E
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendisine Dual Plan uygulanan arkadaşlar kimlere ameliyat oldular ?
- Konu Sahibi abcj
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? A
aleyna.85
Ziyaretçi
sanmıorum öyle farklılık olsun canım, öncesi ve sonrası farkından belli oluyor,, bir de o resimlere baktığımda doktorların mentor markayı kullandığını gördüm, e biz de aynı markayı kullandık, bence burda olay biraz da doktor da bitiyor,ben büyük istiyorum diyorum doktorum sen dansöz olmayacaksın ki diyor, kocaman göğüsleri napcaksın diyor,,, alala istediğimin olması için dansöz yaptırcaklar beni:)))
düşün taşın,cesaretini topla,okadar para ve cesaretten sonra beklentinin karşılığını alamamk gerçekten çok üzücü,,, ama yurt dışındaki hastaların göğüslerine baktığımızda çok daha tatmin edici,,, kader utansın
düşün taşın,cesaretini topla,okadar para ve cesaretten sonra beklentinin karşılığını alamamk gerçekten çok üzücü,,, ama yurt dışındaki hastaların göğüslerine baktığımızda çok daha tatmin edici,,, kader utansın
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
canım kendi koydugun fotonun üzerien gel tıkla çıkıyor eski halinide görürüsün hem kadının.yerimsenibenben google dan görsellerden buldum cnm..snr üşendim siteye girip tek tek bakıp bulmaya:)
iyi bak sen bulmuşsun:)
çok çok başarılı gerçekten...
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
evet ben de resimlere baktım da en güzeli o bayanınki,,, ama onun dediğiniz gibi ameliyat öncesi de göğüs şekli öyleymiş ve biraz varmış göğsü,,, herkesde aynı sonuç çıkması zor,,,,
ya 800 cc taktıran afrikalıyı gördünüz mü kızlar:))) benim doktorum 250ye zor ikna etmiştim :))
takılacak protez cc'sine meme dokusuna vs. bakarak karar veriliyor diye biliyoruz ya, e yurt dışındakilerde 300 den aşağı görmek çok zor ve geneli 400 civarı ve üzeri,,, sizce neden bizde doktorlar 250-300 arasını tercih ederken,bundan fazlası olmaz derken, yurt dışındaki sonuçlara baktığımızda geneli 400cc üzerinde?
...ve farkettiysen o yurtdısında yapılmıs ameliyatlardaki fotoların çok azı güzel. bizim doktorlarımız iyiydir. ben kendimi türk hekime emanet ederim. :)
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
A
aleyna.85
Ziyaretçi
bu sekilde türkiyede yapılan meme büyütme operasyonlarının öncesi ve sonrası fotoların bu kadar kalabalık bulunduğu bir site var mı? aradım ama bulamadım,zaten yanılmıyorsam yasakmış,sadece bazı doktorların sitelerinde 1-2 resimle karşılaştım,onlar da okadar operasyon arasından secilmiş olanlardı,...ve farkettiysen o yurtdısında yapılmıs ameliyatlardaki fotoların çok azı güzel. bizim doktorlarımız iyiydir. ben kendimi türk hekime emanet ederim. :)
bizim doktorlarımız kötü yapıyor,yurtdışındakiler iyi yapıyor demiyorum canım,kastettiğim türk hekimleri büyük göğüs yanlısı değil, çok örneklerini gördüm de duydum da, vücudu kaldırabiliyor yani memesinin alamaması gibi bir durum yok ama doktor sen minyonsun sana bu ölçü gider diyip kendi isteğinde ısrar ediyor, ama sağlığı teşkil etmediği sürece meme büyüklüğü hastanın istediğini karşılayıcı olmalı diye düşünüyorum...
Evet ama Tuğrul Turan da kasaltı yapmıyor
kas altı da yapıyor ama çok nadir diye biliyorum .
- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
Türkiye de yok malesef yasaklandı birkaç sene önce foto vardı. Birde bizim doktorlarımız doğallıktan yana o yüzden daha küçükte ısrar edebilirler. Ameliyatlarda daha başarılı oluyor belki de bu yüzden:)bu sekilde türkiyede yapılan meme büyütme operasyonlarının öncesi ve sonrası fotoların bu kadar kalabalık bulunduğu bir site var mı? aradım ama bulamadım,zaten yanılmıyorsam yasakmış,sadece bazı doktorların sitelerinde 1-2 resimle karşılaştım,onlar da okadar operasyon arasından secilmiş olanlardı,
bizim doktorlarımız kötü yapıyor,yurtdışındakiler iyi yapıyor demiyorum canım,kastettiğim türk hekimleri büyük göğüs yanlısı değil, çok örneklerini gördüm de duydum da, vücudu kaldırabiliyor yani memesinin alamaması gibi bir durum yok ama doktor sen minyonsun sana bu ölçü gider diyip kendi isteğinde ısrar ediyor, ama sağlığı teşkil etmediği sürece meme büyüklüğü hastanın istediğini karşılayıcı olmalı diye düşünüyorum...
