Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendisine Dual Plan uygulanan arkadaşlar kimlere ameliyat oldular ?
- Konu Sahibi abcj
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
Bana da dual plan sanki daha iyi bir yöntemmis gibime geliyor. sanırım son 5 senedir uygulanıyor. meme altında daha dolgunluk vermek için. bir de omuz ve kol hareketlerinden implant daha az etkileniyormus kas altına nazaran. Olumsuz tarafı ise implant alttan ellendiğinde hissedilebiliyormuş eger cok zayıfsanız. of bende kararsız kaldım kas altımı dual plan mı diye. her iki yönteminde artıları eksileri var tabi. Ama siteden okuduklarıma göre kasaltı daha cok tercih ediliyor. dual planla ameliyat olan cok az kişi var.
E
EU2
Ziyaretçi
Selam kızlar, dual plane yurtdısında A sınıfı cerrahların ulkemizde de yine sayılı cerrahın uyguladıgı bi yontem, her cerrahın uyguladıgına pek katılamıycam cunku zaten son yıllarda gelmiş bi yontem:) forumda da olanların sayısı buyuzden azdır diye dusunuyorum, yoksa hepsinin de meme yapısının dual plana uymadıgını sanmıyorum:) Ben cok memnunum cunku goguslerim hem dik hem de dogal bi sarkıklıga sahip oldu, yani silikon silikon durmadılar, umarım anlatabilmişimdir..bu gorunum de işte meme dokusu ve kas ilişkisini kullanarak saglanılıyo, dual plane ile calısan guveniceginiz bi cerrah bulursanız ve meme yapınızı da uygun gorurse tavsiye ederim sahsen, cunku meme altı dokusunun cok az olmaması gerekiyo bildigim kadarıyla, tabi doktorunuz muaynede en dogru kararı vericektir yine.. Ben İzmir'de Ufuk Bilkay'a yaptırdım, İstanbul dusunen arklar icin de ddreamer'ın doktoru Teoman Dogan var, o da cok memnundu cunku, kib sevgiler..
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
Merhabalar;
Dual plan en iyisi diye bişey yok canım. Ona meme tipine göre , içeriğine (yağlı mı değilmi? , sarkık mı? içi boş mu?) doktorun karar veriyo. Hemen her doktor uyguluyo zaten, benim de doktorum bi arkadaşıma benden önce uygulamıştı. Önemli olan doktorunla aranda iyi iletişim yakalamak ve güven duymak. Ben Op. Dr. Aylin Karanlık' a ameliyat oldum, benden önce arkadaşlarım ameliyat oldu. Tavsiye ederim, bi görüş istersen. meme ameliyatlarını çok iyi yapıyo
teşekkürederim senihatoran. doktorun sana ne uyguladı peki?
Alt kısım meme dokusunun üstünde kaldıgı için elle dokundugunda implantı hissediyormusun? .
okuduklarımdan aklımda yanlış kalmadıysa aklımda, pnr_ 'cım senin zaten dokun vardı değil mi? o yüzden acaba dokusu çok çok az olanlarda durum nasıl ona bakmak lazım calimeroo . özellikle uzanıldığı zaman . ddreamer bayadır yoksun , senin de fikrini bekliyoruz :)
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
okuduklarımdan aklımda yanlış kalmadıysa aklımda, pnr_ 'cım senin zaten dokun vardı değil mi? o yüzden acaba dokusu çok çok az olanlarda durum nasıl ona bakmak lazım calimeroo . özellikle uzanıldığı zaman . ddreamer bayadır yoksun , senin de fikrini bekliyoruz :)
ben bu doku olayını anlamadım yani derinin kalınlıgı falan mı yani biz bakınca anlamazmıyız:) dokktorlar anlıyor sanırım. bi yerde okumustum eger gogsunuzun altına biraz bastırdıgınızda kemiğinizi hissediyorsanız dual planla takılan implantı alttan elleldiğinizde hissediliyormus. Ama soyle birsey de var dual planın 3 çeşidi var yani senin memene göre 3 yöntemden birini uyguluyorlar. resimlerini görmüştüm bi bakiim bulursam koyarım buraya.
