- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
evet cok tatlı kasınıyo ya :) inş hepsi kısa surede geçer , ne zmn kulagının üstüne yatmaya başldn
aynen pofuduğun dediği gibi 15 gün sürer benim 33. günüm biraz yumuşadı ama sert yerler var bişey falan çarpsa hemen acıyo tek ihtiyacımız olan zaman :)
kızlar birazdan fotoğrafı koyucam :) yorumlarınız bekliyorummm
kızlar sağ kulağım sol biraz daha şiş onu açınca sanki açılıyomuş gibi hissediyorumEki Görüntüle 507416 Eki Görüntüle 507417
canim suan icin tabiki sis baya ama bu hali bile quzel qercekten.. Sekli tam oturduqunda cok daha quzel olucak :) ama qayet quzel qozukuo..
canim suan icin tabiki sis baya ama bu hali bile quzel qercekten.. Sekli tam oturduqunda cok daha quzel olucak :) ama qayet quzel qozukuo..
ewet canim cok mutlu oldum warya kulaqmin kepce olduqunu bilmiodu aqri wardi ondan oldum die biliodu nolduqnu anlamadi bile :) sekli bozuk mu duryo acik mi duryo sordum durdum ama biseyi yok ameliyat olduqn belli deil ki sen neyine taktin dio :) her tlfnda knusmada da mutlaka qecio konusu artk bikti qaribim :)
canım ben operasyonu geçirdikten sonra söyledim benmkine, başta kızdı nie söylemedin diye, sonra yumuşadı. ben senin kepçe oldugunu bile bilmiyordum diyo. sonrada merak etti baya bi ama görmedi henüz.. tam şekli otrsun öyle göstericem :) bak senin sevgilin anlamamış bile :)
inşallah canım teşekkür ederim eski haline göre bu bile çok mutluluk verici :)
KOCAELİ de olan varmı arkadaşlar?
Barış ÇAKIR 3.000 tl ye yapıyor. Ameliyatı Acıbadem Şişli Hastanesinde yapıyor. Özel muayenesi Şişli Fulya Center de. Hastane de karşısında zaten. Hafta içi ameliyat yapıyor. Perşembe ameliyat oldum cumartesi sargılarım açıldı. Şuan 10. günümdeyim. herhangi bir şişlik morluk yoktur. Geceleri bandaj taktırıyor zaten gündüz takma dedi.
Ameliyat olmak isteyenlere söylüyorum hiç ama hiç korkulacak bir ameliyat değil çok rahat. Barış bey müzik eşliğinde sohbet ede ede ameliyat yapıyor. Bu arada kanal d doktorum programını izlemeyen varsa tam anlamayla izlesin.Kanal D de Doktorum programına çıkan kepçe kulak lı bir hasta vardı ebru hanım onun ameliyat sonrası halı var. onu çok merak etmiştim. çok güzel olmuş ebrunun. Muayenesi ücretsiz. Cumartesi günleri veya hafta içi 4 den sonra ya randevu alabilirsiniz. Nasıl yapacağı anlatıyor. Orda beklerden ipad den daha önce ameliyat olmuş hastaların önce ve sonra sı var. bakmanızı tavsiye ediyorum.
Pofuduqumm ve mercanay ya canım iki sorum var yardım edin(
1. daha önce de söylemiştim sağ kulağım çok iyi herhangi bir ağrı sızı yok diye. sol kulağım hafif sızı var bir türlü geçmedi hatta dün gece ağrıdı ağrı kesici kullandım. sağ kulağım da hiç bir şey yok. normal mi sizde de oldumu 10. gününde yada ikisinde aynı anda mı ağrıları kesildi. benim kafama bu çok takıyorum sol kulağım dikişleri tutmadımı yok sa ben mi abartıyorum
2. Barış bey geceleri bandaj takmayı öneriyor. akşam yatarken takıyorum sabah çıkarıyorum çıkardığım zaman o an çok yapışık görünüyor ama 15 dakika sonra düzeliyor.
yardım edin.