sanmıorum öyle farklılık olsun canım, öncesi ve sonrası farkından belli oluyor,, bir de o resimlere baktığımda doktorların mentor markayı kullandığını gördüm, e biz de aynı markayı kullandık, bence burda olay biraz da doktor da bitiyor,ben büyük istiyorum diyorum doktorum sen dansöz olmayacaksın ki diyor, kocaman göğüsleri napcaksın diyor,,, alala istediğimin olması için dansöz yaptırcaklar beni:)))
selam,
antalyadami ameliyat oldun,doktorun kimdi,hastanede kaldinmi,kasaltimi kasüstümü,kacamal oldu yazarsan cok sevinirim,cünkü bu yaz gelip antalyada gögüsleri
büyüttürmek istiyorum,cevabin icin tesekkurler
pnr_;5441832 cım meraba. Ben izmirde yaşıyorum ve gögüslerim konusunda çok dertliyim son iki senedir iyice küçüldüler fakat genel cerrah doktorum estetik ameliyat geçirebileceğimi meme dokumun meme altına yerleştirilicek proteze uygun olduğunu belirtti. iki doktor tavsiye etti Ahmet Aksoylar ve Erdal Tuğsel fakat ben kendilerinin ismini daha önce hiç duymadım. Ufuk Bigay'ı çok duymuştum fakat bizzat ameliyat olan kimseyle konusmamıştım hiç . Bana kaç cc ve damla mı yuvarlak mı high mı modarate mi taktırdığını,hangi hastanede ameliyat olduğunu ve Ufuk Bey'in ücretleriyle ilgili bilgi verirmisin pınarcım cünkü ben de çok doğal ama büyük sayılabilecek gögüsler istiyorum.Burda izmirli arkadaşlarımız pek fazla olmadığı içinde senin yorumun benim için çok önemli .Ayrıca Cenk Toker'i hiç duymuş muydun bir bilgin varmıydı acaba Pınarcım?
Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum
Sevgiler
Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum
Sevgiler
Selam kızlar, dual plane yurtdısında A sınıfı cerrahların ulkemizde de yine sayılı cerrahın uyguladıgı bi yontem, her cerrahın uyguladıgına pek katılamıycam cunku zaten son yıllarda gelmiş bi yontem:) forumda da olanların sayısı buyuzden azdır diye dusunuyorum, yoksa hepsinin de meme yapısının dual plana uymadıgını sanmıyorum:) Ben cok memnunum cunku goguslerim hem dik hem de dogal bi sarkıklıga sahip oldu, yani silikon silikon durmadılar, umarım anlatabilmişimdir..bu gorunum de işte meme dokusu ve kas ilişkisini kullanarak saglanılıyo, dual plane ile calısan guveniceginiz bi cerrah bulursanız ve meme yapınızı da uygun gorurse tavsiye ederim sahsen, cunku meme altı dokusunun cok az olmaması gerekiyo bildigim kadarıyla, tabi doktorunuz muaynede en dogru kararı vericektir yine.. Ben İzmir'de Ufuk Bilkay'a yaptırdım, İstanbul dusunen arklar icin de ddreamer'ın doktoru Teoman Dogan var, o da cok memnundu cunku, kib sevgiler..
ben de dual plan yaptdım zühtü demir
Mrb Clara83. ben yeni üye oldum
Bugün Zühtü Beyle randevum vardı. Göğüslerime silikon taktırmak istiyorum. Kendisi bana dual yöntemle takacağını söyledi göğüslerim küçük olduğu için. Sana da bu yöntemle yapıldığını yazmışsın. İnternette çok araştırdım göğüsleriniz küçükse dual olduğu zaman ele gelir dokununca silikonu hissedersiniz gibi yazılarla karşılaştım şimdi kararsızım. senin göğüslerin dahamı büyüktü acaba yada dual yöntemden memnun kaldınmı?
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Mrb Clara83. ben yeni üye oldum
Bugün Zühtü Beyle randevum vardı. Göğüslerime silikon taktırmak istiyorum. Kendisi bana dual yöntemle takacağını söyledi göğüslerim küçük olduğu için. Sana da bu yöntemle yapıldığını yazmışsın. İnternette çok araştırdım göğüsleriniz küçükse dual olduğu zaman ele gelir dokununca silikonu hissedersiniz gibi yazılarla karşılaştım şimdi kararsızım. senin göğüslerin dahamı büyüktü acaba yada dual yöntemden memnun kaldınmı?
cnm meme dokusu olmayanlardada guzel sonuclar oluyo..ornek ben..0 meme dokusu ve dual plan..ben hıssetmıyorum ve hısseden bırıne denk gelmedım ..
cnm meme dokusu olmayanlardada guzel sonuclar oluyo..ornek ben..0 meme dokusu ve dual plan..ben hıssetmıyorum ve hısseden bırıne denk gelmedım ..
Çookkk teşekkür ederim gizeml. yıllardır istediğim bişeydi bu kendimi berbat hissediyodum tam karar verdim artık 2 dr dan birini seçicem sadece bu kaldı ama yöntemde önemli tabi bunca yıl sonra karar veripte kötü olmasını istemem =) ama içimi rahatlattın gerçekten
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Çookkk teşekkür ederim gizeml. yıllardır istediğim bişeydi bu kendimi berbat hissediyodum tam karar verdim artık 2 dr dan birini seçicem sadece bu kaldı ama yöntemde önemli tabi bunca yıl sonra karar veripte kötü olmasını istemem =) ama içimi rahatlattın gerçekten
canım kımse kotu bır sonuç almak ıstemez.. o kadar para verıp hem maddı hemde manevı yıkımı dusunemıyorum.allah kımseye yasatmasın.
bende yıllardır ıstıyodum cunku hıc meme dokum yoktu..ben nettekı cerrah ınfolarından karar verdım kendı cerrahıma..içlerınde en kendıne guvenen o duruyodu ve ıyı egıtımlı..
gıttıgımde konusması ve acıklamalasrı guven verdı aldım amelıyt gunumu cıktım..
eger kotu bı sonuc alsaydımda burda yazardım ve kımseyede onermezdım.
Son düzenleme: