• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisine Dual Plan uygulanan arkadaşlar kimlere ameliyat oldular ?

Ben de 20 gün önce İzmirde Cenk Tokat'a ameliyat oldum. Dual plan yöntemiyle yuvarlak protez kullandı. Kilolu biri değilim. Göğüs altım 71-72 cm ama kesinlikle alttan protezi hissetme gibi bir durum yok. O konuda şüpheniz olmasın bence.

Ben de 20 gün önce İzmirde Cenk Tokat'a ameliyat oldum. Dual plan yöntemiyle yuvarlak protez kullandı. Kilolu biri değilim. Göğüs altım 71-72 cm ama kesinlikle alttan protezi hissetme gibi bir durum yok. O konuda şüpheniz olmasın bence.

gecmiş olsun canım . darısı benım basıma ins.

Mrb Clara83. ben yeni üye oldum

Bugün Zühtü Beyle randevum vardı. Göğüslerime silikon taktırmak istiyorum. Kendisi bana dual yöntemle takacağını söyledi göğüslerim küçük olduğu için. Sana da bu yöntemle yapıldığını yazmışsın. İnternette çok araştırdım göğüsleriniz küçükse dual olduğu zaman ele gelir dokununca silikonu hissedersiniz gibi yazılarla karşılaştım şimdi kararsızım. senin göğüslerin dahamı büyüktü acaba yada dual yöntemden memnun kaldınmı?

canım clara83 yakınen reeldede tanıyorum oda benim gibi dual pland oldu. ve oda cok memnun bende cok memnunum tavsiyede ederim.

gecmiş olsun canım . darısı benım basıma ins.

Amin canım inşallahhh. Canı çok tatlı biri olarak söylüyorum hiiiiç korkulucak bir ameliyat değil. Ameliyattan sonra bir hafta bebeklik günlerine geri dönüyosun okadar:) Bİr hafta annem baktı bana... Kaldırdı, yatırdı, ağzıma yemek besledi, giydirdi vs.. Evlendikten sonra insan anne evini özlüyor. o yüzden pek tatlı bir tatil geldi bana :1: Tabi şimdi işbaşı yaptım, evde işler gene bana kaldı. Şakasına acaba gene mi ameliyat olsam diye takılıyorum anneme:1:

Amin canım inşallahhh. Canı çok tatlı biri olarak söylüyorum hiiiiç korkulucak bir ameliyat değil. Ameliyattan sonra bir hafta bebeklik günlerine geri dönüyosun okadar:) Bİr hafta annem baktı bana... Kaldırdı, yatırdı, ağzıma yemek besledi, giydirdi vs.. Evlendikten sonra insan anne evini özlüyor. o yüzden pek tatlı bir tatil geldi bana :1: Tabi şimdi işbaşı yaptım, evde işler gene bana kaldı. Şakasına acaba gene mi ameliyat olsam diye takılıyorum anneme:1:

korksam da korkmasam da olmak ıstıyorum canım :D ne guzel 1 hafta annen nazladı seni. ee anne yüregı işte dayanamadı evladına tabi.sende tabi ohh keyif yaptın :D

korksam da korkmasam da olmak ıstıyorum canım :D ne guzel 1 hafta annen nazladı seni. ee anne yüregı işte dayanamadı evladına tabi.sende tabi ohh keyif yaptın :D

Aynen öyle oldu valla :) Dual plan yöntemi başarılı buluyorum. sonuçlarını da zaten yaptıran arkadaşlardan görmüşsündür. Alttan protez falan hissedilmiyor. Hİçbir yaptırandan da böyle bir şikayet duymadım. Tavsiye ederim:128:

Aynen öyle oldu valla :) Dual plan yöntemi başarılı buluyorum. sonuçlarını da zaten yaptıran arkadaşlardan görmüşsündür. Alttan protez falan hissedilmiyor. Hİçbir yaptırandan da böyle bir şikayet duymadım. Tavsiye ederim:128:

benimde dual plan olacak. insallah istediğim gibi olur

Cenk tokata olan bir arkadaşımınızınkisi çok doğaldı seninkisini gorebilmem mümkün mü ?

