gerçekten teşekkür ederim peki şimdi ben banyo yapabilir miyim kan oldu kulağımın arkası bide doktor masaj yap dedi musmutluya da söylemişti sanırım ödemi atmak için diye tahmin ediyorum. ayrıca mercanay evet izler çok hafifte olsa belli olurmuş ve iki kulak tıpatıp aynı olmazmış:) ayy bu kadar mide bulandirici bise yok ortada canim sisliqi war baya ama bnmki de dokunsam patliycak qbi duryodu :) ama cok deisio kndinde qorcen zamanla ama beqendim ben :)
bayıldım.. harika görünüyolar:)
demek ki ben çok incdelediğim için bi değişik geliyo :) daha alışamadım geride olmalarına ve saçlarımda tabi berbat durumda teşekkür edrim :)
demek ki ben çok incdelediğim için bi değişik geliyo :) daha alışamadım geride olmalarına ve saçlarımda tabi berbat durumda teşekkür edrim :)
Boluda devlet hastahanesinde oldum :)bence sevin siz onları :) pek güzeller. gönlünüzce olsun herşey. nerede ameliyat olmuştunuz?
gerçekten teşekkür ederim peki şimdi ben banyo yapabilir miyim kan oldu kulağımın arkası bide doktor masaj yap dedi musmutluya da söylemişti sanırım ödemi atmak için diye tahmin ediyorum. ayrıca mercanay evet izler çok hafifte olsa belli olurmuş ve iki kulak tıpatıp aynı olmazmış
teşekkürler kızlar ya ama ne yapiyim biri görse anlar hemen bi anormallik olduğunu ya doktoruma sorucam o kremi inşallah kullanmak için geç kalmamışımdır
canim su deqdirmeden yikamaya calis istersen ama doktorun izin wermis sorun olucaqni sanmiorum.. Ayrica ewet tatlm Bendede arkada orta kismi aqriodu doktoruma sormustum orda icinde dikisler warmis normalmis aqrisi..
Anladım sen 5 yıl arayla aynı doktora oldun yani doğru mu? 5 yıl ilginçmiş yalnızPeki ilk ameliyattan ne kadar sonra kulaklarından memnuniyetsizliğin başladı tekrar? 3-4 aydan sonra tam oturuyor sanırsam. Benm geride zaten 2 ameliyatta da 1'er cm geriye gitti kulağım 3. de bi tık daha geriye gidince tam olacak heralde 3 ayda falan tam oturuyorsa yılbaşına kadar beklerim o zaman senin kulaklarda bi sorun çıkmazsa senin doktoruna gitmek istiyorum. Neresiydi acaba olduğun yer son olarak onu da söyler misin?
cok tesekkur ederim canim :) ewet yasadiqim yerde okuyorum uniyi :) dikkat etmem mi canim ya bayramda bi korkmustum teyzelerin sarilmalarindan onu atlattm daha kmse dokunamaz wala :) seninde merak ediorum ama.. 14qunde sislik fln pek kalmamistr disardan anlasilmaz sanirim snin de?
bende şişlik olmamıştı zaten pek iple oldugundan.sadece sol arkada hafifi bi şişlik oldu ve bir hafta sonra arka kısmında küçük bi su toplama oldu.onu da sordum doktoruma bir krem önerdi öyle halletim şimdi kurudu... bende foto çektiğimde koyarım. benm
sol kulağım dierine göre baya büyüktü ondan daha açıkmış gbi gelio bakalım artık bir ayda nasıl olacakları anlaşılır sanırım tatlım... bende yeni mezun oldum üniversitedn ancak cesaretmi toplayabildim yani :)
ya işte sag kulagıma dokununca o yere hemn sızlıyo su değince fln daha çok acrsa bide saçımı tararkende bşy olrsa diye korkuyrm brz daha beklersem daha iyi olnca o zmn mı bnya yapsmki ? senin kaç gn oldu yaptralı pofuduqum bide haae sende dokunca bi tuhaf oluyormsn sanki snn kulagn değilmşk gibi bi tuhf oluyr
bende şişlik olmamıştı zaten pek iple oldugundan.sadece sol arkada hafifi bi şişlik oldu ve bir hafta sonra arka kısmında küçük bi su toplama oldu.onu da sordum doktoruma bir krem önerdi öyle halletim şimdi kurudu... bende foto çektiğimde koyarım. benm
sol kulağım dierine göre baya büyüktü ondan daha açıkmış gbi gelio bakalım artık bir ayda nasıl olacakları anlaşılır sanırım tatlım... bende yeni mezun oldum üniversitedn ancak cesaretmi toplayabildim yani :)
Kızlar benim sağ kulağımın arkasında bir şişlik var sanki et çıkmış gibi sizde de oldu mu hiç? zaten 3. gün çok kanamıştı şişlikler indikten sonra fark ettim ordaki eti ya..minik ama çok sinir bozucu..asistan doktorlar bakıyor hep 2 ay geçsin rahatsız olursan hala alırız dedi ama ameliyatı yapan doktora göstercem p.tesi bu ne ya adam hiç bakmadı dön bi bak ameliyatını yaptım ama noldu durum ne de ya :S devlette böle işte her şey asistan doktorda..uzmanı ameliyatlarda görüyosun sadece..
benim 36.qunum tatlm ama hala dokununca acio.. Baslarda dokunuorum ama neye dokunuyorum anlayamiorum qibiydi 3uhafti yani :) suan sadece okununca acio sizlio ama uzun sureli deil.. Doktorun eqer yikayabilirsin dediyse bise olmaz su deqmesinde ama acele deilse istersen 2qun bekle canim dikisin alindiqi yerler de kapanir.. Ben iki qun snra yikamistim
bnm amlyt old. günü de sayarsak 5. günüm ama dikş yeri acıyo biraz daha zmn gecsn öyle yıkaym o zmn bişey olmaz herhalde