Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

:) ayy bu kadar mide bulandirici bise yok ortada canim sisliqi war baya ama bnmki de dokunsam patliycak qbi duryodu :) ama cok deisio kndinde qorcen zamanla ama beqendim ben :)
gerçekten teşekkür ederim peki şimdi ben banyo yapabilir miyim kan oldu kulağımın arkası bide doktor masaj yap dedi musmutluya da söylemişti sanırım ödemi atmak için diye tahmin ediyorum. ayrıca mercanay evet izler çok hafifte olsa belli olurmuş ve iki kulak tıpatıp aynı olmazmış

demek ki ben çok incdelediğim için bi değişik geliyo :) daha alışamadım geride olmalarına ve saçlarımda tabi berbat durumda teşekkür edrim :)

bence sevin siz onları :) pek güzeller. gönlünüzce olsun herşey. nerede ameliyat olmuştunuz?

demek ki ben çok incdelediğim için bi değişik geliyo :) daha alışamadım geride olmalarına ve saçlarımda tabi berbat durumda teşekkür edrim :)

bence sevin siz onları :) pek güzeller. gönlünüzce olsun herşey. nerede ameliyat olmuştunuz?

teşekkürler kızlar ya ama ne yapiyim biri görse anlar hemen bi anormallik olduğunu ya doktoruma sorucam o kremi inşallah kullanmak için geç kalmamışımdır

eqer acele bi isin yoksa iki qun daha bekle tatlm ya da su deqdirmeden yika saclarini.. Ewet musmutluya demisti doktoru ama nasi yapilio ben bilmiorum :) ayrica doktorum bana ancak bi doktor anlar iz kalmaz dmisti insallahta kalmaz.. ?

teşekkürler kızlar ya ama ne yapiyim biri görse anlar hemen bi anormallik olduğunu ya doktoruma sorucam o kremi inşallah kullanmak için geç kalmamışımdır

sor canim bana da doktorum wermedi musmutlu onerdi saqlik ocaqnda yazdirdm yara kremi bi zarari olmaz bunun ddi aldm iyi qeldi bana

canim su deqdirmeden yikamaya calis istersen ama doktorun izin wermis sorun olucaqni sanmiorum.. Ayrica ewet tatlm Bendede arkada orta kismi aqriodu doktoruma sormustum orda icinde dikisler warmis normalmis aqrisi..

ya işte sag kulagıma dokununca o yere hemn sızlıyo su değince fln daha çok acrsa bide saçımı tararkende bşy olrsa diye korkuyrm brz daha beklersem daha iyi olnca o zmn mı bnya yapsmki ? senin kaç gn oldu yaptralı pofuduqum bide haae sende dokunca bi tuhaf oluyormsn sanki snn kulagn değilmşk gibi bi tuhf oluyr

Canım, benim ilk ameliyatımda haftasında açıldı valla ama ilk hali gibi değildi tabii. Yinede bana açık geliyordu hiç toplamadım mesela 5 yıl saçımı. İlk ameliyatımda tam yapıştırılmadı zaten doğal olsun dedi doktorum. Bende ne anlarım ilk hali gibi kalacak sanıp aynayla gösterdiğinde onayladım. Aradan 5 yıl geçti evet :) İş hayatım çok yoğun olduğundan bide terkrar göze alamadım sanırım erteledim durdum. Bu yıl yıllık iznimin kalan 1 haftasında esti gittim gene. Aynı doktora gittim çünkü telafi etmesini istedim fazlada para vermem diye dülşündüm. Kendisi de dedi zaten yılların tecrübesi var artık açılmaz dedi :) Eskiden açılma payını hesaplamıyoduk şimdi tam yapışık olacak az açılsa bile güzel olacak dedi. Zaten vaktim de yoktu aman iyi dedim napayım. 16. günümdeyim toplayıp çıkıyorum saçımı. Şu an ilk yapışık hali yok tabii ödem indi birazda açıldı sanırım. Şu anki açıklığı bence ideal, artık açılmaz umarım. Nişantaşında oldum ben Ali Mezdeği. Asestetik diye de çıkıyor. Her ameliyatta acısı artıyor sanırım ilkinde ben bu kadar skınıntı çekmemiştim. Seni de çok iyi anlıyorum bu yüzden. Biraz bekleyelim gerçekten memnun kalırsam tavsiyede edebilirim sana. Artık en iyisi olmalı çünkü senin için

bende şişlik olmamıştı zaten pek iple oldugundan.sadece sol arkada hafifi bi şişlik oldu ve bir hafta sonra arka kısmında küçük bi su toplama oldu.onu da sordum doktoruma bir krem önerdi öyle halletim şimdi kurudu... bende foto çektiğimde koyarım. benm
sol kulağım dierine göre baya büyüktü ondan daha açıkmış gbi gelio bakalım artık bir ayda nasıl olacakları anlaşılır sanırım tatlım... bende yeni mezun oldum üniversitedn ancak cesaretmi toplayabildim yani :)

Aaaa lütfen ben 31 yaşındayım :)) Keşke 18 yaşımda yaptırsaymışım, gerçi o zamanlar belki çok iyi yapılamazdı.

Geçmiş olsun sana da First angel. Çok kötü değildi sanırım kulakların iple yaptıklarına göre. Bi sakıncası yoksa nerde olmuştun ?

benim 36.qunum tatlm ama hala dokununca acio.. Baslarda dokunuorum ama neye dokunuyorum anlayamiorum qibiydi 3uhafti yani :) suan sadece okununca acio sizlio ama uzun sureli deil.. Doktorun eqer yikayabilirsin dediyse bise olmaz su deqmesinde ama acele deilse istersen 2qun bekle canim dikisin alindiqi yerler de kapanir.. Ben iki qun snra yikamistim

bakalim canim bekliorum fotonu :) ewet bi ayda sekli oturyo hemen hemen :) iyi yapmissin ben bu zamana kadar bile beklemzdm de burda yapildiqini bilmiodum okul acilmadan oldum qecti :)

Kızlar benim sağ kulağımın arkasında bir şişlik var sanki et çıkmış gibi sizde de oldu mu hiç? zaten 3. gün çok kanamıştı şişlikler indikten sonra fark ettim ordaki eti ya..minik ama çok sinir bozucu..asistan doktorlar bakıyor hep 2 ay geçsin rahatsız olursan hala alırız dedi ama ameliyatı yapan doktora göstercem p.tesi bu ne ya adam hiç bakmadı dön bi bak ameliyatını yaptım ama noldu durum ne de ya :S devlette böle işte her şey asistan doktorda..uzmanı ameliyatlarda görüyosun sadece..

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hiç böyle birşey duymadım ben. Zaten kanaman da olmuş, ne olursa olsun hocanın bakması gerekirdi sana ama maalesef böyle şeyleri ast. dr.lara yaptırılar. Çok acil bi durumun olsaydı müdahele ederlerdi sanırım. Bi ağrısı sızısı yoksa beklemeye çalış biraz. Kulağın iyice iyileştiğinde baktırısın. Bende korkma içini rahat tutmaya çalış yoksa taktıkca takarsın buna.

bnm amlyt old. günü de sayarsak 5. günüm ama dikş yeri acıyo biraz daha zmn gecsn öyle yıkaym o zmn bişey olmaz herhalde

sol kulağımın arkasında şişlik nasıl geçer ki biran önce geçse tam dikiş yeri doktor masaj yap dedi fucidinle bugün biraz ovdum inmiş gibi sanırım indiğinde diğerine benzicek çünkü kafamdan uzaklaştırıyo sanırım kulağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…