Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

sanırım hasretimbebikodayız. 1 tane alıyorum. kızlar hafta içi ben yoğunum gece bildirim yapcam . bu hafta düzenli başlayalım listemize .

femmepetal femmepetal canım herkesin duasını yazıp liste yapsan nasıl olur vaktimiz olduğu zaman sıradaki arkadaşlar için okuyabiliriz o şekilde ne dersnz

femmepetal femmepetal canım herkesin duasını yazıp liste yapsan nasıl olur vaktimiz olduğu zaman sıradaki arkadaşlar için okuyabiliriz o şekilde ne dersnz
Canım o şekilde takip edilemiyor,kim okudu kim okumadı bilemiyorum,herkes kiste sırasını takip edip geceden duasını yazacak,ertesi gece ben girip okudu diye güncellerim zaten.herkes düzenli bildirim yapsa ben takip etmeye razıyım,her ismin karşısına okudu yazarım zevkle.

Yarın Cemrenaz3 Cemrenaz3 için okuyoruz
Bu geceden dualarını yazmazsa atlayalım Z zencefiltarcin ve M melissamelis E geçelim kızlar
Bu kişilerden yarın sabaha kadar duasını yazanlar için başlayalım,yazmayanları listeden çıkarıcam.

canım benim duam
tüm dualarımın El Muktedir,El Mucib isimleriyle kabul olması.

ben hafta içi geç geliyorum haberin olsun femmepetalcim. düzenli okuyacağm inşallah

canım benim duam
tüm dualarımın El Muktedir,El Mucib isimleriyle kabul olması.

ben hafta içi geç geliyorum haberin olsun femmepetalcim. düzenli okuyacağm inşallah
Tamam tatlım,ben de geç vakit bakabiliyorum ancak 11 den sonra ben okuyorum Allah kabul etsin duanı

femmepetal femmepetal
Baslayalim cnm hayırlısıyla insallah..

duam;Rabbim dua sahibi kulunun eşi ve evladiyla tüm yakinlarinin sagliklarini huzurlarini daim eyle. Yuvasına bereket ver, rızkını arttir borcunu kolaylıkla ödemeyi nasip eyle.Hakkinda hayirli kapilar ac hayirli insanlarla karsilastir.Hepimizin dualarini kabul, ibadetlerini makbul buyur. Bizleri senin yolundan ayirma. Razı olduğun kullarından eyle.Amin

X