Yok malesef baska bir sehirde bana 10 saat uzaklikta
Hep ayriyiz be. Görumcek
Kıyamam gelinim. Bu sana gelsin
[video=youtube;ngVX2lCqc4E]http://www.youtube.com/watch?v=ngVX2lCqc4E[/video]
Oyyh sagol canimcim
Oyle iste sende ne var ne yokk
Bende bildiğin yalnızlık ne oldugumuz belirsiz biri vardı beni sinirlendirdi. Konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi şimdi gelmiş kaybetmek istemiyorum diyor
Allah allah dengesiz demekneden sinirlendirdi
İzine geldi askerden. ilk gün erkenden uyudu. bir şey demedim. dün akşm dinlendin sabahlarız dedim. o da tamam 11den sonra mesaj falan yok. bekledim bekledm gelmedi. 4 buçukta mesaj atıyo uyudun mu ben kızıcam bu sefer diye. bende verdm veriştrdim.sabahta konuşmak görüşmek istemiyorum dedim. 1 değil 2 değil hep böyle. şimdi de haklısın hakettim diyo. acındırma numaraları. neymiş yeğen varmış mesajım gelmemiş. o zaman kendi atsaymış
Himmm , rahat bir tip galiba sonra da yalandan bahaneler uyduuruyo yuz yuze gorusmediniz mi hiç
Ne kadsr zamandir konuşuyosunuz
Ben onu resimlerden gördüm. o beni normalde de görmüş. numaramı bulmuş. geldi hoşlandım dedi bende tamam sadece tanırım şu anlık dedim o da tamm dedi. çarşamba görcektm ama dayanamadım:26:
Himmm , bu çarşamba mi bi görüşun yuzyuze bakalim ne olacak konuşursunuz hem
Yok ya yüzsüz gibi hem konuşmucam de hem de buluşmaya gittanışmamız da 2 yıl önceye dayanıyo
Anladim ee ne olucak boyle pekii , iki yildan beri hala konusuyo musunuz
1 yıl kadar bir boşluk var ama arada konuşmadığımız. bu yıl byle konuşmaya başladık
Ne hissediyosun peki , hala mesaj atiyor mu :80:
Atıyor.. Seni kaybetmek istemem falan filan
Peki hep boyle mi yapiyo surekli sana ilgilenmeyip sonra da oxur dilemeler mi
Uyku konusuna kızdığımı bildiği halde böyle yapıyor . bi de suçlu benmişim gibi bana atar yapıyor
Hadi ya kotu olmuş , ne yspmsyi dusunuyosun bi daha konusmayacak misin
Beni daha görmeden kestin attın diyor ama kafam karışık valla napcağımı bilmiyorum. :26:
Bencede yuzyuze bi goruşun olur olur olmadi daha gorusmezsiniz canim :88:
Bilmiyorum ya göresim yok o beklesin biraz da :26: