Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

geçmiş olsun,mutlulugun daim olur inşallah :)
canım ne kadar sürede çıkarttılar senin sargıları,sabırsızlanıyorum bir an önce çıkması için :)

amin insallah canim :) bn sali qunu oldum cuma buyuk sarqim cikti.. Qazli bez uzerinden band takmaya basladm 3qun snra da tamami alindi sadece sac bandi takmaya qectm.. 1hafta tamaminin alinmasi surdu yani bnde.. 16.qunumde dikisim alindi we qunduz sac bandi takmayi biraktm suan sadece qeceleri takiorum.. Acilma dikislerm alndktan snra cok azcik oldu farkedilmio bile nerdyse.. son halinin fotosunu koymustum 191.sayfadaydi snirim bakabilirsn :) darisi sana tatlm.. :)

canim bnde butun sarqilarn alinmasi toplam 1hafta surdu.. 4.qune buyuk sarqilarm alndi 7.qune butun sarqilar alindi..

teşekkür ederim tatlım pazartesi günü muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum inş iyi olur hersey.Burda okudugum kadarıyla doktordan yapışık olmasını istediğimi söylücem.Söylemem gereken başka bişey varmı acaba

Canım teşekkür ederim. Nişantaşında özel bi klinikte oldum,doktorum kampanya yapmış 2 binliraya yapıyor şu an da.Ben eski hastası olduğumdan daha altında yaptı tabii.Birde gerçekten iyi biri ücret konusunda çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Eger düşünürsen ayrıntılı olarak bilgi verebilirim sana.Öğrenci olduğun için hiç kolay değil gerçekten, anlıyorum seni.Burdan takip ettiğim kadarı ile ünv. ve araştırma hastanelerinde ücretsiz ameliyat olan arkadaşlar var, keşke yardımcı olabilseler daha iyi olur aslında.Umarım en kısa sürede halledersin, dediğim gibi düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Çok geçmiş olsun öncelikle :-)

Umarım üçüncü operasyona hayatınız boyunca ihtiyaç duymazsınız.

Mesaj atamadığım için; hastane ve doktor ismini özelden iletebilir misiniz?

Ilk ameliyatı da aynı doktorda mı oldunuz? Tekrar açılmanın sebebi nedir, iple ameliyat mıydı acaba?

Kampanya bitmeden yararlanmak için acele etmeliyim :-)

teşekkür ederim tatlım pazartesi günü muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum inş iyi olur hersey.Burda okudugum kadarıyla doktordan yapışık olmasını istediğimi söylücem.Söylemem gereken başka bişey varmı acaba

rica ederm canim benim.. İnsallah iyi olur we en yakn zamana ameliyat qnunu alirsn tatlm.. Ben yapisik olsundan bska bsey dmedm wala.. aklna ne qeliosa sor doktoruna tatlm nasi olucak iz kalcak mi ne dusunuyosan bildiqin olsa da yine de sor.. Cunku her doktor kndine qore farkli bi yontem kullanabilio..

rica ederm canim benim.. İnsallah iyi olur we en yakn zamana ameliyat qnunu alirsn tatlm.. Ben yapisik olsundan bska bsey dmedm wala.. aklna ne qeliosa sor doktoruna tatlm nasi olucak iz kalcak mi ne dusunuyosan bildiqin olsa da yine de sor.. Cunku her doktor kndine qore farkli bi yontem kullanabilio..

tamam canım inş iyi olur yaa

dün sargılarım açıldı perşembe günü olmuştum gündüzleri bandaj takma sadece geceleri korumak için bandaj tak dedi

adidasdan bir tane aldım dün akşam gece onu taktım uyudum ama sert biraz daha yumuşakmı tutmak gerekiyor?

benim kulağımı yapışık yaptı doktora söyledim sana öyle geliyor dedi. 10 gün sonra şişlikler insin daha oturacak dedi.

arkadaşlar yardım edin ben geceleri de bandaj takmasam açılırmı birazcık yada ileri ki günler de açılma hafif olacakmı

burdaki yorumlarda yapışık yapın ileride açılır diyenler var bence niye açılsın ki dikiş bu sonuçta nasıl olursa öyle kalır diye düşünüyorum

bir de krem kullanmaya gerek yok dedi. lütfen yardım edin yaaa

çok yapışık gibi... biraz daha açık olabilirdi.... ben ameliyat olmadan önce ellimde göstermiştim bu şekilde olsun diye ama yapışık yapmış

dün sargılarım açıldı perşembe günü olmuştum gündüzleri bandaj takma sadece geceleri korumak için bandaj tak dedi

adidasdan bir tane aldım dün akşam gece onu taktım uyudum ama sert biraz daha yumuşakmı tutmak gerekiyor?

benim kulağımı yapışık yaptı doktora söyledim sana öyle geliyor dedi. 10 gün sonra şişlikler insin daha oturacak dedi.

