Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Benim duam
Allahım karşıma hayırlı bir insan çıkar o senin de sevdiğin kalbinde allah sevgisi olan imanli saygılı ailesi düzgün bir insan olsun o kişiyi hem kalbime hem aklıma sevdir bize hayırlı bir yuva nasip et ve o yuvada ibadet edebilmeyi sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmayı ve onları insanlık için düzgün şekilde yetistirebilmeyi nasip et amin

Kızlar bu aralar ailevi sorunlarimiz çok fazla inşallah sizin temiz kalbinizden gelen duayla Allahin izniyel üstesinden gelcez

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ya muheymin sen selamsin rahimsin rahmansin Allahım sen meliki Muktedirsin yeri göğü yaradansın Allahıum sen hazal kulunun ve ailesinin işlerini en hayırlı şekilde çöz kapalılıklarını aç feraha kavuştur Ailesiyle birlikte huzur dirlik birlik ver üzerlerinde nazar kıskançlık varsa sen gider yollarinda gitmeyen işlerini sen yola getir abisinin evine huzur ver maddi sıkıntılarını gider annesine acil şifalar ver ve ablasinin işlerini kolaylaştır dogudaki tahini hayırlı bi yere gelsin ve son olarakda ablamada banada (hazal kardeşimiz)hayırlı kismetler hayirli insanlarla karsilasstir Ya Rabbim dualarimiz kabul eyle gunahlarimizi af eyle .Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

Kizlar duam biraz uzun kusura bakmayin rabbim hepinizden razi gelsin

morhayaller ve hazal
dualariniza canı gönülden aminnnnn
Rabbim kabul buyurur insallah
femmepetal femmepetal 2 tane okudum canim

morhayaller ve hazal için 2 tane okudum Rabbim vesile kılsın inşallah derdi olanlara dileği olanlara

femmepetal femmepetal mor hayaller ve hazal için okudum. allah kabul etsin.
Rabbim hepinizden kat kat razi olsun kızlar
Sizin de dualariniz kabul etsin inşAllah
Herşey için çok sağolun

Canim senin için okudum bu arada duanla birlikte
Çok teşekkür ederim allah razi olsun ben okuyamiyorum özel günümdeyim malesef ama bitince okuyacağım inş böyle birbirimizi hiç tanımadan dua edebiliyor olmak mükemmel bir duygu allah islam dini layıkıyla yaşamayı nasip etsin dinimiz çok güzel çok yüce çok şükür

y
  1. femmepetal femmepetal okudu
  2. Hasretim bebiko Hasretim bebiko
  3. Z zencefiltarcin okudu
  4. gulbera gulbera okudu
  5. G guzbahar
  6. melisamelisss melisamelisss mazeretli
  7. Selenofil Selenofil okudu
  8. M Mor hayaller okudu
  9. _Birce_ _Birce_ okudu
Hazal ve mor hayaller için okudum Allah kabul etsin
Yarın _Birce_ _Birce_ için 1 tane okuyoruz kızlar
Listemizin son hali böyle mi?
Hasretim bebiko Hasretim bebiko ve Cemrenaz3 Cemrenaz3
Devam mı? Z zencefiltarcin sen de biliyorsun canım ben hatırlayamadım
canim cemrenaz dan ses çıkmadı bu turda okumadi diye hatırlıyorum listeden çıkarabiliriz sanırım
hasretimbebiko da köye gitmişti bir ay olmayacaktı listede kalayım dedi ama okuyor mu bilemiyoruz bildirim yapamadigindan dilersen onu listede tutalım
yarin msgulerr ile birlikte senin için de okuyalim derim senin günün de atlandi hatırladığım kadarıyla

Liste bitsin baştan başlayınca tek tek gidelim diye düşünmüştüm,Belki 2 tane okumak zor gelir,herkes hergün bildirim yapsa içim rahat edecek Ama olduğu kadar artık
Allah salih niyetle ettiğimiz büyün duaları kabul etsin inşallah

canim yarin da iki okuyalim sonra tek tek okuruz senin hakkini yemeyelim sana okunmadi bu listede yanlislik olmasin hasretim bebikodan baslandi gecen cuma senin siran atlandi sen kendini sona bırakmış oldun sanırım. arkadaslar da razi olacaktir buna eminim duanizi yazin kuzum siz msgulerr ve sen femmepetal yarin ikiniz için okuruz

X