- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- Konu Sahibi femmepetal
sıradaki arkadaslar hazal ve delicezeytin dualarinizi yazar misiniz okuyalim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımYazmamışlar sanırım
D delicezeytin79 den hiç bildirim yok
Selenofil ve M Mor hayaller E geçelim
Kızlar duanızı yazın
sıradaki arkadaslar hazal ve delicezeytin dualarinizi yazar misiniz okuyalim insallah
Yazmamışlar sanırım
D delicezeytin79 den hiç bildirim yok
Selenofil ve M Mor hayaller E geçelim
Kızlar duanızı yazın
morhayaller ve hazal
dualariniza canı gönülden aminnnnn
Rabbim kabul buyurur insallah
femmepetal 2 tane okudum canim
morhayaller ve hazal için 2 tane okudum Rabbim vesile kılsın inşallah derdi olanlara dileği olanlara
Rabbim hepinizden kat kat razi olsun kızlarfemmepetal mor hayaller ve hazal için okudum. allah kabul etsin.
Canim senin için okudum bu arada duanla birlikteAllah dua eden herkesten razı olsun ve sevdiği kullarına eylesin dua eden herkesin kalbinden geçen dua ve dilekerini en tez vakitte kabul etsin Amin. _Birce_ gulbera Z zencefiltarcin
Çok teşekkür ederim allah razi olsun ben okuyamiyorum özel günümdeyim malesef ama bitince okuyacağım inş böyle birbirimizi hiç tanımadan dua edebiliyor olmak mükemmel bir duygu allah islam dini layıkıyla yaşamayı nasip etsin dinimiz çok güzel çok yüce çok şükürCanim senin için okudum bu arada duanla birlikte
Melisamelis için okuduk canım
canim cemrenaz dan ses çıkmadı bu turda okumadi diye hatırlıyorum listeden çıkarabiliriz sanırımHazal ve mor hayaller için okudum Allah kabul etsin
- femmepetal okudu
- Hasretim bebiko
- Z zencefiltarcin okudu
- gulbera okudu
- G guzbahar
- melisamelisss mazeretli
- Selenofil okudu
- M Mor hayaller okudu
- _Birce_ okudu
Yarın _Birce_ için 1 tane okuyoruz kızlar
Listemizin son hali böyle mi?
Hasretim bebiko ve Cemrenaz3