Hergün avon Clearskin ürünleri kullanıyorum
Saçlarım için haftada bir badem yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanıyorum
Ellerime yüzümede saf zeytinyağı kullanırım yumuşacık olur
3 günde bir buhar maskesi yaparım
Gece yatmadan limon suyu sürüyorum .
Haftada bir siyah nokta bandı uyguluyorum burnuma, ardından limon suyu .
Çok makyaj yapmamaya çalışıyorum .
Barcelino saç bakım yağı sürüyorum saçıma haftada 1 .
Makyajla yatmıyorum asla, cliniquenin jel makyaj temizleyicisini kullanıyorum .
Bide yüzüne kese yapıyorum :)
Avondan memnun musun ? Yani düzenli kullanınca bir faydası oluyor mu ?
Saf zeytinyağını olduğu gibi mi sürüyorsunne miktarda sürüyorsun ?
düzenli kullanınca faydası oluyor canım kesinlikle başka bir şeye ihtiyaç duymuyorum
Evet canım olduğu gibi sürüyorum 5 6 damla yeterli oluyor
düzenli kullanınca faydası oluyor canım kesinlikle başka bir şeye ihtiyaç duymuyorum
Evet canım olduğu gibi sürüyorum 5 6 damla yeterli oluyor
peki zeytinyağı tam olarak ne işe yarıyor? parlaklı mı veriyor canlı mı yapıyor napıyor tam olarak
peki zeytinyağı tam olarak ne işe yarıyor? parlaklı mı veriyor canlı mı yapıyor napıyor tam olarak
yüzdeki gerginliği alıyor canım cildin hem daha parlak daha genç görünüyor ayrıca ilerleyen yaşlardaki kırışıklıkların önüne geçiyormuş
yüzdeki gerginliği alıyor canım cildin hem daha parlak daha genç görünüyor ayrıca ilerleyen yaşlardaki kırışıklıkların önüne geçiyormuş
hımmm peki ne kadar sürede yapıyosun birde elin yüzün kokmuyomu yaa :26: yıkıyomusun sonra
Kendinize nasıl bakıyorsunuz ? Ne tür bakımlar uyguluyorsunuz ? Mesela saçlarınıza yüzünüze ellerinize.. Bir süredir kendimi çok saldım yüzümde bir solgunluk var sanki.. Bir canlılık gelsin istiyorum kendime.. Tavsiyelere ihtiyacım var.. Yardımcı olursanız sevinirim :)
Limon suyunun faydası ne canım yüzü sızaltıp kızartmazmı ki :26:
Birde bir sorum olacak bütün bunları sıkılmadan düzenli nasıl yapıyorsunuz ? Ben bir bakıma başlasam bir süre sonra bunalıyorum bırakıyorum salıveriyorum kendimi sonra birşeyin faydası olmamış gibi geliyor?..Bu düzeni nasıl tutturuyorsunuz ??
Öncelik özel mesaj kutunu sil yoksa cvp vermem konuna diyomuşum :)) ama sil yani yazamıyorum
Konuya gelirsek eğer ben de mutluhatunun dediği gibi yüz temizleyicim var avonun clear skin'in ondan sonra da maske kullanıyorum 3ü bir arada temizleyici arındırıcı ferahlatıcı olanından naneli :) Bir de benim sivilcelerim var biraz çk değil ama az da olsa doktorun yazdığı bi kremim var geceleride yüzümü teizleyip onu sürüyorum sivilcelerin varsa öneririm çok süper faydası oluuyo adı da cleandoxly (sanırım böyleydi ismi ) Ellerim için de little black drees'in kremi var onu sürüyorum :) vücut içinde banyodan sonra vücut losyonum var yine avonun böğürtlenli o da çok güzel yumuşacık yapıyo insanın tenini .. Saç için saç kremi önermiyorum kuaförler kepek yaptığını söylüyorlar haklılarda bence .
