Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

sol kulağımın arkasında şişlik nasıl geçer ki biran önce geçse :KK43: tam dikiş yeri doktor masaj yap dedi fucidinle bugün biraz ovdum inmiş gibi sanırım indiğinde diğerine benzicek çünkü kafamdan uzaklaştırıyo sanırım kulağımı :KK70:

benziycek canim sislik qecsin cok quzel olcak :)

şişli etfalde olup, memnun olan var mı? barış çakıra ulaşmaya çalışıyorum, 2000 tl ile kabul ederse, barış beyde olucam.

Konuda ki en kararsız en üzgün en şansız birisi olarak yazıyorum :) Öncelikle şunu söylim 23 eylülde ablamın düğünü var ve amacım ona yetişmek iznim de var o günlerde ameliyatlı olup bandajlı halimde evde yatmamda sakınca olamyacaktır :) Biliyorsunuzki birüsürü devlet hastanesine gittim vs..En büyük hatayı ilk başta özele gitmekle yaptım ve sonradan gittim hiçbir devlet hastanesi o özeldeki tadı vermedi :) Aldığım fiyatta 3500 Tl nakit 3200 dede 12 taksit yapılabilirmiş..Sanırım konuşursam 3000e takistle bağlayabilirim..Herneyse sonra baktım millet devlette oluyor dedim bende olayım..Önce kartal devlete sonra sultanbeyli devlete gittim sonuçlar 0 dı..En son burdaki tavbsiyeler üzerine şişli etfale giittim ve ağustos ortası gelirsem tahlillerimi yapıp eylül 1-2 gibi ameliyat oalcağımı maaliyetin max. 1500 Tl olcağını söyledi..Şimdilik bu cepte sanırım eylül birinde ameliyat olsam 23ündeki düğüne yetişirim sapasağlam..Şimdi bu ayın 7.sinde saat 14:00 da pendik marmara eğitim araştırmada ve saat 15:50 de de kartal devlet kbb bölümüne randevum var..Sonkez şansımı deneyeceğim belki daha erken ameliyyat için..Artık işin parasında pulunda değilim..Bakalım o randevu sonuçklarınıda yine yazıcam ona göre bu ay yada eylül ameliyatımı olucam.. kendinize iyi bakın canlar eğer olursa ameliyattımdan görüntüler felan eklemeyi düşünüyorum :)

Merhaba,

siz nerede oldunuz? daha doğrusu ameliyat oldunuz mu? sonuçlar nasıl?

panter ; kulaklarn ço gzl olmuş , kaç ay sonra kulaklrını cok rahat kullanabldn :))

ya kaç ay sonra kulagımz tam iyilck ve dkşlern aclma ihtimali olmyck

canım kulaqın tam olarak iyilesmesi 6ay suruyomus.. 1ayi qecirdikten snrasi sorun deil.. Acilma olayi dikislerin ne zaman olabilir bilmiorum insallah hicbirimizn acilmaz da kiminin 1haftada baslamis kminde 1ayda deisebilio bu ama insallah hic acilmaz..

canım kulaqın tam olarak iyilesmesi 6ay suruyomus.. 1ayi qecirdikten snrasi sorun deil.. Acilma olayi dikislerin ne zaman olabilir bilmiorum insallah hicbirimizn acilmaz da kiminin 1haftada baslamis kminde 1ayda deisebilio bu ama insallah hic acilmaz..

inş acılmaz ya okdar cektik yani , şişlkler ne zmn iner ya yrn bi hafta oluyo ama hala şiş kulagm

ya fotoğraf cektmde bilgisayara aktarmdm kablo kayıptta , kulaklarınıda begendm gayet iyi olmş bnm kulaklrm da senin gibi aynı şiş hatta 6.günüm ama morlklr hala vr snde yok ama gayet gzl bnce içini rahat tut yoksa cok takıntı oluyo :))

bnm sag kulagım sola göre daha şiş ve acıyo ayrıca farklılık olablymş

ya fotoğraf cektmde bilgisayara aktarmdm kablo kayıptta , kulaklarınıda begendm gayet iyi olmş bnm kulaklrm da senin gibi aynı şiş hatta 6.günüm ama morlklr hala vr snde yok ama gayet gzl bnce içini rahat tut yoksa cok takıntı oluyo :))

bnm sag kulagım sola göre daha şiş ve acıyo ayrıca farklılık olablymş

bugün 8. günüm o fotoraftan sonra biraz masaj yaptım ertesi güne farketti evet hala farklı ama yapcak bişi yok :) benim arkasında ödem var solun heralde o da bi kaç güne geçer sol açılcak diye çok korkuyorum ama teşekkür ederim çok saol

inş acılmaz ya okdar cektik yani , şişlkler ne zmn iner ya yrn bi hafta oluyo ama hala şiş kulagm

baya sis sanirim senin canim 10qune hemen hemen inio ama 15qune belirsizlesio yani disardan anlasilmio sisliqi sadece sen dokunduqunda hissediosun o sekile qelio

bugün 8. günüm o fotoraftan sonra biraz masaj yaptım ertesi güne farketti evet hala farklı ama yapcak bişi yok :) benim arkasında ödem var solun heralde o da bi kaç güne geçer sol açılcak diye çok korkuyorum ama teşekkür ederim çok saol

rica edrim :)) nası masaj yaptın ? simdi şiş old için kafamıza yapışık duruyo şişi ininca kafamzla arasnda bi boşluk oluyo bzde açldı sanıyrz bnce

Kocaeli'nde bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar izmit seka devlet hastanesi ücretsiz yapıyor. Çok tatlı bir bayan doktor var muayeneye gittim 1 hafta sonrasına ameliyat için gün verdi. Ücret sordugumda ssk karşılıyor ücret ödemenize gerek yok dedi, lokal anesteziyle olacağım. Ayrıca kıkırdak kıvrımlarım varmış şekil vermeye gerek yokmuş o yüzden kolay bi operasyon olcak dedi ne demek istedigini anlamadım ama bakalım. Salı büyük gün :)

Bende kocaelinde oturuyorum lutfen yardımcı olurmusun tek kulaktan amelıyat oılmak ıstıyorum.

Son düzenleme:
kızlar kulaklrmn fotosunu koydm albümnden bakablrsnz :)

Son düzenleme:
Aaaa lütfen ben 31 yaşındayım :)) Keşke 18 yaşımda yaptırsaymışım, gerçi o zamanlar belki çok iyi yapılamazdı.

Geçmiş olsun sana da First angel. Çok kötü değildi sanırım kulakların iple yaptıklarına göre. Bi sakıncası yoksa nerde olmuştun ?

çok teşekkür ederiim :) hepimze geçmiş olsun. bu arada ben mesajı geç gördüm kusura bakma geç cevap verdim, benm kulaklarımda kıvrım yoktu iple onu oluşturdu doktor, estetik internationalda yaptrdım ben bursada

kızlar 13. günüm.
Pek beceremdim telefondan çektim idarelik artık

Nevacım merhaba,

nasıl oldu sağlık durumun? ağrıların, sızıların ne durumda? memnun musun, kulakta açılma var mı? bu hafta sonu ali beyle muayenem var..

merhaba ağrı sızı veya herhangi bir belirti olmuşmuydu kan topladığına dair

yok hayır canım normal kendi ağrısı vardıda ameliyattan 2 gün sonra pansumanda fark ettiler direk yatırdılar hastaneye zaten , fakat pansuman yapılırken çok bastırıyorlar kan gitsin diye çok canım yanmıştı :KK43: ama şu an çok ama gayet memnunum çektiğim acılara değdi diyebiliyorum :)

X