Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

1. femmepetal femmepetal .
  2. Hasretim bebiko Hasretim bebiko
  3. Cemrenaz3 Cemrenaz3 .
  4. S Selcenay .
  5. Z zencefiltarcin
  6. M melissamelis
  7. gulbera gulbera
  8. tubatesbih tubatesbih
  9. G guzbahar
  10. @Hazal
  11. D delicezeytin79
  12. M Mor hayaller
Hasretim bebiko Hasretim bebiko duanı yazar mısın?

Yarın cuma başlayalım artık,listeden çıkmak isteyenler ve mazeretliler lütfen yarın öğlene kadar bildirsinler

Kızlar yönetmeye çalışıyorum ama çoğunluktan ses çıkmıyor,yarın da bildirim yapmayanları çıkarıcam listeden,kalanlarla 2-3 okuruz gerekirse yine devam ederiz
Canım benim hasretimbebiko köyde olacaktı bir ay daha donmemistir sanirim
ses veremeyenleri musait olmayanlari atlayıp okuyalım bence de sonraki turda devam ederiz olmazsa böyle boşa geçiyor zamanımız

3. Cemrenaz3 Cemrenaz3 .
  4. S Selcenay .
  5. Z zencefiltarcin
  6. M melissamelis
  7. gulbera gulbera
  8. tubatesbih tubatesbih
  9. G guzbahar
  10. @Hazal
  11. D delicezeytin79
  12. M Mor hayaller

Yarın cuma başlayalım artık,listeden çıkmak isteyenler ve mazeretliler lütfen yarın öğlene kadar bildirsinler

Kızlar yönetmeye çalışıyorum ama çoğunluktan ses çıkmıyor,yarın da bildirim yapmayanları çıkarıcam listeden,kalanlarla 2-3 okuruz gerekirse yine devam ederiz
ses veremeyenleri musait olmayanlari atlayıp okuyalım bence de sonraki turda devam ederiz olmazsa böyle boşa geçiyor zamanımız

3. Cemrenaz3 Cemrenaz3 .
  4. S Selcenay .
  5. Z zencefiltarcin
  6. M melissamelis
  7. gulbera gulbera
  8. tubatesbih tubatesbih
  9. G guzbahar
  10. @Hazal
  11. D delicezeytin79
  12. M Mor hayaller

Ama duası yok canım,o Zaman duasını yazmasana,niyeti neyse onun kabulü için diyelim

Bir de Bi kaç kişi dışında çoğunluktan ses yok,şimdi liste sırasına göre okuruz tamam da arkadaş ne topiğe uğramış,ne de okumuş diyelim o zaman ne olacak,sen 1 liste olduğu kadar okuyalım mı diyorsun?

Gunaydinlar hayirli sabahlar hayırlı Cumalar
femmepetal femmepetal
ben ses vermeyenleri atlayalım diye düşünmüştüm neyse hasretimbebiko nun imkani yok net e girmeye onu okuyalim bugün listedeki arkadaşlardan haber çıkmazsa okumadan siradakine devam edelim dediğin gibi iki üç kişi okuruz artık

Canım ben namazimi kilip senin için okudum listede olmayacaksan da içimden geldi hakkinda hayirlisi olsun herseyin Allah yar ve yardimcin olur inşallah
Canim allah razı olsun Rabbim seninde hayirli dualarini kabul etsin insallah, ,,,,,ben adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim ama hala mazeretliyim leke goruyorum 2 kere dusuk yaptim insallah bu sefer allahin izniyle bisey olmaz

Canim allah razı olsun Rabbim seninde hayirli dualarini kabul etsin insallah, ,,,,,ben adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim ama hala mazeretliyim leke goruyorum 2 kere dusuk yaptim insallah bu sefer allahin izniyle bisey olmaz
Ah canim ya çok sevindim hayirli olsun Rabbim tamamına erdirir saglikla kolaylıkla kucağına almayı nasip eder inşallah korktuklarindan emin olmani nasip etsin Rabbim
senin ve bebek özlemi çeken tüm kardeşlerimin kucaklari hayirlisiyla dolar insallah
yatmadan önce okuycam senin için dualarimdasin cnm sen ve melegin Allah a emanet olun insallah

Ah canim ya çok sevindim hayirli olsun Rabbim tamamına erdirir saglikla kolaylıkla kucağına almayı nasip eder inşallah korktuklarindan emin olmani nasip etsin Rabbim
senin ve bebek özlemi çeken tüm kardeşlerimin kucaklari hayirlisiyla dolar insallah
yatmadan önce okuycam senin için dualarimdasin cnm sen ve melegin Allah a emanet olun insallah
Allah razı olsun cnm rabbim seninde dualarini kabul etsin insallah, ,,,,,rabbim kimseyi evlatla sinamasin rabbim herkese nasip etsin insallah

Insallah bebisinizi sag salim mutlulukla kucaginiza alirsiniz . Sayisiz ya safi çektim.

X