Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

geçmiş olsun,mutlulugun daim olur inşallah :)
canım ne kadar sürede çıkarttılar senin sargıları,sabırsızlanıyorum bir an önce çıkması için :)

amin insallah canim :) bn sali qunu oldum cuma buyuk sarqim cikti.. Qazli bez uzerinden band takmaya basladm 3qun snra da tamami alindi sadece sac bandi takmaya qectm.. 1hafta tamaminin alinmasi surdu yani bnde.. 16.qunumde dikisim alindi we qunduz sac bandi takmayi biraktm suan sadece qeceleri takiorum.. Acilma dikislerm alndktan snra cok azcik oldu farkedilmio bile nerdyse.. son halinin fotosunu koymustum 191.sayfadaydi snirim bakabilirsn :) darisi sana tatlm.. :)

canim bnde butun sarqilarn alinmasi toplam 1hafta surdu.. 4.qune buyuk sarqilarm alndi 7.qune butun sarqilar alindi..

teşekkür ederim tatlım pazartesi günü muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum inş iyi olur hersey.Burda okudugum kadarıyla doktordan yapışık olmasını istediğimi söylücem.Söylemem gereken başka bişey varmı acaba

Çok geçmiş olsun öncelikle

Umarım üçüncü operasyona hayatınız boyunca ihtiyaç duymazsınız.

Mesaj atamadığım için; hastane ve doktor ismini özelden iletebilir misiniz?

Ilk ameliyatı da aynı doktorda mı oldunuz? Tekrar açılmanın sebebi nedir, iple ameliyat mıydı acaba?

Kampanya bitmeden yararlanmak için acele etmeliyim

rica ederm canim benim.. İnsallah iyi olur we en yakn zamana ameliyat qnunu alirsn tatlm.. Ben yapisik olsundan bska bsey dmedm wala.. aklna ne qeliosa sor doktoruna tatlm nasi olucak iz kalcak mi ne dusunuyosan bildiqin olsa da yine de sor.. Cunku her doktor kndine qore farkli bi yontem kullanabilio..

tamam canım inş iyi olur yaa

dün sargılarım açıldı perşembe günü olmuştum gündüzleri bandaj takma sadece geceleri korumak için bandaj tak dedi

adidasdan bir tane aldım dün akşam gece onu taktım uyudum ama sert biraz daha yumuşakmı tutmak gerekiyor?

benim kulağımı yapışık yaptı doktora söyledim sana öyle geliyor dedi. 10 gün sonra şişlikler insin daha oturacak dedi.

arkadaşlar yardım edin ben geceleri de bandaj takmasam açılırmı birazcık yada ileri ki günler de açılma hafif olacakmı

burdaki yorumlarda yapışık yapın ileride açılır diyenler var bence niye açılsın ki dikiş bu sonuçta nasıl olursa öyle kalır diye düşünüyorum

bir de krem kullanmaya gerek yok dedi. lütfen yardım edin yaaa

çok yapışık gibi... biraz daha açık olabilirdi.... ben ameliyat olmadan önce ellimde göstermiştim bu şekilde olsun diye ama yapışık yapmış

qecms olsun cnim.. Taktiqm bant ne cok sksin ne cok qewsek olsun.. Rahatszlik wermemesi yeterli.. Ayrica acilio.. Dikisler alindktn snra biraz acilio.. Rahat ol boyle olması daha iyi

aslında izmirde olduğumdan okul açıkken de yaptırabilirim sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…