arkadaşlar yardım edin ben geceleri de bandaj takmasam açılırmı birazcık yada ileri ki günler de açılma hafif olacakmı

burdaki yorumlarda yapışık yapın ileride açılır diyenler var bence niye açılsın ki dikiş bu sonuçta nasıl olursa öyle kalır diye düşünüyorum

bir de krem kullanmaya gerek yok dedi. lütfen yardım edin yaaa

çok yapışık gibi... biraz daha açık olabilirdi.... ben ameliyat olmadan önce ellimde göstermiştim bu şekilde olsun diye ama yapışık yapmış

qecms olsun cnim.. Taktiqm bant ne cok sksin ne cok qewsek olsun.. Rahatszlik wermemesi yeterli.. Ayrica acilio.. Dikisler alindktn snra biraz acilio.. Rahat ol boyle olması daha iyi

Merhaba canım izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat oldugunu okudum.Bende çocukluğumdan beri bu konudan müzdaribim.Saçlarımı toplayamıyorum bu ameliyatın devlet hastanelerinde yapıldığını bilmiyordum.Bilsem şimdiye kadar çoktan olurdum.Benim merak ettiğim bir kaç şey var onları cevaplarsan çok sevinirim.Bu ameliyatta herhangi bi yaş sınırı varmı ben 22 yaşındayım devlette oldugu için sadece belli yaşlara yapıyoruz gibi birşey varmı? Ne kadar sürede ameliyat sırası geliyo çok bekliyormuyuz..Son olarakta bu hastanede yeşilyurttaydı demi :)

bu ameliyat 6 yaşından büyük herkese yapılıyor herhangi bir sosyal güvencen varsa hiçbir ücret ödemiyorsun sadece 10 tl ye eczaneden kulak bandajı alıyorsun bana 1 buçuk ay sonraya gün verildi hastanede yeşilyurtta zaten izmirin en iyi devlet hastanesi orası diye biliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir bu arada internetten randevu alabiliyosun çok rahat oluyor saatin geldimi hiç beklemiyosun seni hemen içeri alıyolar :)

bu ameliyat 6 yaşından büyük herkese yapılıyor herhangi bir sosyal güvencen varsa hiçbir ücret ödemiyorsun sadece 10 tl ye eczaneden kulak bandajı alıyorsun bana 1 buçuk ay sonraya gün verildi hastanede yeşilyurtta zaten izmirin en iyi devlet hastanesi orası diye biliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir bu arada internetten randevu alabiliyosun çok rahat oluyor saatin geldimi hiç beklemiyosun seni hemen içeri alıyolar :)
canım ben de yeşilyurttayım geçen gittim burun için kbb uzamanına eğrilik vardı kemeri de aldırablirmiyiz operasyonla dedim o estetiğe giriyor olmaz dedi ama yaptıranlar varmış peki kulak da estetğe girmiyor mu yoksa ben yanlışlık yapıp plastik cerrahiye mi gitseydim direk okul 28 inde açılıyor eğer oluru varsa kulak ve burnu birlikte yaptırsam hayatımda istediğm en çok iki şeyi gerçekleştirmiş olrummmm

aslında izmirde olduğumdan okul açıkken de yaptırabilirim sorun olmaz :KK55:

bende seni bekliyordum canım çok teşekkür ederim :) Seni hangi doktor ameliyat etti birde memnunmusun?

canım ben de yeşilyurttayım geçen gittim burun için kbb uzamanına eğrilik vardı kemeri de aldırablirmiyiz operasyonla dedim o estetiğe giriyor olmaz dedi ama yaptıranlar varmış peki kulak da estetğe girmiyor mu yoksa ben yanlışlık yapıp plastik cerrahiye mi gitseydim direk okul 28 inde açılıyor eğer oluru varsa kulak ve burnu birlikte yaptırsam hayatımda istediğm en çok iki şeyi gerçekleştirmiş olrummmm

ben plastik cerrahi bölümüne gittim sanada plastik cerrahiye gitmeni öneririm kulak ve burnu birlikte yaptıranlar var buruna ücret alabilirler belki ama 300 ü geçmez kulağa hiç ücret almazlar merak etme bi an önce randevunu al :)

bende seni bekliyordum canım çok teşekkür ederim :) Seni hangi doktor ameliyat etti birde memnunmusun?

ben şimdilik memnunum 186. sayfada kulağımın resmine bakabilirsin biraz daha zaman geçsin 1 tane daha fotoğraf koyarım benim ameliyatımı asistan doktor yağmur kaan bedir yaptı çok iyi bi doktor ben çok korkağım benimle çok ilgilendi :)

ben plastik cerrahi bölümüne gittim sanada plastik cerrahiye gitmeni öneririm kulak ve burnu birlikte yaptıranlar var buruna ücret alabilirler belki ama 300 ü geçmez kulağa hiç ücret almazlar merak etme bi an önce randevunu al :)
canım o kadar mutlu oldum ki havalara uçuyorum şu an kalbim çarpıyor bir an önce randevu alıyorum internetten nasıl alıyoruz yardımcı olabilirmisin

canım o kadar mutlu oldum ki havalara uçuyorum şu an kalbim çarpıyor bir an önce randevu alıyorum internetten nasıl alıyoruz yardımcı olabilirmisin

izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinin sitesine gir zaten orda yazar e-randevu oraya tıkla çok basit zaten plastik cerrahi polikliniğine tıklarsın gününü ve saatini de ayarlarsın :)

X