- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Benim tercihim beyaz kil,galiba yeşil kilde var
ayy canım sormaa yaa hani normalde bakmam öle hiiç amaa şimdi o gelio bide sivilcelerim arttı o yüzden 15 gün içinde halletmem gereeek
Benim tercihim beyaz kil,galiba yeşil kilde var
böyle aniden çıkan sivilcem olursa hiç dokunmadan oynamadan bepanthen sürüyorum hemen kurutuveriyo canım az önce çıkan iki sivilceme sürdüm bi kaç saate nakavt olurlarama izler harbiden sıkıntı :44:
yüzüme buhar banyosu yaptım az önce yumuşacık oldu huzurlandım
bakıyım bi soruyum canım.....
hadii yaa iz bırakıyo mu pekii???
ne güzel olmuş canım onu nası yapıyo sadece buharla mı???
Gece yatmadan limon suyu sürüyorum .
Haftada bir siyah nokta bandı uyguluyorum burnuma, ardından limon suyu .
Çok makyaj yapmamaya çalışıyorum .
Barcelino saç bakım yağı sürüyorum saçıma haftada 1 .
Makyajla yatmıyorum asla, cliniquenin jel makyaj temizleyicisini kullanıyorum .
Bide yüzüne kese yapıyorum :)
Limon suyunun faydası ne :44:
onu bende soracaktım pirinç suyunu nasıl elde ediyoruz pirinci suda bekleterek miarkadaşlar pirinç suyunu nasıl yapıyorsunuz ne kadar süre bekletiyorsunuz pirinci suda bende denemeye karar verdim
arkadaşlar benimde yanaklarımda gözenekler çok belli oluyo onun bi çaresi var mı?
Saçlarım kendimi bildim bileli uzun ve çok önem veririm bazen badem yağı bazen sızma zeytınyağı ve limon suyuyla bakım yapıyorum, yumuşacık , bakımlı oluyorlar.sirkede deniycem.
Tırnaklarıma küçük bir sprey şişesine bir kaç damla badem yağı, limon, zeytinyagı koyuyorum onlarla tırnaklarımı haftada 2 defa ovuyorum, çokta sağlıklılar. pastel'in tırnak uzatıcı ojesini kullanıyorum.
Evden çıkmayan biriyim ama haftada ıkı gun çıktıgımdada yüzüme çok fazla makyaj yapıyrum, temizleme jelleri vs sevmediğim içnde alkol olduğunu bildiğim için sirke ve limon suyuyla makyajımı siliyorum çokta işe yarıyorbunu ablamla yapmaya başladık. malesef para verip aldığımız temizleme ürünlerinden çok korkuyorum çünkü hassas bi cildim var, öncelerinde kanserden hastanede yattığım içinde kanserojen madde içermelerinden çekiniyorum :2
Yüzüme ne yapsam işe yaramıyor.bepanthen, ballı sabun, çeşit çeşit intten sipariş ettiğim kremler, aspirin bal maskesi, yeşil kil maskesi bile işe yaramıyor evet temizliyor, siyah noktalarım, sivilcelerm yok ama sarı tenli, göz altlarm çökük bi yüzüm var.
Bol bol su içmeye başladım, vitamin kullanıyorum şuan biraz daha iyiyim
Bu arada limon zeytinyagı herşeyım
Salatalığı rendeleyip yoğurtla karıştırıyorum yüzüme sürüp 20 dk bekletiyorum. Lekelere falan iyi geliyor yumuşacık yapıyor bir de.
Cildim kuru olduğu için yüzüme nemlendirici yerine bepanthen plus kullanıyorum, gizli silahım benim.saçlarım içinde olduğu milkshake köpük nemlendirmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?