- 18 Nisan 2011
- 604
- 99
- Konu Sahibi femmepetal
Ben hastaydim 3 gündür kizlar kusura bakmayin giremedim internete 3 kisiye birden okuycam bugün hakkinizi helal edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım okudum Allah tez zamanda kendi katından salih kullarından nasip eylesinbenim duam : Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır .
dunya ahiret mutluluğu ver. Amin
benim duam : Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır .
tuba duamı ettim inşallah en hayırlı zamanda dileklerin kabul olur,bizle paylaşırsın cnm:)benim duam : Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır .
- femmepetal . Okudum
- Cilekkokusu12345
- Hasretim bebiko
- Cemrenaz3 .
- S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin . okudu
- M melissamelis
- gulbera okudu
- tubatesbih okudu
- G guzbahar mazeretli
okudum cnm ama ben geç okuyabiliyorum , dün bildirimi unutmuşum bugün zaten önceki sayfada okuduğumu eklemiştimmelisamelisss okuyor müsün canım? 2 gündür bildirim yapmadın
amin cnm Allah razı olsuntuba duamı ettim inşallah en hayırlı zamanda dileklerin kabul olur,bizle paylaşırsın cnm:)
tubatesbih içindi
- femmepetal . Okudum
- Cilekkokusu12345 okudu
- Hasretim bebiko . Okudu (köyde)
- Cemrenaz3 . Okudu
- S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin . okudu
- M melissamelis okudu
- gulbera okudu
- tubatesbih okudu
- G guzbahar mazeretli
Bugün G guzbahar için okunuyırm