- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 161
- 648
- Konu Sahibi noyan_elif34
özelden yazarmınız 1. aşk 2.mavi 3.gergin,dogrucu,sadık 4.güçlü karakter,çekici,lider 5.sağlık, para,deniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam etmeyın...
vücudunuzda en sevdiğiniz 3 yeri soruyor :)
E sorsun ne var ki bunda
Cinsel organlari soyleyince ifşa mi ediyor
size 5 sorum var kızlar. bu sorulara cevap veren ilk 10 bayana kendisi hakkında bilmediği, farkında olmadığı ne varsa anlatacağım. yuh diyeceksiniz... şaşıracaksınız. bekliyorum...
1: AŞKMI MANTIKMI ?
2: KIRMIZIMI MAVİMİ?
3: KENDİNİ EN İÇTEN VE DOĞAL HALİNLE 3 KELİMEYLE ANLAT ?
4 : BİR ERKEKTE OLMAZSA OLMAZ 3 ÖZELLİK ?
5 : ŞUAN İÇİNDEN GEÇEN 3 KELİME ?
bence herkese aynı yorumu yazıyor.
sende vişne tadı var hanımefendi. ilk başta ekşisin ama tadıldıkça doyumsuz bi tadın var. çevrende sana ilgi duyan biçok erkek var. ama sana yaklaşamıyolar. çünkü sen onlara göre zor ve güçlüsün. ve bu tip erkekler sana basit ve sıradan geliyor. sen erkekte cesaret ve özgüven istiyosun. kuralcısın ama özgürlüğüne düşkünsünde. zorsun ve zor erkeklerden haz alıyosun. buraya kadar doğrumu ?
Bana boyle yazdi. Keza doğru da sayılır.
Simdi bunu burada ki herkese yaziyor olsa herkesin karakteri ayni degil yazan herkes dogru demis sanirim
Size de bunu mu yazdi
Aa evet demek ki hepimiz aynıyız
size 5 sorum var kızlar. bu sorulara cevap veren ilk 10 bayana kendisi hakkında bilmediği, farkında olmadığı ne varsa anlatacağım. yuh diyeceksiniz... şaşıracaksınız. bekliyorum...
1: AŞKMI MANTIKMI ?
2: KIRMIZIMI MAVİMİ?
3: KENDİNİ EN İÇTEN VE DOĞAL HALİNLE 3 KELİMEYLE ANLAT ?
4 : BİR ERKEKTE OLMAZSA OLMAZ 3 ÖZELLİK ?
5 : ŞUAN İÇİNDEN GEÇEN 3 KELİME ?
sende vişne tadı var hanımefendi. ilk başta ekşisin ama tadıldıkça doyumsuz bi tadın var. çevrende sana ilgi duyan biçok erkek var. ama sana yaklaşamıyolar. çünkü sen onlara göre zor ve güçlüsün. ve bu tip erkekler sana basit ve sıradan geliyor. sen erkekte cesaret ve özgüven istiyosun. kuralcısın ama özgürlüğüne düşkünsünde. zorsun ve zor erkeklerden haz alıyosun. buraya kadar doğrumu ?
Bana boyle yazdi. Keza doğru da sayılır.
Simdi bunu burada ki herkese yaziyor olsa herkesin karakteri ayni degil yazan herkes dogru demis sanirim
Size de bunu mu yazdi
Ne zaman yazdı bunu size bakalım bana ne zaman yazıcak
Bana çok ayıplı şeylerde sordu
Cevapladım bir kaç tane
Vucudunuz da begendiginiz yerlerden sonra bi üst level sevisme mekanlari
Hazirlikli gelin