- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
Tekrar ne zaman gelicek ama bi daha :26:
Askerlik bitince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar ne zaman gelicek ama bi daha :26:
Askerlik bitince
Bence gitmeden gör isinmazsan falan ne bekliycen gelmesini bi daha
Nasıl bir dengesizmiş diye mi bakıcam
Belki hoslanicaksin lenn :102::106:
Yok be ben esmer sevmem
Bende ama gonul bu esmeri sarişini olmaz :
Ha şunu bileydin
Hayirlisi canimm
biraz önce terkedildim bende bi mesajla ailesi istemedi boşanmışım diye halbuki baştan söyledim bunu ona sorun olmaz ailem bişey demez dedi sevdim,içim ısındı ama sonuç hüsran ağlamaktan gözlerim şişti hak etmemiştim bu kadar çileden sonra
Ahahaha :90:Haklısın HAYIR'lısı oldu
Hadi yaa konustugun kişi seni sevseydi ailesine sox gecirir karistirmazdi onlaribiraz önce terkedildim bende bi mesajla ailesi istemedi boşanmışım diye halbuki baştan söyledim bunu ona sorun olmaz ailem bişey demez dedi sevdim,içim ısındı ama sonuç hüsran ağlamaktan gözlerim şişti hak etmemiştim bu kadar çileden sonra
Ahahaha :90:
Hadi yaa konustugun kişi seni sevseydi ailesine sox gecirir karistirmazdi onlari
O değil de bizim enişte kaptan falan olur da denize açılıp dönmez de seni bekletirse nolacak
Sus kiz agzini hayri ac
Denize acilma ihtimali de var tabi ama onceligimiz sehir ici hatlarda calisabilmesi insallah
Felaket tellalı gibi oldum
Bekletirse karşısında beni bulur
Bencede ihh
Gitmesi gerekirse de mecbur bekliycezz , ama istemiyoruz oda bende insalah daha guzel olacak
Şu an kendime hiç yakıştıramadım
Beklemekte iyi değil ya çok umarım herşey istediğiniz gibi olur gelinim
İhihihi :90:
İnsallah canim insallah
Hayirlisi valla okuyo muydun sen
Evet. Turizm rehberliği