Kendini yalnız hissedenler ... Buyurun kaynaşalım :)

Oyyh sagol canimcim

Oyle iste sende ne var ne yokk

Bende bildiğin yalnızlık ne oldugumuz belirsiz biri vardı beni sinirlendirdi. Konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi şimdi gelmiş kaybetmek istemiyorum diyor

Bende bildiğin yalnızlık ne oldugumuz belirsiz biri vardı beni sinirlendirdi. Konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi şimdi gelmiş kaybetmek istemiyorum diyor

Allah allah dengesiz demek neden sinirlendirdi

Allah allah dengesiz demek neden sinirlendirdi

İzine geldi askerden. ilk gün erkenden uyudu. bir şey demedim. dün akşm dinlendin sabahlarız dedim. o da tamam 11den sonra mesaj falan yok. bekledim bekledm gelmedi. 4 buçukta mesaj atıyo uyudun mu ben kızıcam bu sefer diye. bende verdm veriştrdim. sabahta konuşmak görüşmek istemiyorum dedim. 1 değil 2 değil hep böyle. şimdi de haklısın hakettim diyo. acındırma numaraları. neymiş yeğen varmış mesajım gelmemiş. o zaman kendi atsaymış

Himmm , rahat bir tip galiba sonra da yalandan bahaneler uyduuruyo yuz yuze gorusmediniz mi hiç
Ne kadsr zamandir konuşuyosunuz

Himmm , rahat bir tip galiba sonra da yalandan bahaneler uyduuruyo yuz yuze gorusmediniz mi hiç
Ne kadsr zamandir konuşuyosunuz

Ben onu resimlerden gördüm. o beni normalde de görmüş. numaramı bulmuş. geldi hoşlandım dedi bende tamam sadece tanırım şu anlık dedim o da tamm dedi. çarşamba görcektm ama dayanamadım:26:

Ben onu resimlerden gördüm. o beni normalde de görmüş. numaramı bulmuş. geldi hoşlandım dedi bende tamam sadece tanırım şu anlık dedim o da tamm dedi. çarşamba görcektm ama dayanamadım:26:

Himmm , bu çarşamba mi bi görüşun yuzyuze bakalim ne olacak konuşursunuz hem

Beni daha görmeden kestin attın diyor ama kafam karışık valla napcağımı bilmiyorum. :26:

Bencede yuzyuze bi goruşun olur olur olmadi daha gorusmezsiniz canim :88:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…