Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Kızlarcım lütfen saat 23:00 a kadar okuyalım mümkünse,geçe kalacaksanız,önceden bildirim yapıp,okuyacağım,okundu sayın gibi söyleyin ki,listeyi güncelleyeyim ben de bazen 11 den sonraya kalamıyorum,ertesi güne kalmasın,karışmasın :KK66:

1. femmepetal femmepetal . Okudum
  2. Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 okudu
  3. Hasretim bebiko Hasretim bebiko mazeretli
  4. Cemrenaz3 Cemrenaz3 . Okudu
  5. S Selcenay okudu
  6. Z zencefiltarcin . Okudu
  7. M melissamelis okudu
  8. gulbera gulbera okudu
  9. tubatesbih tubatesbih okudu
  10. G guzbahar mazeretli
Kızlar cemrenazı okudu sayacaktık herhalde dimi? melisamelisss melisamelisss son liste böyle istersen sen mazeretlilerin yerine de oku,benim şimdi 104 ayetel kürsim var yoksa okurdum,Allah kabul etsin canım
benim için gerek kenzül arşla gerek türkçe duasıyla okuyan herkese tşk ediyorum kızlar ,inşallah Rabbim dualarımızla hepimizi sevindirsin :)

duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN
femmepetal femmepetal okudum cnm
gulbera gulbera Rabbim dualarını hayirlisi ile kabul buyurur inşallah. .

1. femmepetal femmepetal .
  2. Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
  4. Cemrenaz3 Cemrenaz3 .
  5. S Selcenay
  6. Z zencefiltarcin . okudu
  7. M melissamelis
  8. gulbera gulbera 2 tane okudu
  10. G guzbahar mazeretli

1. duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

1. femmepetal femmepetal .
  4. Cemrenaz3 Cemrenaz3 .
  5. S Selcenay
  6. Z zencefiltarcin . okudu
  7. M melissamelis
  8. gulbera gulbera 2 tane okudu
  10. G guzbahar mazeretli

1. duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

1. femmepetal femmepetal . Okudum
  4. Cemrenaz3 Cemrenaz3 . Okudu
  5. S Selcenay okudu
  6. Z zencefiltarcin . Okudu
  7. M melissamelis
  8. gulbera gulbera 2 okudu
  10. G guzbahar mazeretli

X