Selam kızlar, dual plane yurtdısında A sınıfı cerrahların ulkemizde de yine sayılı cerrahın uyguladıgı bi yontem, her cerrahın uyguladıgına pek katılamıycam cunku zaten son yıllarda gelmiş bi yontem:) forumda da olanların sayısı buyuzden azdır diye dusunuyorum, yoksa hepsinin de meme yapısının dual plana uymadıgını sanmıyorum:) Ben cok memnunum cunku goguslerim hem dik hem de dogal bi sarkıklıga sahip oldu, yani silikon silikon durmadılar, umarım anlatabilmişimdir..bu gorunum de işte meme dokusu ve kas ilişkisini kullanarak saglanılıyo, dual plane ile calısan guveniceginiz bi cerrah bulursanız ve meme yapınızı da uygun gorurse tavsiye ederim sahsen, cunku meme altı dokusunun cok az olmaması gerekiyo bildigim kadarıyla, tabi doktorunuz muaynede en dogru kararı vericektir yine.. Ben İzmir'de Ufuk Bilkay'a yaptırdım, İstanbul dusunen arklar icin de ddreamer'ın doktoru Teoman Dogan var, o da cok memnundu cunku, kib sevgiler..

Canım Ufuk bilkay a muayene olucam izmirde, dual plan uyguladıgını söyledi kendisi, ama ben daha hiç sonuc görmedim resim anlamında, özelden mailini atabilir misin görşsek senle ?? dual plan yöntem hakkında ön yargılarım var ulasırsan büyük sevap işlemiş olursun :((

pnr_;5441832 cım meraba. Ben izmirde yaşıyorum ve gögüslerim konusunda çok dertliyim son iki senedir iyice küçüldüler fakat genel cerrah doktorum estetik ameliyat geçirebileceğimi meme dokumun meme altına yerleştirilicek proteze uygun olduğunu belirtti. iki doktor tavsiye etti Ahmet Aksoylar ve Erdal Tuğsel fakat ben kendilerinin ismini daha önce hiç duymadım. Ufuk Bigay'ı çok duymuştum fakat bizzat ameliyat olan kimseyle konusmamıştım hiç . Bana kaç cc ve damla mı yuvarlak mı high mı modarate mi taktırdığını,hangi hastanede ameliyat olduğunu ve Ufuk Bey'in ücretleriyle ilgili bilgi verirmisin pınarcım cünkü ben de çok doğal ama büyük sayılabilecek gögüsler istiyorum.Burda izmirli arkadaşlarımız pek fazla olmadığı içinde senin yorumun benim için çok önemli .Ayrıca Cenk Toker'i hiç duymuş muydun bir bilgin varmıydı acaba Pınarcım?

Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum
Sevgiler

seninle aynı durumdayım izmirde ameliyat olmam gerekebilir, olursam istediğim isim ufuk bilkay. sonuc görmeye ihtiyacım var lütfn bana da ulasın :..((((

Benimde dual plan.daha once ustlerim bombos alttada coook az meme dokum vardi.damla model dual plan uygulandi memnunum...

Benimde dual plan.daha once ustlerim bombos alttada coook az meme dokum vardi.damla model dual plan uygulandi memnunum...

incilyacım zaten seninkilere bayıldım ben... ya bir yuvarlak begeniyorum bir damla, cc olarak kafamda aşağı yukarı bir aralık olustu gibi ama su protez şekli kafamı çok karıstıryor :/ ist da teoman dogan da dual plan anatomik protez kullanıomus... oda çok iyi bir doktor. izmirde ufuk bilkay da meme musaitse dual plan uyguluyormus, yuvarlak damla bilmiyorum henüz istanbula gidememe durumum olabilir, o zaman ufuk bilkay a güvendim ama sonuc göremedim hiç.. :(

Back