Kendinize nasıl bakım yapıyorsunuz ? (güzellik sırlarınız)

Sabah kalınca elimi yüzümü yıkayıp yüzümü tonikliyorum beş dakika sonra yüzümü tekrar yıkayıp,yüzüme pirinç suyu uyguluyorum.
Onu cildim emince nemlendirici sürüyorum.Akşamda aynı uygulamayı yapıyorum.

Haftada iki defa kuru maya ve sodayla maske uyguluyorum cildime
Haftada iki nıve'anın peelingini uyguluyorum cildime.

Aklıma geldikcede patatesi dilimleyip,yüzüme sürüyorum.

Cildiniz yağlıda olsa nemlendirici şart.sabah ve akşam mutlaka kullanılması gerekiyor.

Sabah kalınca elimi yüzümü yıkayıp yüzümü tonikliyorum beş dakika sonra yüzümü tekrar yıkayıp,yüzüme pirinç suyu uyguluyorum.
Onu cildim emince nemlendirici sürüyorum.Akşamda aynı uygulamayı yapıyorum.

Haftada iki defa kuru maya ve sodayla maske uyguluyorum cildime
Haftada iki nıve'anın peelingini uyguluyorum cildime.

Aklıma geldikcede patatesi dilimleyip,yüzüme sürüyorum.

Cildiniz yağlıda olsa nemlendirici şart.sabah ve akşam mutlaka kullanılması gerekiyor.

öncelikle teşekkürler.. hergün düzenli olarak nasıl yapıyorsun yaa üşenmiyormusun :) nasıl alıştırdın kendini.. pirinç suyunun faydası nedir ? nemlendirici olarak ne kullanıyorsun ? ya da bana tavsiye edebileğin birşey varmı cilt tipim karma..

Bir sabun tavsiyesi bekliyordum açıkcası teşekkür ederim..

kükürtlü sabun sivilce ve izlerine iyi geliyor diye duymuştum birde ..

Faydasını gören var mıdır acaba ?

sırtımda sivilce izleri var onalrı gidermek için önerisi olan varsa birde...

rica ederim tatlım
kükürtlü sabun bir arkadaşım kullandı faydasını görmedi yine de bilmiyorum
bu arada sırtta ki sivilce ile yüz de ki sivilce farklı durum bence cildiye ye gitmelsin.
Ben bu sabunu kullandım akne siyah noktaya harika geliyor

clean-clear sabunu - Google Search

Sevgilin yok mu canım onu düşünürken yapması daha kolay oluyor :1:
Ayy adam beni bu halde görmesin güzel olıyım diyosun ya 5 dakikada herşeyi yapıyosun:12:
Tabi benim adam beni pijamalarımlada maskeli suratımlada gördü:9:

rica ederim tatlım
kükürtlü sabun bir arkadaşım kullandı faydasını görmedi yine de bilmiyorum
bu arada sırtta ki sivilce ile yüz de ki sivilce farklı durum bence cildiye ye gitmelsin.
Ben bu sabunu kullandım akne siyah noktaya harika geliyor

clean-clear sabunu - Google Search

cildiyeye gittim düzenli kullandığımı söyleyem ama faydasınıda görmedim hiç.. çok kez gittim çünkü.. ben böyle doğal bakmak istiyorum kendime..

bu sabundan alacağım teşekkür ederim tekrardan..

Sevgilin yok mu canım onu düşünürken yapması daha kolay oluyor :1:
Ayy adam beni bu halde görmesin güzel olıyım diyosun ya 5 dakikada herşeyi yapıyosun:12:
Tabi benim adam beni pijamalarımlada maskeli suratımlada gördü:9:

sevgilim var onun yanına giderken bakımlı birine dönüşüyorum ama sadece o günlük :1:
bu ara boşum evdeyim saldım kendimi iyice.. böyle sürekli bakımlı olanlara çok özenmeye başladım eski günlerimide özledim bayaa.. :27:

arkadaşlar merhaba bende şu sıkıcı günlerime bi hareket katmak ist,yorummm
banada bakım tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...
cildim ve saçım yaglı siyah noktadan bende çook çektm yogurt ve limon bi kaç denedim ama zamanla azaldı sıkardım bide be:8:bende kremler tonikler falan yook cildim makyajsız güzeldr leke falan yoktur ama son zamanlarda sivilce çıkıo bnde onu sıkıyom tabi iz kalıyo...
daha çook dogal şeyler den yardım almak isterim:9:

arkadaşlar merhaba bende şu sıkıcı günlerime bi hareket katmak ist,yorummm
banada bakım tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...
cildim ve saçım yaglı siyah noktadan bende çook çektm yogurt ve limon bi kaç denedim ama zamanla azaldı sıkardım bide be:8:bende kremler tonikler falan yook cildim makyajsız güzeldr leke falan yoktur ama son zamanlarda sivilce çıkıo bnde onu sıkıyom tabi iz kalıyo...
daha çook dogal şeyler den yardım almak isterim:9:
bende doğal şeylerden yanayım :)

öncelikle teşekkürler.. hergün düzenli olarak nasıl yapıyorsun yaa üşenmiyormusun :) nasıl alıştırdın kendini.. pirinç suyunun faydası nedir ? nemlendirici olarak ne kullanıyorsun ? ya da bana tavsiye edebileğin birşey varmı cilt tipim karma..