3000 çok ya cidden. Sen 3000'e mi oldun? 2000 falan düşünüyordum ben ama başka doktora gideceğim o zaman. Bi de memnun musun sen şu anda? Ucuza kaçma gibi bi niyetim yok artık 2 ameliyattan sonra da elimde olan da bu yani ama güven verecek biri de olsun istiyorum. Biraz daha katılım olsun ya buraya İst. olanlar katılsın lütfen. Bu arada anladığım kadarıyla fiyattan ziyade doktor ve şans önemli biraz. Özelde olup hiç memnun olmayan da var bedavaya olup çok memnun olanda var. Kulağın yapısıyla alakalı belki de bilemiyorum hiç istediğim gibi olmaz belki de. Neva senin kulağının resmi var mıydı ya belki bende o doktora giderim. 1-2 ay bekleyelim sen memnun olursan ona giderim bende heralde.
hayirli geceler arkadaslar , 11 gun once ameliyat olmustum pazartesi pansumana gittigimde sag kulagimda kan toplanmis , hastaneye yatirdilar 1 hafta hastanede kaldim .
kulaktaki kani cikartmak icin bi kac dikis acilmisti haliyle kulakta hafif acilma oldu sag kulaktan tekrar ameliyat ettiler daha dogrusu yeniden dikisler atildi.
damardan surekli antibiyoktik felan verdiler ama inanin ki hastanede kaldigima nerdeyse sevinecegim cok guzel zaman gecirdik :)
suan evdeyim tenisci bandina gecildi 2 gun once pek bi sislik kalmadi ama suan sekillerinden cok memnunum insallah bir daha hicbir sorun cikmayacaktir.
Bu gune kadar neredeydim diyorum,sac bandi birazcik kaşlarima dusuyor onun disinda hicbir sorun yok yarin tekrar hastaneye gidecegim ogleden sonra.
Tüm arkadaslara gecmis olsun dileklerimi opucuklerimi iletiyorum.
Mervecim, bikaç sayfa önce var benim fotoğrafım. Canım ben şimdi aynı doktora 2. ameliyatımı oldum 5 yıl ara ile. 5 yıl beklemem de entersan tabi :) Doktorum çok iyi, parayı da çok önemseyen biri değil gerçekten. Ama dedim ya 2. bu bende emin olamıyorum biraz zaman geçtikten sonra tavsiye edebilirim ancak. Şu an görüntüsü iyi 15. günüm, çok yapışıktı açıldı biraz ya da ödem indi ama bu hali çok iyi biraz daha açılsa sorun olmaz gibi. Ben bu ameliyatımdan sonra cok agrı acı çektim, kulaklarıma bakınca hiç bişey anlaşılmıyor ama sağ kulağım hala ağrıyor, gece uykumda döndüğüm ana ağlayarak uyanıyorum. Boynumu bile elleyince ağrıyo. İlerleyen zamanlar da memnuniyetimi ya da pişmanlığı mı buradan paylaşacam canım.
hayirli geceler arkadaslar , 11 gun once ameliyat olmustum pazartesi pansumana gittigimde sag kulagimda kan toplanmis , hastaneye yatirdilar 1 hafta hastanede kaldim .
kulaktaki kani cikartmak icin bi kac dikis acilmisti haliyle kulakta hafif acilma oldu sag kulaktan tekrar ameliyat ettiler daha dogrusu yeniden dikisler atildi.
damardan surekli antibiyoktik felan verdiler ama inanin ki hastanede kaldigima nerdeyse sevinecegim cok guzel zaman gecirdik :)
suan evdeyim tenisci bandina gecildi 2 gun once pek bi sislik kalmadi ama suan sekillerinden cok memnunum insallah bir daha hicbir sorun cikmayacaktir.
Bu gune kadar neredeydim diyorum,sac bandi birazcik kaşlarima dusuyor onun disinda hicbir sorun yok yarin tekrar hastaneye gidecegim ogleden sonra.
merhaba ağrı sızı veya herhangi bir belirti olmuşmuydu kan topladığına dairhayirli geceler arkadaslar , 11 gun once ameliyat olmustum pazartesi pansumana gittigimde sag kulagimda kan toplanmis , hastaneye yatirdilar 1 hafta hastanede kaldim .