Merhabalar;
Dual plan en iyisi diye bişey yok canım. Ona meme tipine göre , içeriğine (yağlı mı değilmi? , sarkık mı? içi boş mu?) doktorun karar veriyo. Hemen her doktor uyguluyo zaten, benim de doktorum bi arkadaşıma benden önce uygulamıştı. Önemli olan doktorunla aranda iyi iletişim yakalamak ve güven duymak. Ben Op. Dr. Aylin Karanlık' a ameliyat oldum, benden önce arkadaşlarım ameliyat oldu. Tavsiye ederim, bi görüş istersen. meme ameliyatlarını çok iyi yapıyo
Alt kısım meme dokusunun üstünde kaldıgı için elle dokundugunda implantı hissediyormusun? .
okuduklarımdan aklımda yanlış kalmadıysa aklımda, pnr_ 'cım senin zaten dokun vardı değil mi? o yüzden acaba dokusu çok çok az olanlarda durum nasıl ona bakmak lazım calimeroo . özellikle uzanıldığı zaman . ddreamer bayadır yoksun , senin de fikrini bekliyoruz :)
ben bu doku olayını anlamadım yani derinin kalınlıgı falan mı yani biz bakınca anlamazmıyız:) dokktorlar anlıyor sanırım. bi yerde okumustum eger gogsunuzun altına biraz bastırdıgınızda kemiğinizi hissediyorsanız dual planla takılan implantı alttan elleldiğinizde hissediliyormus. Ama soyle birsey de var dual planın 3 çeşidi var yani senin memene göre 3 yöntemden birini uyguluyorlar. resimlerini görmüştüm bi bakiim bulursam koyarım buraya.
kas zarı altını birçok doktor kesinlikle önermiyo kızlar...oraya silikonu yerleştirseler bile zar çok kötü durum alıyomuş yırtılıp parçalanıyomuş ve çevresindeki dokularada çok zarar veriyomuş bilginiz olsun...düşünmeyin hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?