• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Devam edelim tabi ki,isteyen ben varım desin yeni liste yapalım,bana zor olmuyor her gün okumak,şu anda mazeretliyim ama çok boşlukta gibi hissediyorum kendimi.
Aynı liste devam etsin mi?

Kızlar mazeretlilerin listeyi kopyala yapıştır yapsın ve kendi karşısına mazeretli yazsın
Ben bugün temizlenicem inşallah,yarın başlayalım,çilekkokusuyla başlayalım :KK66:

Kizlar ben katilmiycam bu sefer mazeretliyim kürtajdan dolayi uzun surucek gene sanirim yoksa isterim bidaha ki sefer e insallah

Kizlar ben katilmiycam bu sefer mazeretliyim kürtajdan dolayi uzun surucek gene sanirim yoksa isterim bidaha ki sefer e insallah
Canım ben namazimi kilip senin için okudum listede olmayacaksan da içimden geldi hakkinda hayirlisi olsun herseyin Allah yar ve yardimcin olur inşallah

Kızlar mazeretlilerin listeyi kopyala yapıştır yapsın ve kendi karşısına mazeretli yazsın
Ben bugün temizlenicem inşallah,yarın başlayalım,çilekkokusuyla başlayalım :KK66:
Bende okudum bugün bir tane Rabbim kabul etsin sıra kimin bilmiyorum belirtilmemiş ama ben bugun için okudum

Back