• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendinizi başkasından dinlemek istermisiniz....

özelden yazarmınız 1. aşk 2.mavi 3.gergin,dogrucu,sadık 4.güçlü karakter,çekici,lider 5.sağlık, para,deniz

size 5 sorum var kızlar. bu sorulara cevap veren ilk 10 bayana kendisi hakkında bilmediği, farkında olmadığı ne varsa anlatacağım. yuh diyeceksiniz... şaşıracaksınız. bekliyorum...

1: AŞKMI MANTIKMI ?
2: KIRMIZIMI MAVİMİ?
3: KENDİNİ EN İÇTEN VE DOĞAL HALİNLE 3 KELİMEYLE ANLAT ?
4 : BİR ERKEKTE OLMAZSA OLMAZ 3 ÖZELLİK ?
5 : ŞUAN İÇİNDEN GEÇEN 3 KELİME ?

1 - mantıklı ask :D şaka saka öncelik mantık..
2- mavi
3- ani duygu değişimi
4- çocuk sevgisi, sadakat, vicdan
5- Neler dicek acaba :D

Kendimde en sevdiğim 3 yer..
Burun..
Göz rengi..
Yanaklarım :D

Erkekte..
Diş.
Gülüş.
Bakış.

Yorumunu bekliyorum :)

bence herkese aynı yorumu yazıyor.

sende vişne tadı var hanımefendi. ilk başta ekşisin ama tadıldıkça doyumsuz bi tadın var. çevrende sana ilgi duyan biçok erkek var. ama sana yaklaşamıyolar. çünkü sen onlara göre zor ve güçlüsün. ve bu tip erkekler sana basit ve sıradan geliyor. sen erkekte cesaret ve özgüven istiyosun. kuralcısın ama özgürlüğüne düşkünsünde. zorsun ve zor erkeklerden haz alıyosun. buraya kadar doğrumu ?

Bana boyle yazdi. Keza doğru da sayılır.
Simdi bunu burada ki herkese yaziyor olsa herkesin karakteri ayni degil yazan herkes dogru demis sanirim
Size de bunu mu yazdi :KK53:

sende vişne tadı var hanımefendi. ilk başta ekşisin ama tadıldıkça doyumsuz bi tadın var. çevrende sana ilgi duyan biçok erkek var. ama sana yaklaşamıyolar. çünkü sen onlara göre zor ve güçlüsün. ve bu tip erkekler sana basit ve sıradan geliyor. sen erkekte cesaret ve özgüven istiyosun. kuralcısın ama özgürlüğüne düşkünsünde. zorsun ve zor erkeklerden haz alıyosun. buraya kadar doğrumu ?

Simdi bunu burada ki herkese yaziyor olsa herkesin karakteri ayni degil yazan herkes dogru demis sanirim

Aa evet demek ki hepimiz aynıyız:KK48:

size 5 sorum var kızlar. bu sorulara cevap veren ilk 10 bayana kendisi hakkında bilmediği, farkında olmadığı ne varsa anlatacağım. yuh diyeceksiniz... şaşıracaksınız. bekliyorum...

1: AŞKMI MANTIKMI ?
2: KIRMIZIMI MAVİMİ?
3: KENDİNİ EN İÇTEN VE DOĞAL HALİNLE 3 KELİMEYLE ANLAT ?
4 : BİR ERKEKTE OLMAZSA OLMAZ 3 ÖZELLİK ?
5 : ŞUAN İÇİNDEN GEÇEN 3 KELİME ?

aşk
mavi
adil, agresif, duygusal
karakter, merhamet, para
deli, müzik, huzur :KK53:

Ne zaman yazdı bunu size bakalım bana ne zaman yazıcak :KK51:

Vucudunuz da begendiginiz yerlerden sonra bi üst level sevisme mekanlari :KK53:
Hazirlikli gelin :KK51:

Back