Kendini yalnız hissedenler ... Buyurun kaynaşalım :)

biraz önce terkedildim bende bi mesajla ailesi istemedi boşanmışım diye halbuki baştan söyledim bunu ona sorun olmaz ailem bişey demez dedi sevdim,içim ısındı ama sonuç hüsran ağlamaktan gözlerim şişti hak etmemiştim bu kadar çileden sonra

biraz önce terkedildim bende bi mesajla ailesi istemedi boşanmışım diye halbuki baştan söyledim bunu ona sorun olmaz ailem bişey demez dedi sevdim,içim ısındı ama sonuç hüsran ağlamaktan gözlerim şişti hak etmemiştim bu kadar çileden sonra

Konuştuğun kişi seviyorsa seni ailesine laf düşmemeli. :KK31:

Haklısın HAYIR'lısı oldu :KK9::KK9::KK9:
Ahahaha :90:
Hadi yaa konustugun kişi seni sevseydi ailesine sox gecirir karistirmazdi onlari :KK50:

:KK1: O değil de bizim enişte kaptan falan olur da denize açılıp dönmez de seni bekletirse nolacak :KK55::KK55::KK5:

Sus kiz agzini hayri ac :KK57::KK15:

Denize acilma ihtimali de var tabi ama onceligimiz sehir ici hatlarda calisabilmesi insallah :KK55::KK5:

Bencede ihh :63::KK1:

Gitmesi gerekirse de mecbur bekliycezz , ama istemiyoruz oda bende insalah daha guzel olacak :KK31:

Şu an kendime hiç yakıştıramadım :KK20::KK17:

Beklemekte iyi değil ya çok umarım herşey istediğiniz gibi olur gelinim :KK6:

X