım sol kulağıma göre 1 mm bi fark var bana göre ama tam iyileşmedi ondandır dimi

daha cok yeni sayilirsin canim 20qunden snra kulak sekli oturmaya baslio o 1mm farkin cok farkedilceqni sanmiorum ama sekli oturunca saten deqiscek.. sislik ne kadar yok desen de suan sertlik wardir o da yumusaynca duzelir.. Hem 1mm takilacak kadar bise deil canim ya..

anlaşılmaz tatlım. fotolarında gayet hoş ve doğal duruyor çünkü,rahat ol bence :) benm yarın 14. günüm bugun tatlım. bide yaşadığın şehirde mi okuyorsun, okulda dikkat et kulağına, koru kendini biri şaka maka yapar mazallah

cok tesekkur ederim canim :) ewet yasadiqim yerde okuyorum uniyi :) dikkat etmem mi canim ya bayramda bi korkmustum teyzelerin sarilmalarindan onu atlattm daha kmse dokunamaz wala :) seninde merak ediorum ama.. 14qunde sislik fln pek kalmamistr disardan anlasilmaz sanirim snin de?

salı gününe gün aldım olucam salı günü inş.

merhabalar..bende kocaelindeyim ..kocaellinde neresi var özel bilmiyorum ama devlette tabiki umuttepe bir kere gittim sonra prof. bakacaktı bir türlü fırsat bulup gidemedim..siz nerde nasıl ne kadara yaptırıyorsunuz peki..merakla beklemekteyim...

tamam canım diğerleri sağ kulağındı şimdi solu çekip koyayım

tamam canım diğerleri sağ kulağındı şimdi solu çekip koyayım

kızlar ya saçlarım cok kötü oldu acil bi durumum yok saçımı yıkamamı gerektrn ,doktor yıkayablrsın dedi fakar sag kulagımn arkasına dokunnca kulagım bi tuhaf oluya acıyo tam dikş yerinemı dokuyrm blmyrm ama szce sçımı yıkıyım mı

Son düzenleme:

kaç gün oldu ameliyat olalı

tatlim qayet quzel dury saq kulaqin ama sol daha sis olduqundan acikliqi sana oyle qelio die dusunuorum.. Ama saqa bayildim :) solda sisliqi qecince harika olucak belli :)
ay içimi rahatlattın arkada bile şişlik var bugün dikişler alınırken kanadı çok az sonra benim tansiyon düşmüş acilde açtım gözlerimi korkudan sanırım şimdi kulaklarıma dikkatlıca bakınca midem bulanıyo bakamıyorum

canim su deqdirmeden yikamaya calis istersen ama doktorun izin wermis sorun olucaqni sanmiorum.. Ayrica ewet tatlm Bendede arkada orta kismi aqriodu doktoruma sormustum orda icinde dikisler warmis normalmis aqrisi..

merhaba kızlar bugün 34. günüm kulağımın şeklinden,saçımı toplayabilmekten dolayı mutluyum ama bu ameliyatın güzel yanlarının yanında kötü yanlarıda var 1.si 2 kulağım tam tamına aynı değil 2.side üst kısmın arkası görünmüyo ama alt ve orta kısım görünüyo izler belirgin bugün temizliyim dedim aynayla arkasına baktım yara gibi soyuluyomuş gibi bi görüntü var sizce bu normalmi eylülün sonlarında doktoruma kontrole gidicez izler canımı sıkıyo şu yarayı geçircek bişey vardır inşallah

:) ayy bu kadar mide bulandirici bise yok ortada canim sisliqi war baya ama bnmki de dokunsam patliycak qbi duryodu :) ama cok deisio kndinde qorcen zamanla ama beqendim ben :)

canim kulaqi birebr ayni olan kmse yok.. Benimki cok baska.. Saten doqustan biri farkliydi.. Ama kmseee incelemiycek bizi olsun o kadarfar anlasilmo bile.. Arkasnaki izlerde zamanla qecio.. Ama yara icin fln fucidn krem iyi qelio.. Arkasi yara icndeydi onunla qecti bnimki.. Doktoruna da sorarsin yinede bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…