Kendisine Dual Plan uygulanan arkadaşlar kimlere ameliyat oldular ?

Ben de 20 gün önce İzmirde Cenk Tokat'a ameliyat oldum. Dual plan yöntemiyle yuvarlak protez kullandı. Kilolu biri değilim. Göğüs altım 71-72 cm ama kesinlikle alttan protezi hissetme gibi bir durum yok. O konuda şüpheniz olmasın bence.

gecmiş olsun canım . darısı benım basıma ins.

canım clara83 yakınen reeldede tanıyorum oda benim gibi dual pland oldu. ve oda cok memnun bende cok memnunum tavsiyede ederim.

gecmiş olsun canım . darısı benım basıma ins.

Amin canım inşallahhh. Canı çok tatlı biri olarak söylüyorum hiiiiç korkulucak bir ameliyat değil. Ameliyattan sonra bir hafta bebeklik günlerine geri dönüyosun okadar:) Bİr hafta annem baktı bana... Kaldırdı, yatırdı, ağzıma yemek besledi, giydirdi vs.. Evlendikten sonra insan anne evini özlüyor. o yüzden pek tatlı bir tatil geldi bana Tabi şimdi işbaşı yaptım, evde işler gene bana kaldı. Şakasına acaba gene mi ameliyat olsam diye takılıyorum anneme

korksam da korkmasam da olmak ıstıyorum canım ne guzel 1 hafta annen nazladı seni. ee anne yüregı işte dayanamadı evladına tabi.sende tabi ohh keyif yaptın

korksam da korkmasam da olmak ıstıyorum canım ne guzel 1 hafta annen nazladı seni. ee anne yüregı işte dayanamadı evladına tabi.sende tabi ohh keyif yaptın

Aynen öyle oldu valla :) Dual plan yöntemi başarılı buluyorum. sonuçlarını da zaten yaptıran arkadaşlardan görmüşsündür. Alttan protez falan hissedilmiyor. Hİçbir yaptırandan da böyle bir şikayet duymadım. Tavsiye ederim:128:

benimde dual plan olacak. insallah istediğim gibi olur

Cenk tokata olan bir arkadaşımınızınkisi çok doğaldı seninkisini gorebilmem mümkün mü ?

Canım Ufuk bilkay a muayene olucam izmirde, dual plan uyguladıgını söyledi kendisi, ama ben daha hiç sonuc görmedim resim anlamında, özelden mailini atabilir misin görşsek senle ?? dual plan yöntem hakkında ön yargılarım var ulasırsan büyük sevap işlemiş olursun (

seninle aynı durumdayım izmirde ameliyat olmam gerekebilir, olursam istediğim isim ufuk bilkay. sonuc görmeye ihtiyacım var lütfn bana da ulasın :..((((

Benimde dual plan.daha once ustlerim bombos alttada coook az meme dokum vardi.damla model dual plan uygulandi memnunum...

Benimde dual plan.daha once ustlerim bombos alttada coook az meme dokum vardi.damla model dual plan uygulandi memnunum...

incilyacım zaten seninkilere bayıldım ben... ya bir yuvarlak begeniyorum bir damla, cc olarak kafamda aşağı yukarı bir aralık olustu gibi ama su protez şekli kafamı çok karıstıryor :/ ist da teoman dogan da dual plan anatomik protez kullanıomus... oda çok iyi bir doktor. izmirde ufuk bilkay da meme musaitse dual plan uyguluyormus, yuvarlak damla bilmiyorum henüz istanbula gidememe durumum olabilir, o zaman ufuk bilkay a güvendim ama sonuc göremedim hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…