- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- Konu Sahibi femmepetal
Ben de okudum da M melissamelis duasını da yazmadı,listeden çıkarıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazmıştı cnm duasini bi önceki sayfadaBen de okudum da M melissamelis duasını da yazmadı,listeden çıkarıyorum
canım benim duam
tüm dualarımın El Muktedir,El Mucib isimleriyle kabul olması.
ben hafta içi geç geliyorum haberin olsun femmepetalcim. düzenli okuyacağm inşallah
Ben kendime kadar sirayi okudum az once bitirdim. Allah kabul etsin niyetlerinizi.Düzelttim canım,cemrenazı çıkardım
- femmepetal . Okudu
- Hasretim bebiko
- Z zencefiltarcin okudu
- melisamelisss
- gulbera
- G guzbahar okudu
- Selenofil
- D delicezeytin79
- M Mor hayaller okudu
- _Birce_
Ya aslında herkes gelip duasını yazıp düzenli bildirim yapsa kimse çıkmasa
Böyle hak geçiyor,o yüzden çıkaralım diyorum yanlış anlaşılmasın
Evet canım bu hafta 2 kişi geçiyoruzKızlar bugun içerisinde mutlaka okuycam
2 kere okuycaz değil mi
canım ben melisamelis, lilyumdelisi, gülbera ve güzbahar için okudum. benim bundan öncesi için okumam gereken var mı ? eksik kalmasın kimsenin hakkı geçmesin die soruyorum. mesela sana ve hasretim bebikoya cemrenaz a okumam gerekiyor mu onların sırası geçti mi? yoksa onlara sonra mı okuyacağız.Bugün: okuyacağım diyenleri de okudu yazdım 2 tane okuyoruz kızlar
- femmepetal okudu
- Hasretim bebiko
- Cemrenaz3
- Z zencefiltarcin okudu
- gulbera okudu
- G guzbahar
- Selenofil okudu
- D delicezeytin79
- M Mor hayaller
- _Birce_ okudu
Canım,liste yeniden başladığında tam toparlanamadık o yüzden ben dahil ilk 2-3 kişi biraz karambole gitti,sonradan 2şer okuyalım bu hafta listemiz otursun dedikcanım ben melisamelis, lilyumdelisi, gülbera ve güzbahar için okudum. benim bundan öncesi için okumam gereken var mı ? eksik kalmasın kimsenin hakkı geçmesin die soruyorum. mesela sana ve hasretim bebikoya cemrenaz a okumam gerekiyor mu onların sırası geçti mi? yoksa onlara sonra mı okuyacağız.