Anket kendinizde bir yerinizi değiştirme şansınız olsaydı??

kendinizde neyi değiştirmek isterdiniz???

• Ankete Katılan
    34

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.494
238
688
Sakarya
kendiniz de değiştirmek istediğiniz yer var mı ?? neresi ve neden ??
benim maalesef kilolarım :))
ve birazda asabi oluşum :))

Bende herbişeyimden memnunumda çok şükür.....CADIARZU
Bazı huylarımı değiştirmek isterdim heralde..a.s
Çok asabi oluşumdan ..aniden sinirlerim zıpladımıydı felaket birisi gibi görünmekten.
Bide çok telaşlı oluşumu değiştirmek isterdim ..:jeyyar:şöyle rahaaat relax biri olmayı çok isterdim mesela..:1rolleyes:

Fiziken değiştirmek istediğim hiç bir yerim yok...
Allah beni böyle sevip bu şekilde yaratmış en önemlisi bu ve ben bu hayatta bedenim olduğuğum sürece varım...
Bazen dalga geçerim kendimle omuzlarım fazla geniştir, ayaklarım gereğinden fazla büyüktür ama asla değiştirmeyi düşünmezdim şansım bile olsa...
Karakterimde de değiştirmek istediğim bir şey yok, zaten değişmesi gerekenler törpülendi diye düşünüyorum...
Varsa geride kalan değişmesi gereken şeyler görüp hatamızı değiştireceğiz zaten..

sadece bazı huylarımı degıstırmek ısterdım..soyle vurdumduymaz biri olmayı ne cok isterdim...

Bazti huylarimi degistebilmek vede daha büyük gögüsler isterdim ama böylede mutluyum ben

isyan derecesinde değil ama kulaklarımı kepçeyim de azcık ucundan

bazı huylarımı hemn parlamamı ve dogrucu davutlugumu kilomuda degistirmek ve biraz küçük gögüsler

bende kasinlikle huyumu değiştirmek isterdim..hiç beğenmiyorum huylarımı...keşke değiştirebilmek mümkün olsaydı..aslında elimizde olan bişey ama olmuyo işte-tatlicadiarzu-

Huylarımı değiştirmek isterdim. Çünkü bir kaç huyum beni çekilmez huysuz ihtiyar yapıor:lepi:
Morukummmaaa allahım sabır versin bide

kesinlikle bir kaç huyumu değiştirmek isterdim
vurdumduymaz biri olmayı isterdim azda olsa inatçılığımı bir kenara bırakmak
ve sinirimden vazgeçmek isterdim aslında herkeze karşı asabi değilimdir belli başlı
insanlara:jeyyar: ama yinede kendime zarar veriyorum

çok şükür herşeyimden memnunum..ama bazı huylarımı değiştirmek isterdim..birde sevgilimin huylarından bazılarını tabii..

yanaklarımı değiştirirdim çok tombişler yaa(( naparsam yapiim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım hep tombişler hep tombişler:S

silikon taktirmak isterdim,en bombasindan,:jeyyar:bide gamsiz olmak isterdim,herseyi kafaya takiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…