Hergün yapmak çok sıkıcı olur haklsn zaten maske falan haftada 1 - 2 kere yapılması gereken şeyler olduğundan 1-2 kere yapınca sıkılmazsın :)
Limon suyu da birazcık sızlatıyo yüzünü kaşındırıyorda ama sonra yüzünü yıkadığında yumuşacık çok parlak bi tenin oluyo çok iyi geliyo yüzüne insanın .
yok canım yaa 20 dk bekleyip güzelce yıkıyorum öyle kokusu filanda kalmıyo üstünde sen akşam yapsan 20 dk bekleyip yıkasan sabaha zaten koku kalması imkansız
Sivilcem değilde sivilce izlerim var birazda siyah nokta oluyor bende onları nasıl giderecez :26: Ben bi çok maske yapıyodum önceden (ahh eski günlerim nasıl kokoştum) ama öyle çok etkili birşey görmedim.. ya benim günlük yapılacak bişeyler ya da illa düzen gerektirmeyen şeyler kolayıma geliyo sanki. maskeleri sevmiyorum öyle bir tutam şundan 3 tutam bundan falan karıştır çalkala falan sıkılıyom ben
vucütü sorcaktım yaa banyodan sonra heryerini kremleyenlere çok özenmişimdirlosyonda olabilir birde nemlendiriciler oluyor sanırım.. saç kremini diplere sürünce kepek kapıyor artı çok dökülüyor. oyüzden be genelde uçlarına sürerim kepek falan yapmaz..
Anladım canımm...
anladım canım zeytinyağının biçok şeye faydası var zaten.. tavsiyelerin için teşekkürler
iyi yöntemmiş saçların uçlarına sürmek kremiaynen losyon çok iyi yumşacık yapıyo vücudu maske de öyle karştrmalı değil ya ondan ben de iğreniyorum suratımı yumurtadır odur budur sürmeyi . Hazır naneli avonun 3ü bir arada maskesi var bi onu kullanıyrum
haftada 1 yumurta akını yiyce çırpıyorum ..sonra yüzüme suruyorum ....
yine aynı şekilde haftada 1 maya sürüyorum ...
türk kahvesi ve badem yağıyla ara ara peeling yapıyorum ...
saçlarıma ise haftada 1-2 sirekli suyla duruluyorum...
bezen de şampuanım ya çam terebentin ekliyorum ve biraz badem yağı
yada sadece vitamin ampülleri ekliyorum ...o kadar...
Hergün avon Clearskin ürünleri kullanıyorum
Saçlarım için haftada bir badem yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanıyorum
Ellerime yüzümede saf zeytinyağı kullanırım yumuşacık olur
3 günde bir buhar maskesi yaparım
ee daha ne olsun mutlu hatun aynı zamanda bakımlı hatun
clean-clear ın sabunu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 2 günde bir mutlaka yyıkamadan uyumam
kayısı çekirdeği yağı yada üzüm çekirdeği yağı hangisi olursa yüzüme pamukla makyaj yaparım
el kremi yerine kendime yaptığım doğal kremimi kullanırım özellikle nemlendirici gibi kremler yatarken kullanılmalymıs bir sitede okumuştum
şampuanma badem yağı yada hint yağı 1 kapak ilave ederim
özel günler de sınameki kürünu uygularım.
ee daha ne olsun mutlu hatun aynı zamanda bakımlı hatun
clean-clear ın sabunu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 2 günde bir mutlaka yyıkamadan uyumam
kayısı çekirdeği yağı yada üzüm çekirdeği yağı hangisi olursa yüzüme pamukla makyaj yaparım
el kremi yerine kendime yaptığım doğal kremimi kullanırım özellikle nemlendirici gibi kremler yatarken kullanılmalymıs bir sitede okumuştum
şampuanma badem yağı yada hint yağı 1 kapak ilave ederim
özel günler de sınameki kürünu uygularım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?