ben bu doku olayını anlamadım yani derinin kalınlıgı falan mı yani biz bakınca anlamazmıyız:) dokktorlar anlıyor sanırım. bi yerde okumustum eger gogsunuzun altına biraz bastırdıgınızda kemiğinizi hissediyorsanız dual planla takılan implantı alttan elleldiğinizde hissediliyormus. Ama soyle birsey de var dual planın 3 çeşidi var yani senin memene göre 3 yöntemden birini uyguluyorlar. resimlerini görmüştüm bi bakiim bulursam koyarım buraya.
bul lütfenn ben hiç dual plan sonucu görmedim. kas zarı altı da hiç görmedim hep kas altı ile kas ustu gordum
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
Find Doctors for Breast Augmentation, LASIK, Dental Veneers, Hair Restoration, Plastic Surgery, and More
bu siteye gir canım 350 cc dual plan la yapılmıs ama yuvarlak protez bunlar partial submuscular diye acıklaması var.bir kısmı kas altı yani.süper durmus. ayriyetten bu sitede cok var dula planla yapılmıs. ama amerikada bulamadım ben gemelde hep yuvarlak protez kullanıyorlar. damla bizde daha cok kullanıyorlar.ben dr a kesin bu resmi göstericemkaydirigubbakcemile2
bu siteye gir canım 350 cc dual plan la yapılmıs ama yuvarlak protez bunlar partial submuscular diye acıklaması var.bir kısmı kas altı yani.süper durmus. ayriyetten bu sitede cok var dula planla yapılmıs. ama amerikada bulamadım ben gemelde hep yuvarlak protez kullanıyorlar. damla bizde daha cok kullanıyorlar.ben dr a kesin bu resmi göstericemkaydirigubbakcemile2
- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
hangi siteden buldun fotoyu? gercekten süper bence bu resmi dr una göster. bende mi bunu göstersem acaba benim istediğim buyukluk. burdan bakıldıgında anlasılmaz kasustu mu kasaltımı.ama basarılı bir ameliyat olmus. iki göğüs arasıda ayrık değil. Sen bu resmi dr göster zaten o bilir hangi yöntemle bu sekil verilebilir tabi senim gogusunun de durumu onemli. eger senin istediğin büyüklük bu ise 350 cc den asagı düşünme derim.
kas zarı altını birçok doktor kesinlikle önermiyo kızlar...oraya silikonu yerleştirseler bile zar çok kötü durum alıyomuş yırtılıp parçalanıyomuş ve çevresindeki dokularada çok zarar veriyomuş bilginiz olsun...düşünmeyin hiç
yaaaaa
ben bunu hiç duymamıştım bak .
- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
A
aleyna.85
Ziyaretçi
evet ben de resimlere baktım da en güzeli o bayanınki,,, ama onun dediğiniz gibi ameliyat öncesi de göğüs şekli öyleymiş ve biraz varmış göğsü,,, herkesde aynı sonuç çıkması zor,,,,
ya 800 cc taktıran afrikalıyı gördünüz mü kızlar:))) benim doktorum 250ye zor ikna etmiştim :))
takılacak protez cc'sine meme dokusuna vs. bakarak karar veriliyor diye biliyoruz ya, e yurt dışındakilerde 300 den aşağı görmek çok zor ve geneli 400 civarı ve üzeri,,, sizce neden bizde doktorlar 250-300 arasını tercih ederken,bundan fazlası olmaz derken, yurt dışındaki sonuçlara baktığımızda geneli 400cc üzerinde?
ya 800 cc taktıran afrikalıyı gördünüz mü kızlar:))) benim doktorum 250ye zor ikna etmiştim :))
takılacak protez cc'sine meme dokusuna vs. bakarak karar veriliyor diye biliyoruz ya, e yurt dışındakilerde 300 den aşağı görmek çok zor ve geneli 400 civarı ve üzeri,,, sizce neden bizde doktorlar 250-300 arasını tercih ederken,bundan fazlası olmaz derken, yurt dışındaki sonuçlara baktığımızda geneli 400cc üzerinde?