Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Yarın gulbera gulbera ve G guzbahar
İçin 2 tane okuyacağız,kızlar duanızı yazın lütfen( bu liste böyle 2şerli geçelim,hem vakit kaybetmemiş oluruz hem de kim çıkıyor kim kalıyor tespit etmiş oluruz)

1. femmepetal femmepetal . Okudu
  2. Hasretim bebiko Hasretim bebiko
  3. Z zencefiltarcin okudu
  4. melisamelisss melisamelisss
  5. gulbera gulbera
  6. G guzbahar okudu
  7. Selenofil Selenofil
  8. D delicezeytin79
  9. M Mor hayaller okudu
  10. _Birce_ _Birce_
Düzelttim canım,cemrenazı çıkardım
Ya aslında herkes gelip duasını yazıp düzenli bildirim yapsa kimse çıkmasa
Böyle hak geçiyor,o yüzden çıkaralım diyorum yanlış anlaşılmasın
Ben kendime kadar sirayi okudum az once bitirdim. Allah kabul etsin niyetlerinizi.
Gulbera ve guzbahar icin yarin okucam bildiririm

duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

1. femmepetal femmepetal okudu
  3. Cemrenaz3 Cemrenaz3
  4. Z zencefiltarcin okudu
  5. gulbera gulbera okudu
  6. G guzbahar
  7. Selenofil Selenofil okudu
  8. D delicezeytin79
  9. M Mor hayaller
  10. _Birce_ _Birce_ okudu
Bugün: okuyacağım diyenleri de okudu yazdım 2 tane okuyoruz kızlar
Gülbera: Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

Kızlar benim duam biraz uzun kusura bakmayın. be akşam okuyacağım...

Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle; dünya ve ahiret güzellikleri, hayırlı bol rızıklar ver; doğru yoldan ayırma; kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

1. femmepetal femmepetal okudu
  3. Cemrenaz3 Cemrenaz3
  4. Z zencefiltarcin okudu
  5. gulbera gulbera okudu
  6. G guzbahar
  7. Selenofil Selenofil okudu
  8. D delicezeytin79
  9. M Mor hayaller
  10. _Birce_ _Birce_ okudu
Bugün: okuyacağım diyenleri de okudu yazdım 2 tane okuyoruz kızlar
canım ben melisamelis, lilyumdelisi, gülbera ve güzbahar için okudum. benim bundan öncesi için okumam gereken var mı ? eksik kalmasın kimsenin hakkı geçmesin die soruyorum. mesela sana ve hasretim bebikoya cemrenaz a okumam gerekiyor mu onların sırası geçti mi? yoksa onlara sonra mı okuyacağız.

canım ben melisamelis, lilyumdelisi, gülbera ve güzbahar için okudum. benim bundan öncesi için okumam gereken var mı ? eksik kalmasın kimsenin hakkı geçmesin die soruyorum. mesela sana ve hasretim bebikoya cemrenaz a okumam gerekiyor mu onların sırası geçti mi? yoksa onlara sonra mı okuyacağız.
Canım,liste yeniden başladığında tam toparlanamadık o yüzden ben dahil ilk 2-3 kişi biraz karambole gitti,sonradan 2şer okuyalım bu hafta listemiz otursun dedik
Hakkı'm varsa helal olsun canım dert etme,inşallah yeniden kiste başına dönünce sayımız oturmuş olur

X