Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

kızlar duamı ekledim. ama isterseniz benim mazeretim bitince okuyabiliriz.

Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
Canım okudum Allah kabul etsin

kızlar duamı ekledim. ama isterseniz benim mazeretim bitince okuyabiliriz.

Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

Okudum cnm Allah niyetlerini kabul etsin, senin ve tum anne adaylarinin yar ve yardimcisi olsun.

Kızlar ben bugünden itibaren mazeretliyim,dualarımı okuyamıyacağım
şimdiden yeni yılımız mutluluk,şans,sağlık getirsin
Büyün Dilek'lerimiz gerçekleşsin,buradan müjdeli haberler paylaşalım inşallah :KK200:

Kizlar yeni yilimiz geliyor.umuyorum dileklerimize kolayliklarla kavustugumuz yilimiz olur. Listemiz zate n az kisi gerek turkce gerek Kurandan gerek arapca , dualarinizda bize guzel enerjilerinizi yollayin bol bol , Allah razi olsun:KK200:

cnm ben cuma / ctesi / pazar giremeyebilirim şimdiden senin ve diğer arkadaşlar icin duamı Aliyorum sorun olmazsa

X