Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

evet cok tatlı kasınıyo ya :) inş hepsi kısa surede geçer , ne zmn kulagının üstüne yatmaya başldn

qecer canim qecer :) 15qunlukken yatabiliodum ama rahat deil tabi.. 20qunden snra yatmakta rahattim.. Suan hic aqri sizi yapmio sanki hic olmamisim qibi yatabiliorum :)

aynen pofuduğun dediği gibi 15 gün sürer benim 33. günüm biraz yumuşadı ama sert yerler var bişey falan çarpsa hemen acıyo tek ihtiyacımız olan zaman :)

bise carptirma canim sende acimsi normal yani ole :) bnde sabah koltukta yastiqa koyuyorum basimi sandim kenar yerine qeldi anam o ne acidir oyle nese dikkatli olalim kizlar

Son düzenleme:

canım ben operasyonu geçirdikten sonra söyledim benmkine, başta kızdı nie söylemedin diye, sonra yumuşadı. ben senin kepçe oldugunu bile bilmiyordum diyo. sonrada merak etti baya bi ama görmedi henüz.. tam şekli otrsun öyle göstericem :) bak senin sevgilin anlamamış bile :)

nasi olsa qormemis hala ameliyat olduqunu da demeseydin hep normal olarak bilirdi :) ama yumusamis snucta canim :) benim sözlüm ameliyat olucam qunu biliodu ama saati tam olarak soylemedm ki qelemesin die ameliyata qirerken aradim hemn yola cikmis ameliyattan sonra odadayken elinde ciceklerle qeldi cok mutlu oldum:) sarqilar alindi fln 2.haftada qordu ama icten ameliyet oldum sanio :) haliyle simdiki halini de normal qoruyo :) qerceqi deseydim de izin wermiyceni bildiqim icin en iysi bu oldu :) (kucuk bi sır)

Son düzenleme:

3000 çok ya cidden. Sen 3000'e mi oldun? 2000 falan düşünüyordum ben ama başka doktora gideceğim o zaman. Bi de memnun musun sen şu anda? Ucuza kaçma gibi bi niyetim yok artık 2 ameliyattan sonra da elimde olan da bu yani ama güven verecek biri de olsun istiyorum. Biraz daha katılım olsun ya buraya İst. olanlar katılsın lütfen. Bu arada anladığım kadarıyla fiyattan ziyade doktor ve şans önemli biraz. Özelde olup hiç memnun olmayan da var bedavaya olup çok memnun olanda var. Kulağın yapısıyla alakalı belki de bilemiyorum hiç istediğim gibi olmaz belki de. Neva senin kulağının resmi var mıydı ya belki bende o doktora giderim. 1-2 ay bekleyelim sen memnun olursan ona giderim bende heralde.

Son düzenleme:

Mervecim, bikaç sayfa önce var benim fotoğrafım. Canım ben şimdi aynı doktora 2. ameliyatımı oldum 5 yıl ara ile. 5 yıl beklemem de entersan tabi :) Doktorum çok iyi, parayı da çok önemseyen biri değil gerçekten. Ama dedim ya 2. bu bende emin olamıyorum biraz zaman geçtikten sonra tavsiye edebilirim ancak. Şu an görüntüsü iyi 15. günüm, çok yapışıktı açıldı biraz ya da ödem indi ama bu hali çok iyi biraz daha açılsa sorun olmaz gibi. Ben bu ameliyatımdan sonra cok agrı acı çektim, kulaklarıma bakınca hiç bişey anlaşılmıyor ama sağ kulağım hala ağrıyor, gece uykumda döndüğüm ana ağlayarak uyanıyorum. Boynumu bile elleyince ağrıyo. İlerleyen zamanlar da memnuniyetimi ya da pişmanlığı mı buradan paylaşacam canım.

hayirli geceler arkadaslar , 11 gun once ameliyat olmustum pazartesi pansumana gittigimde sag kulagimda kan toplanmis , hastaneye yatirdilar 1 hafta hastanede kaldim .
kulaktaki kani cikartmak icin bi kac dikis acilmisti haliyle kulakta hafif acilma oldu sag kulaktan tekrar ameliyat ettiler daha dogrusu yeniden dikisler atildi.
damardan surekli antibiyoktik felan verdiler ama inanin ki hastanede kaldigima nerdeyse sevinecegim cok guzel zaman gecirdik :)
suan evdeyim tenisci bandina gecildi 2 gun once pek bi sislik kalmadi ama suan sekillerinden cok memnunum insallah bir daha hicbir sorun cikmayacaktir.
Bu gune kadar neredeydim diyorum,sac bandi birazcik kaşlarima dusuyor onun disinda hicbir sorun yok yarin tekrar hastaneye gidecegim ogleden sonra.
Tüm arkadaslara gecmis olsun dileklerimi opucuklerimi iletiyorum.

Sanada geçmiş olsun canım :) Sıkıntılı olmuş ama iyi atlatmışsın. İnşallah gönlüne göre olur.

Anladım sen 5 yıl arayla aynı doktora oldun yani doğru mu? 5 yıl ilginçmiş yalnız Peki ilk ameliyattan ne kadar sonra kulaklarından memnuniyetsizliğin başladı tekrar? 3-4 aydan sonra tam oturuyor sanırsam. Benm geride zaten 2 ameliyatta da 1'er cm geriye gitti kulağım 3. de bi tık daha geriye gidince tam olacak heralde 3 ayda falan tam oturuyorsa yılbaşına kadar beklerim o zaman senin kulaklarda bi sorun çıkmazsa senin doktoruna gitmek istiyorum. Neresiydi acaba olduğun yer son olarak onu da söyler misin?

Son düzenleme:

cok qecmis olsun canim biraz zorlu bi operasyon olmus seninki.. İnsallah baska sorun cikmaz we tam olarak istedqn olur tatlim..

merhaba ağrı sızı veya herhangi bir belirti olmuşmuydu kan topladığına dair

merhaba kızlar bugün dikişlerim alındı sol kulağımda hafif bi kanama oldu ben artık tamamen duş alabilir miyim hala açılma tehlikesi var mı ve sol kulağım sağa göre daha açık ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…