Çalışan bir bayan olmadığım için,düzenli yapma imkanım fazlasıyla oluyor.
pirinç suyunun ten rengini açma özelliği var,ama ben cildimdeki güneş lekelerim için uyguluyorum.

nemlendirici olarakta,ben clean rose gül kremi kullanıyorum,gayet memnunum.Bu kremi alışveriş merkezinde gezerken ablamla gözümüze çarpmıştı öylesine almıştım,kullandım ve memnun kaldım ben.

Benim cildim karma yağlıya dönük bir cilt.

Size kuru maya maskesini öneririm.sodayla kurumayayı karıştırın krem kıvamında olunca temiz cildinize sürün 15 dakika bekleyin ve ılık suyla cildinizi yıkayıp üzerine nemlendirici sürün.

Her banyoda yüz peeling keseleri var.onunla mutlaka cildini ölü derilerden arındırın.

Son düzenleme:
Ben pirinç suyunun ten rengini açma özelliği var,ama ben cildimdeki güneş lekelerim için uyguluyorum.

nemlendirici olarakta,ben clean rose gül kremi kullanıyorum,gayet memnunum.Bu kremi alışveriş merkezinde gezerken ablamla gözümüze çarpmıştı öylesine almıştım,kullandım ve memnun kaldım ben.

Size kuru maya maskesini öneririm.sodayla kurumayayı karıştırın krem kıvamında olunca temiz cildinize sürün 15 dakika bekleyin ve ılık suyla cildinizi yıkayıp üzerine nemlendirici sürün.

Her banyoda yüz peeling keseleri var.onunla mutlaka cildini ölü derilerden arındırın.

merhabaa bu kuru maya sodanın miktarını ve ne için yapıldını da yazar mısın???

pirinç suyunun ten rengini açma özelliği var,ama ben cildimdeki güneş lekelerim için uyguluyorum.

tamam teşekkür ederim .. yüzü keselemek gerçektende çok faydalı..

aynen yaa yok avonmuş yok peelingmiş bilmiyorum almamda sewmemde:1:

haklısın yüz kesesi zeytinyağı sabun nemlendiriciler kolayıma giden şeyler şuan :1: en azından düzenli yapabilirim.. pirinç suyuda öyle..

seninde erkek arkadaşının gelmesine az kalmış acil bakıma girmek gerek :27:

merhabaa bu kuru maya sodanın miktarını ve ne için yapıldını da yazar mısın???

Ben göz kararı yapıyorum,ama göz kararı yapa,yapa miktarıda gözlerimle ölçebilirim.

Üç çay kaşığı kuru maya,dört çay kaşığıda soda,öyle bir deneyin eğer tam krem kıvamında olmazsa,sodayı biraz daha ekleyin.

Bu maskenin cilt yenileyici,leke giderici,cilt sıkılaştırıcı,akneyede iyi geliyor.

Ben bikaç haftadır yapıyorum gayet memnunum.

onlara güvenemiyorum şimdilik.. Zeytinyağı , buhar maskesi falan onlar daha cazip geliyor bana bir deneyeyim bakalım yaaa :) teşekkürler canım losyonu hangi kokuları güzel oluyor bidahaki sefere bende alayım..

yumurta akı siyah noktalara iyi geliyor sanırım ?

onu bilmiyorum ama ...botoks etkisi yaratıyor resmen ...tavsiye ederim...

Ben göz kararı yapıyorum,ama göz kararı yapa,yapa miktarıda gözlerimle ölçebilirim.

Üç çay kaşığı kuru maya,dört çay kaşığıda soda,öyle bir deneyin eğer tam krem kıvamında olmazsa,sodayı biraz daha ekleyin.

Bu maskenin cilt yenileyici,leke giderici,cilt sıkılaştırıcı,akneyede iyi geliyor.

Ben bikaç haftadır yapıyorum gayet memnunum.

anladım canım deniceem bende ...sivilce ve lekelerine ne tawsiye edersin warmı bildiğin???
önceden yoktu stresten midir nedir arttı sivilcelerim bi yerden çıkıo dayanamıom sıkıom sonra başka yerdeen sinir oluyorum 15 gün içinde halletmem gerek:1:

haklısın yüz kesesi zeytinyağı sabun nemlendiriciler kolayıma giden şeyler şuan :1: en azından düzenli yapabilirim.. pirinç suyuda öyle..

seninde erkek arkadaşının gelmesine az kalmış acil bakıma girmek gerek :27:

ayy canım sormaa yaa hani normalde bakmam öle hiiç amaa şimdi o gelio bide sivilcelerim arttı o yüzden 15 gün içinde halletmem gereeek:1:

anladım canım deniceem bende ...sivilce ve lekelerine ne tawsiye edersin warmı bildiğin???
önceden yoktu stresten midir nedir arttı sivilcelerim bi yerden çıkıo dayanamıom sıkıom sonra başka yerdeen sinir oluyorum 15 gün içinde halletmem gerek:1:

Aktardan kil alırsınız,maskeyi yaparken suyla değilde limon suyu veya elma sirkesi koyarak yapın.

Benim cildim yazın mahvoluyor yağlıya dönük olduğu için bu maskeyi uyguladığım zaman sivilcelenme olmuyor cildim ve lekelerede iyi geliyor.

Aktardan kil alırsınız,maskeyi yaparken suyla değilde limon suyu veya elma sirkesi koyarak yapın.

Benim cildim yazın mahvoluyor yağlıya dönük olduğu için bu maskeyi uyguladığım zaman sivilcelenme olmuyor cildim ve lekelerede iyi geliyor.

kil dediğim zaman bi çeşidi yoktur heralde demi canım direk verirler sanırımm???

Back